Facebook Pixel
VITAGLOW

VITAGLOW

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Ultimativ luksus kosttilskud til huden

VITAGLOW

651,88 kr
Skin / 30 dagsdoser
651,88 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  LEVERING UGE 24

  *Bemærk, at betaling for ordren sker ved ordreafgivelse for at reservere produktet. Såfremt du bestiller andre varer, sendes disse først ud sammen med din forudbestilling, når denne er på lager. Ønsker du andre produkter sendt nu, skal du lave 2 separate ordrer.

   

  Pris pr. daglig dosis 21 kr. (6 tabletter/kapsler)

  HVAD ER VITAGLOW?

  VITAGLOW er ikke blot et kollagentilskud, men meget meget mere! Det er en unik sammensætning af vitaminer, kollagen, enzymer og olie, formuleret til at støtte og forkæle huden. Pakkens tilskud er pakket i 30 små individuelle poser, som er nemme at have med på farten og du får i pakken til én måneds forbrug (30 dage - 1 pakke dagligt).

  Den daglige dosis består af:

     •  2 x HYDROLYZED COLLAGEN tabletter

     •  2 x WRINKLES AWAY tabletter

     •  1 x Q10 kapsel

     •  1 x EVENING PRIMROSE OIL kapsel

  THE GLOW TEST: 

  Vi har testet VITAGLOW på 10 kvinder - se det spændende resultat her: THE GLOW TEST

  VITAGLOW er vores mest luksuriøse pakke til at forkæle huden. Vi oplever en stigende interesse for produkter relateret til huden, hvilket vi bestemt ser som et godt tegn, da vi må konkludere at det begynder at gå op for folk, at skønhed i den grad også påvirkes af det du indtager. Derfor er det også vigtig for os, at pointere at din kost og din livstil påvirker din hud. Vi anbefaler altid, at ønsker du at arbejde på din hud, er det essentielt at kigge på hvad du spiser, om du drikker nok vand - og om du dyrker reglmæssig motion. Alle disse faktorer har indvirkning på din krops balance og derfor også din "skønhed". Det er klart at størstedelen af din næring skal komme fra din kost, men når det er sagt, så kan du bestemt opnå gode resultater med diverse hjælpemidler - udover dyre cremer, serum og peelings - igennem et effektivt og kvalitetsbaseret naturligt kosttilskud.

  VITAGLOW er en unik kombination af vitaminer, kollagen, enzymer og olie, skræddersyet til at støtte af huden.

  Pakket i 30 små individuelle poser, er de nemme at have med på farten og du får i pakken til én måneds forbrug (30 dage - 1 pakke dagligt).

  Den daglige dosis består af:

     •  2 x HYDROLYZED COLLAGEN

     •  2 x WRINKLES AWAY

     •  1 x Q10

     •  1 x EVENING PRIMROSE OIL (kæmpenatlysolie)

  HYDROLYZED COLLAGEN, også kaldet kollagenpeptider eller kollagenpulver. Kollagen er det største og mest brugte protein i kroppen. Det danner bindevæv i din hud, hår, negle, knogler og led. Med tiden falder din egen naturlige produktion af kollagen, hvilket er en del af grunden til, at din hud mister sin fasthed. Dit eget kollageniveau spiller en stor rolle mht udseendet, overfladen og gløden i din hud. Vores Hydrolyseret Kollagen er baseret på marine collagen (fiskeskind) og indeholder 1000 mg type I og II kollagen pr. daglig dosering i VITAGLOW. Desuden indeholder wrinkles away 150 mg typ I og III kollagen, så man får flere forskellige kollagenkilder i eet og samme produkt.

  WRINKLES AWAY er en unik kombination af næringsstoffer og fantastiske antioxidanter. Den er formuleret A- og C-vitamin, som begge bidrager til at opretholde normal hud. C-vitamin hjælper også med dannelsen af kollagen. Desuden er det formuleret med E-vitamin, en stærk antioxidant, der bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. Wrinkles Away indeholder også hyaluronsyre, det samme næringsstof, der indsprøjtes af hudlæger for at hjælpe med at reducere rynker. Dertil er produktet formuleret med yderligere kendte antioxidanter og naturlige ingredienser som; Niacinamid (B3), Alpha Lipoic Acid, Green Tea, Grape Seed, L-glutathione og Resveratrol.

  Q10 har været knyttet til skønhedsindustrien i mange år. Q10 kaldes også Coenzyme Q10 eller CoQ10 og produceres naturligt i din krop, men med tiden falder din egen produktion. Q10 er kendt for sine antioxidantegenskaber.

  EVENING PRIMROSE OIL - kæmpenatlysolie er rig på fedtsyren Omega 6. Den indeholder dels Gammalinolinsyre (GLA) samt linolinsyre (LA)

  Daglig dosis? 1 pakke dagligt i 30 dage. Den kan tages som en 30-dages kur eller på daglig basis i så lang tid du ønsker.

  NB. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år. Konsulter altid din læge før du starter med et nyt kosttilskud.

  Advarsel Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre, børn under 18 år eller personer, der tager receptpligtig medicin. Personer med en kendt medicinsk tilstand bør konsultere en læge, før de bruger et kosttilskud.

  Serving Size: 1 pakke
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Vitamin A (beta-carotene)
  Vitamin A (beta-karoten)
  1500 mcg
  188% *
  Vitamin C (ascorbic acid / calcium ascorbate/ ascorbyl palmitate)
  Vitamin C (askorbinsyra / kalciumaskorbat / askorbinsyrapalmitat)
  160 mg
  200% *
  Vitamin E (d-Alpha toco, succinate)
  Vitamin E (D-alfa-toko, succinat)
  20 mg
  167% *
  Niacinamide
  Niacinamid
  40 mg
  250% *
  Hydrolyzed collagen (marine/fish, type I and II)
  Hydrolyserat kollagen (marint/fisk, typ I och II)
  1000 mg
  **
  Hydrolyzed collagen (bovine, type I and III)
  Hydrolyserat kollagen (nötkreatur, typ I och III)
  150 mg
  **
  Alpha Lipoic Acid
  Alfa-liponsyra
  300 mg
  **
  Aloe Vera Leaf
  Aloe vera blad
  200 mg
  **
  Green Tea Leaf (50% extract)
  Grönt te-blad (50% extrakt)
  100 mg
  **
  Grape Seed (95% extract)
  Druvfrö (95% extrakt)
  100 mg
  **
  Hyaluronic Acid
  Hyaluronsyra
  40 mg
  **
  Coenzyme Q10 (Ubiquinone)
  120 mg
  **
  L-Glycine
  100 mg
  **
  L-Glutathione
  20 mg
  **
  Turmeric (95% curcuminiods) (rhizome)
  Gurkmeja (95% kurkuminoider) (rotknöl)
  50 mg
  **
  Lycopene
  Likopen
  2 mg
  **
  Green Coffee Bean (50% extract)
  Gröna kaffebönor (50% extrakt)
  100 mg
  **
  Pine Bark (95% Extract)
  Grankottebark (95% extrakt)
  5 mg
  **
  Co- enzyme Q10
  100 mg
  **
  Evening Primrose oi
  lNattljusolja
  500 mg
  Providing: Gamma-linolic Acid (GLA) and Linoleic Acid (LA)Tillhandahåller: Gamma-linolsyra (GLA) och Linolsyra (LA).
  GLA 45 mg/LA 325-425 mg
  Ingredients: Vitamin A, C, E, niacinamide, alpha lipoic acid, aloe vera, collagen, green tea leaf, grape seed, green coffee bean, hyaluronic acid, l-glycine, l-glutathione, turmeric extract, lycopene, pine bark, soybean oil, glycerin, rice powder,
  titanium dioxide,beeswax, gelatin, glycerol, pure water, iron oxide brown, hydroxypropyl, methylcellulose, rice powder, vegetable magnesium stearate and silicon dioxide
  Ingredienser: Vitamin A, C, E, niacinamid, alfa-liponsyra, aloe vera, kollagen, grönt te-blad, druvfrö, gröna kaffebönor, hyaluronsyra, L-glycin, L-glutation, gurkmejaextrakt, likopen, grankottebark, sojabönsolja, glycerin,
  rispulver, titandioxid, bivax, gelatin, glycerol, rent vatten, järnoxidbrun, hydroxipropyl, metylcellulosa, rispulver, vegetabilisk magnesiumstearat och kiseldioxid.
  *NRV = Nutrient Reference Value
  * *NRV = Näringsreferensvärde
  ** No NRV established
  ** Inget NRV fastställt
  Suggested use: As a dietary supplement take one (1) packet with meal. Do not exceed the recommended dosage instructions. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
  Rekommenderad: Som kosttilskud, tag en (1) pakke, helst sammen med et måltid. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis.
  Advarsel: Keep out of reach of small children. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process soy, fish and crustacean shellfish.
  Varning: Opbevares utilgængeligt for børn. Denne produkt fremstilles og pakkes i en facilitet, der også kan håndtere soja, fisk og skaldyr.

  Andre har sagt om...

  ★★★★★

  "Jeg vil hermed give de bedste anbefalinger af VITAGLOW.  Jeg faldt over en anmeldelse af VITAGLOW og tænkte - skulle jeg prøve?. 

  Jeg tog beslutningen, at det skulle prøves. Det er simpelhen det bedste jeg nogenside har prøvet. Har taget dem i 3 mdr nu, og hold nu op. Jeg har fået en sund og jævn kulør, så min hud ser fantastisk ud. 

  Helene, Kunde 2020

   

   

   

  ★★★★★

  "VITAGLOW er blevet mit favoritprodukt af to gode grunde: 
  1. Jeg kan se forskellen på min hud nu, hvor jeg tager dem regelmæssigt.
  2. Jeg husker at tage dem,  fordi de er pakket i små dagsposer, hvilket gør det ekstremt nemt."

   

  Mette Skjærbæk, Stifter af Karmameju Skincare og VITAVIVA ambassdør

   

   

  ★★★★★

  "At skønhed kommer indefra, det ved vi jo, men at 3 måneders indtag af VitaGlow, som er kollagenpulver i skøn forening med vitaminer og gode fedtsyrer, skulle give dette resultat er jo helt magisk. Og lidt af en øjenåbner på flere måder.

  Min scanning hos Line efter 3 måneder viste overraskende resultater. Min hud omkring øjnene var blevet mindre hængende, især det venstre havde fået et løft. Huden var blevet mere jævn og flere pigmentpletter helt forsvundet. Og så viste scanningen, at talgproduktionen var blevet mindre og huden mere jævn. Jeg er super glad for resultatet, og glæder mig til at fortsætte med VitaGlow i yderligere 3 måneder. Kan næsten ikke vente, til jeg bliver scannet igen."

  Merete, Kunde 2020