Facebook Pixel
Thyroid Support

Thyroid Support

Thyroid Support

447,00 kr

 

HVAD ER THYROID SUPPORT?

Thyroid Support er en optimal sammensætning til støtte af skjoldbruskkirtlen. Produktet er formuleret med magnesium, selen, schisandra, ashwagandha rod, kelp, zink og meget mere.

DIT STOFSKIFTE?

Skjoldbruskkirtlen producerer 2 hormoner (T3 + T4), der regulerer din krops stofskifte. Flere forskellige ubalancer kan opstå, når din skjoldbruskkirtel producerer for meget hormon (hyperthyreoidisme) eller for lidt (hypothyreoidisme).

Din skjoldbruskkirtel producerer hormoner, der kontrollerer mange aktiviteter i din krop, herunder hvor hurtigt du forbrænder kalorier og hvor hurtigt dit hjerte slår. Ubalancer i skjoldbruskkirtlen får den til at gøre enten for meget eller for lidt. Afhængig af hvor meget eller hvor lidt hormon din skjoldbruskkirtel producerer, kan du ofte føle dig rastløs eller træt, eller du kan tabe dig eller gå op i vægt - selvom du lever efter en normal kost og livvstil. Kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at have ubalancer i skjoldbruskirtelen, især lige efter graviditet og efter overgangsalderen.

NØGLEINGREDIENSER?

  • Jod (fra kelp) bidrager til normal energibringende metabolisme.
  • Selen bidrager til den normale skjoldbruskkirtelfunktion.
  • Zink bidrager til normal syre-basismetabolisme.
  • Kobber bidrager til normal energiudbytende stofskifte.
  • Magnesium bidrager til normal energibringende stofskifte.
  • Vitamin B12 bidrager til normal energibringende metabolisme, normal homocysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed.

RELEVANT FOR DIG?

Thyroid Support er relevant for dig som har et stofskifte i ubalance - især hvis det er for lavt. Dette produkt støtter op om et nomalt stofskifte.

HVAD ER I THYROID SUPPORT? 

Schisandra chinensis (fem smagsfrugter) er en frugtbærende vinstok. De lilla-røde bær beskrives som at have fem smage: sød, salt, bitter, skarp og sur. Frøene fra Schisandra-bæret indeholder lignaner. Schisandra bruges normalt ikke som mad. Men det er blevet brugt til medicinske formål i hele Asien og Rusland i generationer, og de mener, at det indeholder stoffer, der kan have gavnlige virkninger på helbredet. I traditionel kinesisk medicin betragtes Schisandra som gavnlig for gi, livskraften til energi, der er forbundet med alle levende ting. Det menes at have en positiv indflydelse på flere meridianer eller veje i kroppen, herunder hjerte, lunger og nyrer.

Ashwagandha er en af ​​de vigtigste urter i Ayurveda, en form for alternativ medicin baseret på indiske principper for naturlig heling. Det har været brugt i over 3.000 år til at lindre stress, øge energiniveauet og forbedre koncentrationen. Ashwagandha er sanskrit for lugt af hesten, der henviser til både dens unikke lugt og evnen til at øge styrke.

Mange mennesker betragter cayennepeber som kongen af medicinske urter. Faktisk er disse peberfrugter blevet brugt i tusinder af år til at hjælpe med at behandle mange sundhedsmæssige problemer. Ikke kun har de medicinske egenskaber, men cayennepeber er også gode til madlavning og indeholder flere gavnlige næringsstoffer. Cayennepeber er en type chilipeber. De hører til nattskygge-familien af ​​blomstrende planter og er tæt forbundet med paprika og jalapeños. De blev oprindeligt dyrket i Mellem- og Sydamerika, men blev bragt til Europa i det 15. århundrede af Christopher Columbus. Cayennepeber er et populært krydderi, der bruges i mange forskellige regionale stilarter til madlavning, og de er blevet brugt medicinsk i tusinder af år. Disse peberfrugter har en imponerende ernæringsprofil, der inkluderer en række antioxidanter, der er gavnlige for dit helbred.

Kelp er en type stor, brun tang, der vokser i lavt, næringsrigt saltvand nær kystfronter rundt om i verden. Fordi det absorberer næringsstofferne fra det omgivende havmiljø, er kelp rig på vitaminer og mineraler. Kelp er en af ​​de bedste naturlige fødevarekilder til jod, en vigtig komponent i produktionen af ​​skjoldbruskkirtel hormoner.

Bladderwrack er også en af de meget jodholdige havgrøntsager. Jodet i bladderwrack er til stede i form af di-iodotyrosin (DIT), som er forløber for skjoldbruskkirtelhormonerne T4 (Thyroxin) og T3 (tri-iodothyronin). Den naturligt forekommende kilde til jod gør Bladderwrack til et godt valg til støtte for en sund fungerende skjoldbruskkirtel, når der kræves mere jod for optimal funktion. Også interessant er den høje mængde fucoidin, der findes i Bladderwrack. Fucoidans og Fucans er sulfaterede polysaccharider, der findes i de fleste brune typer af tang. Disse stoffer er undersøgt for at modulere en sund inflammatorisk respons og har vist stærke egenskaber til understøttelse af et sundt immunsystem og tarmflora. Det anerkendes også som en kilde til andre naturligt forekommende mineraler såsom jern, zink, magnesium og kalium.

Daglig dosering: 2 kapsler dagligt, helst med måltider.

N. B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tillægget må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 2 vegetable capsules
Amount Per Serving
% Daily Value
Selenium (amino acid chelate)
Selenium (aminozuurchelaat)
200 mcg
364 %
Copper (oxide)
Koper (oxide)
200 mcg
20 %
Manganese (amino acid chelate)
Mangaan (aminozuurchelaat)
2 mg
100 %
Molybdenum (amino acid chelate)
Molybdeen (aminozuurchelaat)
50 mcg
100 %
L-Tyrosine
300 mg
**
Schisandra Powder (root)
Schisandra-poeder (wortel)
240 mg
**
Ashwagandha Root Powder
Ashwagandha-wortelpoeder
200 mg
**
Bladderwrack Powder (thallus)
Blaaswierpoeder (thallus)
50 mg
**
Cayenne Pepper Powder (fruit)
Cayennepeperpoeder (fruit)
30 mg
**
Kelp
38 mg
4000 %
Vitamin B-12 (cyanocobalamin)
Vitamine B12 (cyanocobalamine)
100 mcg
100 %
Iodine (kelp)
Jodium (kelp)
150 mcg
54 %
Magnesium (oxide)
200 mg
80 %
Zinc (oxide)
Zinkoxide
8 mg
**
** No NRV established (NRV = Nutrient Reference Value)
** Geen NRV vastgesteld (NRV = Nutriëntenreferentiewaarde)
**
Other ingredients: Rice flour, gelatin (bovine with chlorophyll), vegetable magnesium stearate, and silicon dioxide.
Suggested use: 2 capsules daily preferably with meals or as directed by a healthcare professional.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

 

Jeg startede med at tage Thyroid Support, da jeg havde forhøjede antistoffer fra tidligere lavt stofskifte, som en reaktion fra min første graviditet. Efter 1,5 måned ved brug af Thyroid Support var mit tal droppet til 233. Jeg vil klart anbefale dette produkt, hvis du er udfordret med stofskifte problemer.

Jette, kunde 2017

★★★★★

Thyroid support er et alt-i-et produkt, fordi du i dette produkt får alt, hvad din skjoldbruskkirtel har brug for, for at fungere optimalt. Ikke mange ved at det estimeres, at op mod 80% af os lider af jodmangel - og dette påvirker stofskiftet negativt og øger risiko for hormonelle problemer. Men det er ikke så simpelt som bare at tage jod. For at optage jod i cellerne, har man både brug for tilstedeværelse af selen og tyrosin sammen med adaptogene (hormon-balancerende) urter som ashwagandha. Disse ting er i Thyroid support, så det gør det nemt.

Christina Santini, Certificeret i Biokemisk Medicin og sundhedscoach

★★★★★

 

Måske du også vil synes om…