Facebook Pixel
Vitamin A

Vitamin A

Vitamin A

232,81 kr

 

HVAD ER VITAMIN A?

A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, som har en stærk antioxidant effekt på kroppen. Der findes flere forskellige former for A-vitamin og dette produkt indeholder typen beta-carotene.

BETA-CAROTENE?

Det er et naturligt plantepigment, der kan omdannes til vitamin A af kroppen efter behov. Der er ingen øvre grænser for beta-carotene, da kroppen ikke ophober det på samme måde som ren retinol (A-vitamin i dens rene form), hvorfor dette produkt er ideelt at tage, hvis du øsnker at tage A-vitamin, men er bange for at "få for meget".

A-vitamin bidrager til:

  • Opretholdelse af normal hud
  • Opretholdelse af normalt syn
  • Normal funktion af immunsystemet.
  • Opretholdelse af normale slimhinder
  • Normal optagelse af jern i kroppen
  • A-vitamin spiller en rolle i processen med cellespecialisering

RELEVANT FOR DIG?

Du kan tage A-vitamin på baggrud af mange formål, men især huden har gavn af A-vitamin på sigt. Det anbefales blandt andet af hudterapeaut Line Friis, hvis du gerne vil arbejde med anti-ageing.

Denne A-vitamin indeholder 15 mg beta-carotene (25.000 iu) pr kapsel. (indeholder 90 kapsler )

A-vitamin er en betegnelse for flere relaterede stoffer. A-vitamin forekommer i animalske produkter og kaldes derefter Retinol. Forløberen for vitamin a - Beta-karoten - findes i en række forskellige vegetabilske produkter. Beta-carotene er et naturligt plantepigment, der kan omdannes til vitamin A af kroppen efter behov og  fungerer også som en kraftfuld antioxidant i sig selv. 

Hver softgel leverer 25.000 iu/ 15 mg beta-carotene.

Dosis: Daglig dosis er 1 kapsel ifm et måltid.

N. B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tillægget må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1 Softgel Kapsel
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin A 25.000 IU (as beta-carotene, natural mixed carotenoids from Dunaliella salina)
Vitamine A 25.000 IU (als bètacaroteen, natuurlijke gemengde carotenoïden uit Dunaliella salina)
15 mg
**
Other ingredients: Filling: extra vierge olive oil, capsule: gelatin (bovine), glycerin, water, carob; carotenoids; mixed tocopherols (from sunflower oil)
Overige ingrediënten: Vulling: extra vierge olijfolie, capsule: gelatine (runder), glycerine, water, johannesbrood; carotenoïden; gemengde tocoferolen (uit zonnebloemolie)
*NRV = Nutrient Reference Value
* NRV = voedingsreferentiewaardeor
Other ingredients: Filling: extra vierge olive oil, capsule: gelatin (bovine), glycerin, water, carob; carotenoids; mixed tocopherols (from sunflower oil)
Suggested use: As a dietary supplement, take one softgel per day, preferably with a meal.
Advarsel: Free from wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish and nuts.
Måske du også vil synes om…