Facebook Pixel
VITADAILY

VITADAILY

VITADAILY

495,89 kr

30 dagsdoser

 

HVAD ER VITADAILY?

VITADAILY er en praktisk convenience pakke, der indeholder multivitaminer og olier til daglig brug. Pakket i 30 individuelle poser er de nemme at have med på farten. VITADAILY er den ultimative daglige base med 4 multivitaminer, ekstra vitamin C & D og økologisk hørfrøolie.

Hver daglig dosis består af følgende:

4 x VITAMAX Multivitamin
1 x Vitamin C Booster
1 x Vitamin D3
1 x Organic Flaxseed Oil (omega 3)

Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

Vitamin C Booster er en stærk C-vitamin på 1000 mg tilført bioflavonoider, acerola, quercetin, rutin, hesperidin og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C er en stærk antioxidant. C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder, normale blodkalkniveauer og til opretholdelse af en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling.

Flaxseed Oil er en økologisk og vegansk hørfrøolie, der giver Omega 3 + 6 + 9 og andre fedtsyrer og phytonutrients. Phytonutrients (plantenæringsstoffer) er naturlige kemikalier eller forbindelser produceret af planter. De holder planter sunde og beskytter dem mod insekter og solen.  Fedtsyrer såsom Omega 3 og 6 er det man kalder essentielle fedtsyrer. De er essentielle for kroppen og nødvendige for et godt helbred. 

Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for økologisk medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E. C-vitamin øger optagelsen af jern.

D-Vitamin er ikke et vitamin i traditionel forstand, fordi vi er i stand til at danne det gennem huden, når vores hud først er udsat for UV-B-stråler fra solen. Dannelsen sker i huden fra kolesterol. Solens stråler skal være stærke, og huden skal udsættes direkte for, at vores kroppe danner nok naturligt vitamin D3. Derfor kaldes det solskinsvitaminet. Mangel på D vitamin er derfor især almindelig i lande nord for ækvator. D-vitamin

Hørfrøolie (Flaxseed OMG) er lavet af hørfrø, der er malet og presset for at frigive deres naturlige olie. Hørfrøolie er fyldt med de hjertesunde omega-3-fedtsyrer. Specielt indeholder hørfrøolie alfa-linolensyre (ALA), en form for omega-3-fedtsyre, der kun omdannes i små mængder til aktive former for omega-3, som EPA og DHA. Hvis du ikke tager fiskeolie eller får en til to portioner fed fisk i din diæt hver uge, kan hørfrøolie være en god løsning til at hjælpe med at supplere din diæt med de omega-3-fedtsyrer, du har brug for.

Fedtsyrer såsom Omega 3 og 6 er det man kalder essentielle fedtsyrer. De er essentielle for kroppen og nødvendige for et godt helbred. De langkædede fedtsyrer EPA og DHA findes i hjernen og øjnene og er nødvendige for, at hjertet fungerer normalt.

Kroppen er ikke i sig selv i stand til at fremstille de essentielle fedtsyrer, omega 3 og 6. Da det er en vigtig ressource og energikilde for os mennesker, er det netop vigtigt, at de leveres til kroppen. De flerumættede fedtsyrer findes i store mængder i hjernen, hvor de forbedrer transmissionen af ​​nerveimpulser og danner grundlaget for normal hjernefunktion.

DHA (Docosahexaenoic acic) og EPA (Eicosapentaenoic acid) bidrager til opretholdelse af normalt blodtryk, normal funktion af hjertet og normale blod triglyceridniveauer. DHA bidrager til opretholdelse af normal hjernefunktion og opretholdelse af normalt syn.

Indtagelse af DHA under graviditet og amning bidrager til den normale hjerneudvikling af fosteret og ammede spædbørn, udviklingen af øjne hos ​​foster og spædbørn.

Indtagelse af DHA bidrager til den normale visuelle udvikling af spædbørn op til 12 måneders alderen.

ALA (a-linolensyre) & LA (linolensyre) essentielle fedtsyrer er nødvendige for normal vækst og udvikling af børn. LA (Linolenic acid) bidrager til opretholdelse af normale kolesterolniveauer i blodet.

Phytonutrients (plantenæringsstoffer) har også antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at støtte en sund menneskekrop. Der findes tusinder af phytonutrienter i planter og beslægtede fødevarer. Nogle af de mest almindelige phytonutrienter er: carotenoider, ellaginsyre, resveratrol, flavonoider, phytoøstrogener, glucosinolater.

Én kapsel indeholder 1000 mg økologisk og vegansk hørfrøolie.

Hvis du ikke får nok DHA og EPA i din diæt, anbefaler de fleste retningslinjer mindst 1.600 mg ALA omega-3-fedtsyrer dagligt for mænd og 1.100 mg for kvinder.

Dosis:

Dagligt anbefalet dosis er 1 pose - anbefales fra 16 år og opefter og både til kvinder og mænd.

Serving Size: 1 packet (6 tablets / 1 softgel) daily
1 packet (6 tablets / 1 softgel) daily
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin A (beta-carotene)
Vitamine A ( bètacaroteen)
3000 mcg
375 %
Vitamin C (ascorbic acid / calcium ascorbate/ ascorbyl palmitate)
Vitamine C (ascorbinezuur / calciumascorbaat / ascorbylpalmitaat)
1700 mg
3541 %
Vitamin D3 (cholecalciferol)
Vitamine D3 (cholecalciferol)
62,5 mcg
1250 %
Vitamin E (d-Alpha toco, succinate)
Vitamine E (d-alfa-tocoferylsuccinaat)
134 mg
1117 %
Vitamin K-1
Vitamine K-1
35 mcg
47 %
Vitamin B1 (thiamine mononitrate)
Vitamine B1 (thiamine mononitraat)
50 mg
4545 %
Vitamin B2 (riboflavin)
Vitamine B2 (riboflavine)
25 mg
1786 %
Niacin (niacinamide/niacin)
Niacine (niacinamide / niacine)
80 mg
500 %
Vitamin B6 (pyridoxine HCI / oyrudixak 5-phosphate)
Vitamine B6 (pyridoxine HCI / oyrudixak 5-fosfaat)
25 mg
1786 %
Folic acid
Foliumzuur
400 mcg
200 %
Vitamin B12 (methylcobalomin)
Vitamine B12 (methylcobalamine)
50 mcg
2000 %
Biotin
Biotine
150 mcg
300 %
Pantothenic Acid (as d-calcium pantothenate)
Pantotheenzuur (d-calciumpantothenaat)
250 mg
4167 %
Calcium (citrate / molate)
Calcium (fosfaat / citraat)
250 mg
31 %
Iodine (from kelp)
Jodium (van kelp)
100 mcg
67 %
Magnesium (aspartate / ascorbate)
Magnesium (aspartaat / ascorbaat)
250 mg
67 %
Zinc (picolinate)
Zink (picolinaat)
15 mg
150 %
Selenium (selenmethionine)
100 mcg
182 %
Manganese (aspartete)
Mangaan (aspartete)
7.5 mg
375 %
Chromium (polynicotinate)
Chroom (polynicotinaat)
100 mcg
250 %
Molybdenum (amino acid chelate)
Molybdeen (aminozuurchelaat)
50 mcg
100 %
Potassium (citrate / aspartate)
Kalium (citraat / aspartaat)
49.5 mg
2.5 %
Choline (bitrarte / citrate)
Choline (bitartraat / citraat)
25 mg
**
Inositol
50 mg
**
para-Aminobenzoic
25 mg
**
Citrus Bioflavonoid Complex
Citrusbioflavonoïdencomplex
580 mg
**
Lemon Bioflavonoids
Citroenbioflavonoïden
50 mg
**
Betaine HCI
Betaïne HCI
50 mg
**
Vanadium (amino acid cheat)
Vanadium (aminozuur cheat)
25 mcg
**
Boron (citrate / glycinate / aspartate)
Borium (citraat / glycinaat / aspartaat)
1 mg
**
Trace Elements (coral calcium)
Sporenelementen (koraalcalcium)
50 mcg
**
L-Methionine
10 mg
**
L-Cysteine (L-Cysteine HCI / N-Acetyl L-Cystteine)
L-cysteïne (L-cysteïne HCL / N-acetyl-L-cysteïne)
100 mg
**
Green Papaya (dry fruit Powder)
Groene papaja (droog fruitpoeder)
25 mg
**
Beet Root Powder
Bietenwortelpoeder
25 mg
**
Rose Hips Fruit Powder
Rozenbottels Fruitpoeder
50 mg
**
Green tea Leaf (50 % extract)
Groene theeblad (50% extract)
25 mg
**
Barley Juice Powder (dry grain)
Gerstesap Poeder (droge korrel)
25 mg
**
Wheat Grass Juice Powder (aerial part)
Tarwegrassappoeder (bovengronds deel)
25 mg
**
Rutin Complex
Rutinecomplex
63 mg
**
Hesperidin Complex
Hesperidin-complex
55 mg
**
Pine Bark Extract
Extract van pijnboomschors
12.5 mg
**
Red Wine Proanthocyanidins (fruit)
Rode wijn proanthocyanidinen (fruit)
25 mg
**
Apple Pectin Powder (peel and pulp)
Appelpectinepoeder (schil en vruchtvlees)
25 mg
**
Bromelain (2000 GDU / gram)
Bromelaïne (2000 GDU / gram)
25 mg
**
Other ingredients: Calcium carbonate, vegetable stearic acid, gelatinous (bovine), dicalcium phosphate, microcrystalline cellulose, glycerin, hydropropyl methylcellulose, croscarmellose sodium, vegetable magnesium stearate, silicon dioxide, methocel,
purified water, and pharmaceutical glaze.
Overige ingrediënten: Calciumcarbonaat, plantaardig stearinezuur, gelatineus (rund), dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, glycerine, hydropropylmethylcellulose, croscarmellosenatrium, plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide, methocel,
gezuiverd water en farmaceutisch glazuur.
Suggested use: 1 packet (6 tablets / 1 softgel) daily
Aanbevolen: 1 pakje (6 tabletten / 1 softgel) per dag. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

Glemmer altid at tage mine vitaminer, men med Vitadaily er det så nemt og ligetil, at de nærmest tager sig selv. Føler at alle mine behov bliver dækket, uden jeg selv skal tænke over det.

Caroline, Kunde 2020

★★★★★

Ville bare give jer det største kompliment.

Jeg plejede at købe Vitadaily fra vores trænings studie og løb tør for covid. Mens jeg tog dem, bemærkede jeg, at jeg aldrig blev forkølet, hvilket jeg gør lejlighedsvis :)

Jeg var syg i sidste uge og besluttede, at jeg skulle have dem igen. Købte dem online (hurtigste levering).

Jeg føler mig FANTASTISK! Efter den første dag var mine symptomer så meget mindre, og jeg føler så meget energi og sundhed igen kun få dage senere.

Virkelig godt produkt! Glæder mig til at være officiel kunde nu :)

Jenn, Kunde 2021

★★★★★

VITADAILY indeholder alt som jeg har brug for i små praktiske daglige dosispakker. De er også nemme at rejse med.

Lisa, Kunde 2020