Facebook Pixel
Vitamama

Vitamama

Vitamama

495,89 kr

 

NY FORMEL!

Vi har midlertidig opdateret vores VITAMAMA med en ny multivitamin, som erstatter vores VITAMAX multivitamin i pakken. Dette har vi grundet mangel på råvarer til at producere vores populære VITAMAX i de ønskede mængder, der efterspørges for tiden. VITAMAMA indeholder stadig samme essentielle vitaminer og mineraler, som anbefales af Sundhedsstyrelsen før, under og efter din graviditet. Du får 400 mcg folinsyre (B9), 16,3 mcg D-vitamin, 450 mg calcium, 1000 mg Omega 3 olie fra økologisk hørfrø - kombineret med en række grøntsager, andre essentielle vitaminer/mineraler, urter og probiotika. Har du spørgsmål til den nye sammensætning er du meget velkommen til at kontakte os på viva@vitaviva.com.

NB! Farven på den nye multivitamin er meget mørkegrøn grundet dens coating, som indeholder klorofyl. Klorofyl er udvundet fra planter og er stoffet, som giver planter deres grønne smukke farve.

HVAD ER VITAMAMA?

VITAMAMA er en speciel sammensætning af vitaminer, mineraler, aminosyrer, grønt, urter, probiotika og olie, der er skræddersyet til kommende mødre. VITAMAMA anbefales 3 måneder inden graviditet, under graviditeten samt efter fødsel i hele ammeperioden.

HVAD ER DER I VITAMAMA?

VITAMAMA er en convenience pakke med 30 individuelle poser, der er nemme at have med på farten - hver med en dagsdosis på:

  • 3 stk. VITAMULTI Vegan (multivitamin / greens) 
  • 1 stk. Probiotic (mælkesyrebakterier)
  • 1 stk. Calcium / Magnesium 
  • 1 stk. Organic Flaxseed Oil (økologisk hørfrøolie)

MIKRONÆRINGSTOFFERNE?

Vitamulti Vegan er en specialt udviklet multivitamin - en kombination af essentielle vitaminer og mineraler, samt en greens powder. Vitamulti Vegan indeholder derfor grøntsager og urter såsom hvidlæg, selleri, broccoli, tomat, rosmarin og meget mere.

Indtag af folinsyre (B9) før og under graviditet øger moderens folatstatus. Lav folatstatus hos kommende mødre er en risikofaktor i udviklingen af ​​neutralerørs defekt i det udviklende foster. Folat bidrager til moderens vævsvækst under graviditet. I VITAMAMA får du 400 mcg folsyre pr daglig dosis.

Calcium / Magnesium: Calcium er et af de vigtigste mineraler, der skal suppleres med under graviditeten. Hvorfor? Fordi din krop kombinerer calcium sammen med andre vitaminer og mineraler, for at støtte op barnets knogleudvikling igennem graviditeten. I VITAMAMA får du 450 mg calcium (kalk) kombineret med magnesium pr. daglig dosis.

D-vitamin  D-vitamin er ligesom Calcium essentielt i forhold til udviklingen af dit barn. D-vitamin støtter op om en normal vækst af knogler hos børn og bidrager til immunsystemets normale funktion.

Flaxseed Oil er en økologisk og vegansk hørfrøolie, der indeholder Omega 3 + 6 + 9 og andre fedtsyrer og phytonutrients. I VITAMAMA får du 1000 mg olie pr daglig dosis.

Probiotic indeholder en høj dosering af de naturlige og gavnlige bakterier, som findes i vores tarmsystem. Probiotika, også kaldet mælkesyrebakterier, genopretter tarmens naturlige flora.

JERN?

VITAMAMA indeholder ikke jern, som evt skal tages separat under graviditeten. Her anbefales organisk (flydende) jern, fx Kräuterblut.

 

Når de første spæde tanker om graviditet melder sig, er det en god ide at tænke på, at give kroppen de rigtige byggesten. Såvel mænd som kvinder har fordel af at balancere den rette kost, livsstil og eventuelt kosttilskud, som dog aldrig må erstatte den sunde kost.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at gravide tager et dagligt tilskud af folsyre (vitamin B9), D-vitamin og jern samt kalk. VITAMAMA indeholder dog ikke jern, som skal tages separat under graviditeten. Her anbefales organisk (flydende) jern, fx Kräuterblut.

Når baby er kommet til verden kan VITAMAMA fortsat være en rigtig god daglig multivitamin til den nybagte mor, Anbefalet daglig dosis 3 måneder før og under graviditet:

  • 400 mcg Folic Acid (VITAMAMA 400 mcg)
  • 10 mcg Vitamin D (VITAMAMA 16,3 mcg)
  • 500 mg Calcium* (VITAMA 450 mg) *hvis man ikke drikker mælk el lign.

A-Vitamin er en betegnelse for flere beslægtede stoffer. A-vitamin forekommer i animalske produkter og kaldes så Retinol. Forstadiet til A-Vitamin - Betakaroten - findes i en række vegetabilske produkter og omdannes til A-Vitamin i kroppen efter behov. A-vitamin har en stærk antioxidativ virkning i kroppen. A-Vitamin er et fedtopløseligt vitamin. A-Vitamin bidrager til opretholdelse af normale slimhinder, normal hud, normalt syn og normal funktion af immunsystemet. A-vitamin spiller en rolle i processen med cellespecialisering.

B-Vitaminer er mange forskellige vitaminer som alle er vandopløselige. De kan udskilles fra kroppen med urinen. B-Vitaminerne arbejder sammen i et kompliceret biologisk samarbejde. De indgår i de fleste af kroppens enzymprocesser, hvor enkelte dominerer mere eller mindre end andre. Optagelsen af B-vitaminer er afhængig af mavesyren og fordøjelsen. B-Vitamin familien består af følgende vitaminer: B1 vitamin (thiamin), 
B2 vitamin (riboflavin), B3 vitamin (niacin), B5 vitamin (pantotensyre)
, B6 vitamin (pyridoxin)
, Biotin (B-7 vitamin, B-8 vitamin, H-vitamin), 
Folinsyre (folsyre, folat, folacin, B9-vitamin)
, B12 vitamin (flere slags cobalamin).

Vitamin B12 bidrager til normal energi omsætning, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed. Vitamin b12 har en rolle i processen med celledeling.

Vitamin B6 bidrager til normal energibringende stofskifte, normal cysteinsyntese, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed, regulering af hormonaktivitet.

Biotin (B8) kaldes ofte "skønhedsnæringsstoffet" på grund af den næring, den leverer til hud og hår. Dette medlem af B-vitaminkomplekset bidrager til vedligeholdelse af hår og hud, normal energi omsætning, nervesystemets funktion, normal omsætning af makronæringsstoffer, normal psykologisk funktion, normale slimhinder og blodkoagulation.

Indtag af folinsyre (B9) som kosttilskud øger moderens folat niveau. Lavt folatniveau er en risikofaktor i udviklingen af neuralrørsdefekt hos det udviklende foster.

Thiamin (B1) bidrager til normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af hjertet.

C-Vitamin er sandsynligvis det mest udforskede vitamin gennem tiden - og det mest almindelig kendte. Mennesker er ikke i stand til at selv danne Vitamin C - og det er derfor vigtigt at tilføre større mængder af Vitamin C til kroppen igennem kost og kosttilskud. Vitamin C er en stærk antioxidant som bidrager til at styrke immunforsvaret. Vitamin C er vandopløseligt. 

C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E. C-vitamin øger optagelsen af jern.

D-Vitamin findes i forskellige former og der er indtil nu fundet 37 aktive stoffer, som hver især er forskellige i deres kemiske struktur. De former som har størst betydning for mennesker er D2 (ergocalciferol) og D3 (cholecalciferol), hvoraf D3 er den mest aktive form.
 D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, hvilket betyder at kroppen ikke kan optage D-vitamin foruden et fedtstof. D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor og normale blodkalciumniveauer. D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler, normal muskelfunktion, normale tænder, normal funktion af immunsystemet. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling.

D-vitamin er nødvendigt for normal vækst og udvikling af knogler hos børn.

E-Vitamin består af tocopherolerne (d-alpha, d-gamma, d-beta, og d-delta) som alle arbejder sammen om at bekæmpe de frie radikaler. I naturlige fødekilder arbejder E vitamin (d-alpha-tocopherol - som findes i en blanding af tocopheroler), sammen om at neutralisere de frie radikaler. E-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. E-Vitamin er et fedtopløseligt vitamin.

K-vitamin tilhører gruppen af fedtopløslige vitaminer. Det betyder, at vitaminet skal opløses i fedt under fordøjelsen for at blive optaget i kroppen ellers ryger det direkte ud igen. K-vitamin findes i tre former. K1-vitamin, som bliver kaldt phytomenadion. Denne form findes i grønne planter og rige kilder er blandt andet: kål, broccoli, spinat og avokado. Den anden form er, K2-vitamin, dannes i tarmbakterier og den hedder menakinon. Den tredje og sidste form er en syntetisk af K-vitamin, som det ikke anbefales at benytte som tilskud. K-vitamin bidrager til normal blodkoagulation og opretholdelse af normale knogler.

Selen bidrager til normal spermatogenese, til opretholdelse af normalt hår og negle, til den normale funktion af immunsystemet og til den normale skjoldbruskkirtelfunktion og til beskyttelse af celler mod oxidativ stress.

Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende metabolisme og nervesystemets normale funktion. Det bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese og normal psykologisk funktion. Magnesium bidrager til at opretholde normale knogler og tænder, og det spiller en rolle i processen med celledeling.

Calcium bidrager til normal blodkoagulation, normal energibringende metabolisme, normal muskelfunktion, normal neurotransmission og til en normal funktion af fordøjelsesenzymer. Calcium har en rolle i processen med celledeling og specialisering. Calcium er nødvendigt for at opretholde normale knogler og tænder.

Krom bidrager til normal makronæringsstofmetabolisme og til opretholdelse af normale blodglukoseniveauer.

Kalium (potassium) bidrager til normal funktion af nervesystemet, normal muskelfunktion og til opretholdelse af normalt blodtryk.

Dosis:

Daglig anbefalet dosis er 1 pakke om dagen. Suppler evt med jern hvis behovet opstår i 2. / 3. trimester.

Serving Size: 1 pakke dagligt (4 tablets / 1 softgel / 1 capsule)
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin A (as betacarotene/retinyl palmitate)
7500 mcg
938%*
Vitamin C (calcium-ascorbate / ascorbyl palmitate)
Vitamine C (calciumascorbaat / ascorbylpalmitaat)
500 mg
625%*
Vitamin D-3 (as ergocalciferol/cholecalciferol)
Vitamine D-3 (cholecalciferol)
16.3 mcg
326%*
Vitamin E (d-Alpha tocophenyl succinate)
Vitamine E (d-Alpha tocophenyl, succinaat)
40 mg
333%*
Vitamin K-1
Vitamine K-1
50 mcg
67%*
Vitamin B-1 (thiamine mononitrate)
Vitamine B-1 (thiamine mononitraat)
20 mg
1818%*
Vitamin B-2 (riboflavin)
Vitamine B-2 (riboflavine)
30 mg
2143%*
Niacin (niacinamide / niacin)
Niacine (niacinamide / niacine)
30 mg
188%*
Vitamin B-6 (pyridoxine HCI / pyridoxal 5-phosphate)
Vitamine B-6 (pyridoxine HCI / pyridoxal 5-fosfaat)
20 mg
1429%*
Folic Acid
Foliumzuur
400 mcg
200%*
Vitamin B-12 (methylcobalamin)
Vitamine B-12 (methylcobalamine)
200mcg
8000%*
Biotin
Biotine
75 mcg
150%*
Pantothenic Acid (d-calcium panto.)
Pantotheenzuur (d-calcium panto.)
25 mg
417%*
Calcium (carbonate / citrate / malate)
Calcium (carbonaat / citraat / malaat)
450 mg
56%*
Iodine (from kelp)
Jodium (van kelp)
150 mcg
100%
Magnesium (aas amino acid chelate)
Magnesium (amino azid chelat)
125 mg
33%*
Zinc (citrate)
Zink (citraat)
10 mg
100%*
Selenium (L-selenomethionine)
50 mcg
91%*
Copper (as copper citrate)
2 mg
200%*
Chromium (polynicotinate)
Chroom (polynicotinaat)
200 mcg
500 %*
Molydbenum (as sodium molybdate)
(Sodium Molybdate)
100 mcg
200%*
Potassium (citrate )
Kalium (citraat )
75 mg
4 %*
Probiotic Bacteria
Probiotische bacteriën(5.75 Billion CFU)
9 mg
**
Consisting of: DE11tm (Bacillus, subtilis), Lactobacillius rhamosus, Lactobacillius casei, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, and Bifidobacterium breve.
Bestaande uit: DE11tm (Bacillus, subtilis), Lactobacillius rhamosus, Lactobacillius casei, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum en Bifidobacterium breve.
Flaxseed Oil (Organic)
Lijnzaadolie (biologisch)
1000 mg
**
Naturally Providing: Alpha-Linelenic Acid (Omega-3), Linoleic Acid (Omega-6), Oleic Acid (Omega-9), and other Fatty Acids & Phytonutrients.
Levert van nature: alfa-lineleninezuur (omega-3), linolzuur (omega-6), oliezuur (omega-9) en andere vetzuren en fytonutriënten.
Choline (bitartrate / citrate)
Choline (bitartraat / citraat)
10 mg
**
Inositol (Hexanicotinate)
30 mg
**
Boron (as amino acid chelate)
Borium
3 mg
**
Silica (silicon dioxide)
10 mg
**
Horsetail. (herb powder)
(kruidenpoeder)
225 mg
**
Vanadium (as vanadyl sulfate)
50 mcg
**
FOS (Fructoolgasaccharides)
200 mg
**
Garlic Bulb ( providing 300 mcg allicin)
30 mg
**
Green Tea 98% extract
30 mg
**
Licorice Root Extract (leaf)
30 mg
**
Rosemary 4:1 Extract (leaf)
75 mg
**
Broccolli Powder (stems & buds)
100 mg
**
Tomato Fruit powder
100 mg
**
Parsley leaf powder
30 mg
**
Celery seed powder
30 mg
**
* NRV = Nutrient Reference Value
** Nutrient Reference Value not established
Other ingredients: Microcrystalline cellulose, mawtodextin, dicalcium, phosphate, gelatin (bovine), vegetable static acid, croscarmellose sodium, vegetable cellulose, glycerin, pharmaceutical glaze, vegetable magnesium stearate, povidone, silicon dioxide, purified water, ca
Suggested use: 1 pakke dagligt i forbindelse med et måltid. Bør opbevares afkølet for at forlænge holdbarhed.
Advarsel: Supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Contains wheat. Keep out of reach of children. Do not use if safety seal is damaged or missing.

Andre har sagt om...

★★★★★

Som gravid og nu ammende har vitamama været guld værd, for ikke at miste al vitalitet. Derudover har kokosolie været med til, at jeg stadig føler min hud er smidig og spændstig.

Cecilie, kunde 2019

★★★★★

VITAMAMA er de bedste vitamanier til gravide. Jeg tog Vitamama under min anden graviditet og oplevede mere energi og mindre træthed end første gang, til trods for det første barn jo selvfølgeligt krævede en del. Jeg havde heller ikke samme problemer med karpaltunnelsyndrom her anden gang, det kunne måske skyldes calcium/magnesium og olierne i Vitamama.

Vicky, kunde 2020

★★★★★

VITAMAMA og Vitamin D3 1500 er nogle af mine absolut favorit produkter fra VITAVIVA.

Isabel, kunde 2019

★★★★★

Vitamama har været en fast del af min skønheds/ sundhedsrutine det sidste år. Med en amning, og en ny graviditet hurtigt efter den første har den klaret mig igennem strabadserne. Kæmpe anbefaling herfra, intet produkt jeg ville udskifte det med!

Cecilie, kunde 2020

★★★★★

Måske du også vil synes om…