Facebook Pixel
VITACLEAR

VITACLEAR

VITACLEAR

598,80 kr

30 dagsdoser

 

HVAD ER VITACLEAR?

VITACLEAR er udviklet til en problematisk og uren hud. Det er en unik kombination af essentielle vitaminer og mineraler, gurkemeje, antioxidanter, plejende planter og omega 3, som har til formål at støtte og berolige irriteret hud. Vi har i lang tid gerne ville udvikle et tilskud med henblik på at hjælpe de mange, som kæmper med en svær og problematisk hud. Det er formålet med VITACLEAR!

PROBLEMATISK HUD?

Når huden driller mærkes det ikke kun fysisk, men også psykisk. En pæn og normal hud er hverdagskost for nogle, og det største ønske for andre - det er nemlig ikke en selvfølgelighed. Uren hud findes ikke kun hos teenagere, men desværre kæmper utroligt mange voksne også med hudproblemer. Vi oplever enormt mange forespørgsler på dette område, hvorfor vi har udviklet VITACLEAR.

Problematisk hud skal tages seriøst! Det kan have konsekvenser for din huds tilstand i mange år. Går du i for lang tid med en uren hud - og her taler vi ikke kun et par bumser i ny og næ, men en konstant irriteret hud med dybe urenheder - kan det påvirke dit bindevæv og risikoen for kroniske hudskader, såsom ar og pigmentfejl. Det er derfor vigtigt, at du handler - ikke blot med de rette hudplejeprodukter, men også indefra, da kombinationen af de to fokusområder, vil give dig de bedste resultater.

VITACLEAR er ikke et alternativ til den receptpligtige medicin, der anbefales på området, men udviklet, som et naturligt skridt, inden mere drastiske metoder eventuelt igangsættes.

HVAD BESTÅR VITACLEAR AF?

VITACLEAR er pakket i små dagsposer, så du husker at tage din daglige dosis. De små poser er lige til at have med på farten og hver VITACLEAR indeholder til 30 dages forbrug.

VITACLEAR dag-dosis består af 6 tabletter:

  • 2 x 3 in 1 Beauty Booster tabletter
  • 1 x Wrinkles Away kapsel
  • 1 x Turmeric 750 mg (ren gurkemeje) tablet
  • 1 x Organic Flaxseed Oil (øko hørfrøolie) kapsel
  • 1 x Magnesium kapsel

VITACLEAR indeholder blandt andet nedenstående ingredienser, som vi har valgt at fremhæve grundet deres videnskabeligt dokumenterede effekt på huden - herunder især en problematisk hud:

VITAMINERNE: Vitamin A, B3, B8, C og E støtter op om en normal og balanceret hud. Især C-vitamin og E-vitaminer beskytter cellerne imod oxidativt stress, hvor vitamin A, B3, B8 og E sørger for at huden har de rette byggesten.

MINERALERNE: Vi har lagt vægt på vigtigheden af Zinc og Magnesium, da disse begge er kendt for deres støttende og beroligende effekt på huden og kroppen. En problematisk hud er også en stresset hud, hvorfor især Magnesium kan bidrage positivt på dette område. Derudover finder du Kobber, som støtter et velfungerende bindevæv, samt et normalt niveau af pigmentering i huden. Sidstnævnte er især vigtigt, når det omhandler ardannelse og risiko for kroniske pigmentfejl.

GURKEMEJE: Gurkemeje indeholder en række naturlige forbindelser kendt som curcuminoider, der besidder kraftige antioxidante egenskaber. Vores gurkemeje er kombineret med sort peber, så optageligheden optimeres i kroppen. Du får 750 mg pr. daglig dosis i VITACLEAR.

OMEGA 3: I VITACLEAR finder du 1000mg økologisk hørfrøolie, som er naturligt rig på omega 3. Omega 3 er en essentiel fedtsyre, som kroppen dagligt bruger til en række vigtige funktioner. Gode rene olier - og især omega 3 olier - er essentielle for en afbalanceret og sund hud. 

URTER & PLANTER: Silica, Vindruekerneekstrakt, Gojibær, Gotu Kola og en række andre antioxidantrige urter og planter er også indarbejdet i dette tilskud. Antioxidanterne har til formål at beskytte vores celler og bidrager til at holde dem friske og stærke.

BALANCE I HUDEN?

Hudens talg-/sebumkirtler påvirkes af vores hormonbalance - og især de mandlige hormoner har vist sig, at have en stor indvirkning på, hvor meget fedt der produceres til hudens overflade.  Derfor ses hudproblemer også oftest hos teenagere, da det er her vores hormoner især er i ubalance eller under udvikling. Talg/sebum er godt, da det beskytter vores hud og sørger for, at den ikke tørrer ud, men for meget talg kan blive et problem. Står du i en situation, hvor talgkirtlerne ikke er i stand til at regulere den rette mængde talg, sker der en overproduktion. Når huden producerer for meget talg er der større risiko for, at der dannes “propper” i hudens talgkirtler. Dette kaldes fx også hudorme eller blackheads. I disse “propper” kan der ophobe sig bakterier, som fører til inflammation - altså betændelsestilstande - også kaldet bumser. 

VITACLEARs indhold af vitaminer, mineraler, olier og planter har til formål at støtte, balancere og berolige en problematisk hud.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS: 1 pose dagligt med mad og vand. Vi anbefaler min. 3 mdr forbrug for ønsket effekt.

NB. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år. Konsulter altid din læge før du starter med et nyt kosttilskud.

Serving Size: 1 bag a day
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin A (as beta-carotene)
75 mcg
47%
Vitamin C (as ascorbic acid)
460 mg
575%
Vitamin E (as d-Alpha tocopheryl succinate)
50 mg
417%
Niacin (as niacinamide)
20 mg
125%
Vitamin B-6 (as pyridoxine HCI)
4 mg
235%
Biotin
5000 mcg
16,667%
Pantothenic Acid (as d-calcium pantothenate)
20 mg
400%
Calcium (from di-calcium phosphate)
85 mg
7%
Magnesium (as oxide /citrate)
500 mg
119%
Zinc (as citrate)
20 mg
200%
Selenium (as L-selenomethionine)
140 mcg
255%
Copper (as cupric oxide)
1 mg
111%
Manganese (as gluconate)
4 mg
174%
Turmeric 95% Extract (Curcuma longa) (rhizome) (95% curcuminoids)
800 mg
**
BioPerine® (black pepper fruit extract)
5 mg
**
OptiMSM® (methylsulfonylmethane)
250 mg
**
Silica (from bamboo stem extract)
12.5 mg
**
Collagen Complex
375 mg
**
L-Methionine
125 mg
**
Citrus Bioflavonoid 50% Complex
100 mg
**
Hyaluronic Acid
5 mg
**
Alpha Lipoic Acid
5 mg
**
Resveratrol (from 10mg of Polygonum cuspidate 50% extract)
5 mg
**
Alpha Lipoic Acid
150 mg
**
Aloe Vera Leaf (powder /200:1 extract)
100 mg
**
Collagen
125 mg
**
Green Tea Leaf (50% extract)
50 mg
**
Grape Seed (95% extract)
50 mg
**
Green Coffee Bean (50% extract)
50 mg
**
Hyaluronic Acid
2.5 mg
**
L-Glycine
50 mg
**
L-Glutathione
10 mg
**
Lycopene
1 mg
**
Flaxseed Oil (organic)
1000 mg
**
(Naturally Providing: Alpha-Linelenic Acid (Omega-3), Linoleic Acid (Omega-6), Oleic Acid (Omega-9), and other Fatty Acids & Phytonutrients)
Proprietary Blend
417 mg
**
Consisting: Grape Seed 95% Extract, Gotu Kola Leaf (10% extract), Fo-Ti Root Powder, Amla Fruit (60% extract), Goji Berry 40% Extract (lycium barbaric) (fruit), Bladderwrack Powder (thallus), Nori Yaki (Porphyra spp.) (thallus), Wakame Powder,
Olive Water 15% Extract (fruit), and Natural Astaxanthin Complex (2% astaxanthin)
*NRV = Nutrient Reference Value
**No NRV established
Other ingredients: Hydroxypropyl methylcellulose, hydroxymethyl starch, dicalcium phosphate, glycerin, gelatin (bovine), vegetable stearic acid, croscarmellose sodium, vegetable magnesium stearate, silicon dioxide, purified water,
microcrystalline cellulose, pharmaceutical glaze (with peppermint oil), rice powder.
Overige ingrediënten: Hydroxypropylmethylcellulose, hydroxymethylzetmeel, dicalciumfosfaat, glycerine, gelatine (rund), plantaardig stearinezuur, croscarmellosenatrium, plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide, gezuiverd water,
microkristallijne cellulose, farmaceutisch glazuur (met pepermuntolie), rijstpoeder.
Suggested use: 1 bag a day with meal and water
Aanbevolen: 1 zakje per dag bij de maaltijd en water. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.