Facebook Pixel
Stress B

Stress B

Stress B

353,88 kr

270 tabletter

 

HVAD ER STRESS B?

Stress B + C er formuleret til at understøtte krop og sind i travle og stressede perioder gennem et bredt kompleks af B vitaminer sammen med C-vitamin, mineraler og en række beroligende urter.

HVAD KAN B-VITAMINER?

B-vitaminer er mange forskellige vitaminer, som alle er vandopløselige. De kan udskilles fra kroppen via urinen. B-vitaminerne arbejder sammen i et komplekst biologisk samarbejde. De udgør en del af kroppens enzymprocesser, hvor nogle dominerer mere end andre. Optagelsen af ​​B-vitaminer er afhængig af mavesyren og fordøjelsen.

B-vitaminer bidrager til et energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion og normal mental ydeevne, normal funktion af hjertet, normal homocysteinmetabolisme og normal cysteinsyntese, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, spiller en rolle i celledeling, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal makronæringsstofmetabolisme, regulering af hormonaktivitet, normal funktion af hjertet, opretholdelse af normale slimhinder og røde blodlegemer, opretholdelse af normal hud og hår, normalt syn og normal metabolisme af jern. Det bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, til reduktion af træthed og udbrændthed, normale slimhinder, normal blodkoagulation og en normal aminosyresyntese. De birager desuden til en normal syntese og metabolisme af steroidhormoner, D-vitamin og nogle neurotransmittorer.

RELEVANT FOR DIG?

Dette produkt er relevant for dig, som befinder dig i en stresset hverdag eller periode i dit liv. Når du er stresset udskiller kroppen automatisk flere B- og C-vitaminer, hvorfor det kan være fordelagtigt at tilføje ekstra via et tilskud. Det er formålet med dette produkt. Husk, at stress skal tages utroligt alvorligt - især hvis det foregår over længervarende perioder. 

B-vitamin familien består af følgende vitaminer: Vitamin B1 (Thiamin), B2 Vitamin (Riboflavin), B3 Vitamin (Niacin), B5 Vitamin (Pantotensyre), Vitamin B6 (Pyridoxin), Biotin (Vitamin B-7, Vitamin B-8, vitamin H), folsyre (folsyre, folat, folacin, vitamin B9), vitamin B12 (flere typer cobalamin).

Stress B er en kombination af følgende vitaminer, mineraler og urter:

Thiamin (B1) bidrager til normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af hjertet.

Riboflavin (B2) bidrager til normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, opretholdelse af normale slimhinder og røde blodlegemer, opretholdelse af normal hud og normal syn og normal omsætning af jern. Det bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, og det bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed.

Vitamin B6 bidrager til normal energibringende stofskifte, normal cysteinsyntese, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed, regulering af hormonaktivitet.

Indtagelse af folinsyre (B9) som kosttilskud øger moderens folatstatus. Lav folatstatus hos kommende mødre er en risikofaktor i udviklingen af ​​neutralrørs defekt hos det udviklende foster. Folat bidrager til vækst af modervæv under graviditet, normal aminosyresyntese, normal bloddannelse, normal homecysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet. Det bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed og det har en rolle i celledeling.

Vitamin B12 bidrager til normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed. Vitamin B12 har en rolle i processen med celledeling.

Biotin kaldes ofte "skønhedsnæringsstoffet" på grund af den næring, den leverer til hud og hår. Dette medlem af B-vitaminkomplekset bidrager til vedligeholdelse af hår og hud, normal energibringende stofskifte, nervesystemets funktion, normal omstning af makronæringsstoffer, normal psykologisk funktion, normale slimhinder og blodkoagulation.

Niacin bidrager til normal psykologisk funktion, normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, opretholdelse af normale slimhinder, opretholdelse af normal hud og til reduktion af træthed og udbrændthed.

Pantothensyre bidrager til normal energibringende stofskifte, normal mental ydeevne, normal syntese og omsætning af steroidhormoner, vitamin D og nogle neurotransmittere, reduktion af træthed og udbrændthed.

C-vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

C-vitamin bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form for vitamin E. C-vitamin øger optagelsen af ​​jern.

Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende stofskifte, nervesystemets normale funktion. Det bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese, normal psykologisk funktion. Magnesium bidrager til at opretholde normale knogler og tænder, og det spiller en rolle i processen med celledeling.

Calcium bidrager til normal blodkoagulation, normal energibringende stofskifte, normal muskelfunktion, normal neurotransmission, normal funktion af fordøjelsesenzymer. Calcium har en rolle i processen med celledeling og specialisering. Calcium er nødvendigt for at opretholde normale knogler og tænder.

Choline bidrager til normal homocysteinmetabolisme, normal lipidmetabolisme, opretholdelse af normal leverfunktion.

Dosis: Anbefalet dagligt supplement: 1 tablet dagligt sammen med et måltid.

N. B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på allergier eller overfølsomhed, inden produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes på fanen Supplerende fakta.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tilskuddet kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Indtagelsen af ​​dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Holde utilgængeligt for børn.

Serving Size: 1 tablet
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin C (ascorbic acid)
Vitamine C (ascorbinezuur)
166.7 mg
277.7%
Vitamin B-1 (as thiamine mononitrate)
Vitamine B1 (thiamine mononitraat)
25 mg
1666.7%
Vitamin B2 (as riboflavin)
Vitamine B2 (riboflavine)
25 mg
1470.7%
Niacinamide
16.7 mg
83.3%
Vitamin B6 (as pyridoxine hydrochloride)
Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)
25 mg
1250%
Folic Acid
Foliumzuur
33.3 mcg
8.3%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin)
Vitamine B12 (cyanocobalamine)
16.7 mcg
333.3%
Biotin
Biotine
16.7 mcg
6.7%
Pantothenic Acid (as calcium pantothenate)
Pantotheenzuur (calciumpantothenaat)
16.7 mg
166.7%
Calcium (di-calcium phospahte)
Calcium (dicalciumfosfaat)
200 mg
20%
Magnesium (oxide)
100 mg
25%
Choline (bitartrate)
Choline (bitartraat)
16.7 mg
*
Inositol (monophosphate)
Inositol (monofosfaat)
16.7 mg
*
para-Aminobenzoic acid
para-aminobenzoëzuur
16.7 mg
*
Hops
25 mg
*
Chamomile (herb powder)
Kamille (kruidenpoeder)
25 mg
*
Valerian Root Powder
Valeriaanwortelpoeder
25 mg
*
Passion Flower
Passiebloem
25 mg
*
Other ingredients: Cellulose, Magnesium Stearate, Stearic Acid, Cellulose, croscarmellose sodium, silicon dioxide, vanilla natural flavor, carnauba wax, hypromellose and triacetin.
Overige ingrediënten: Cellulose, magnesiumstearaat, stearinezuur, cellulose, croscarmellosenatrium, siliciumdioxide, vanille natuurlijke smaak, carnaubawas, hypromellose en triacetine.
Suggested use: As a dietary supplement, take one (1) tablet per day with food and water.
Aanbevolen: Als voedingssupplement, neem één (1) tablet per dag met voedsel en water. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

Vitamax i kombination med Stress B, Vitamin C Booster, Vitamin D3 and Krill Oil har hjulpet mig igennem en markant udbrænding. Tak til VITAVIVA for en guidende og hjælpsom vejledning.

Trine, Kunde 2020

★★★★★