Facebook Pixel
Stress B

Stress B

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

B vitamin kompleks

Vitamin B "Stress B + C"

391,13 kr
Vitamin B+C / 270 stk.
391,13 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  Pris pr. daglig dosis 1,50 kr. 

  HVAD ER STRESS B?

  Stress B + C er formuleret til at understøtte krop og sind i travle og stressede perioder gennem et bredt kompleks af B vitaminer sammen med C-vitamin, mineraler og en række særligt udvalgte urter.

  HVAD KAN B-VITAMINER?

  B-vitaminer er mange forskellige vitaminer, som alle er vandopløselige. De kan udskilles fra kroppen via urinen. B-vitaminerne arbejder sammen i et komplekst biologisk samarbejde. De udgør en del af kroppens enzymprocesser, hvor nogle dominerer mere end andre.

  B-vitaminer bidrager til et normalt energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion og normal mental ydeevne, normal funktion af hjertet, normal homocysteinmetabolisme og normal cysteinsyntese, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, spiller en rolle i celledeling, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal makronæringsstofmetabolisme, regulering af hormonaktivitet, normal funktion af hjertet, opretholdelse af normale slimhinder og røde blodlegemer, opretholdelse af normal hud og hår, normalt syn og normal metabolisme af jern. Det bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, til reduktion af træthed og udbrændthed, normale slimhinder, normal blodkoagulation og en normal aminosyresyntese. De bidrager desuden til en normal syntese og metabolisme af steroidhormoner, D-vitamin og nogle neurotransmittorer.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, som befinder dig i en stresset hverdag eller periode i dit liv. Når du er stresset udskiller kroppen automatisk flere B- og C-vitaminer, hvorfor man kan vælge at tilføje ekstra via et tilskud. Det er formålet med dette produkt. 

  B-vitamin familien består af følgende vitaminer: Vitamin B1 (Thiamin), B2 Vitamin (Riboflavin), B3 Vitamin (Niacin), B5 Vitamin (Pantotensyre), Vitamin B6 (Pyridoxin), Biotin (Vitamin B-7, Vitamin B-8, vitamin H), folsyre (folsyre, folat, folacin, vitamin B9), vitamin B12 (flere typer cobalamin).

  Stress B er en kombination af følgende vitaminer, mineraler og urter:

  Thiamin (B1) bidrager til normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af hjertet.

  Riboflavin (B2) bidrager til normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, opretholdelse af normale slimhinder og røde blodlegemer, opretholdelse af normal hud og normal syn og normal omsætning af jern. Det bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, og det bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed.

  Vitamin B6 bidrager til normal energibringende stofskifte, normal cysteinsyntese, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed, regulering af hormonaktivitet.

  Indtagelse af folinsyre (B9) som kosttilskud øger moderens folatstatus. Lav folatstatus hos kommende mødre er en risikofaktor i udviklingen af ​​neutralrørs defekt hos det udviklende foster. Folat bidrager til vækst af modervæv under graviditet, normal aminosyresyntese, normal bloddannelse, normal homecysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet. Det bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed og det har en rolle i celledeling.

  Vitamin B12 bidrager til normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed. Vitamin B12 har en rolle i processen med celledeling.

  Biotin kaldes ofte "skønhedsnæringsstoffet" på grund af den næring, den leverer til hud og hår. Dette medlem af B-vitaminkomplekset bidrager til vedligeholdelse af hår og hud, normal energibringende stofskifte, nervesystemets funktion, normal omstning af makronæringsstoffer, normal psykologisk funktion, normale slimhinder og blodkoagulation.

  Niacin bidrager til normal psykologisk funktion, normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, opretholdelse af normale slimhinder, opretholdelse af normal hud og til reduktion af træthed og udbrændthed.

  Pantothensyre bidrager til normal energibringende stofskifte, normal mental ydeevne, normal syntese og omsætning af steroidhormoner, vitamin D og nogle neurotransmittere, reduktion af træthed og udbrændthed.

  C-vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.
  C-vitamin bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form for vitamin E. C-vitamin øger optagelsen af ​​jern.

  Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende stofskifte, nervesystemets normale funktion. Det bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese, normal psykologisk funktion. Magnesium bidrager til at opretholde normale knogler og tænder, og det spiller en rolle i processen med celledeling.

  Calcium bidrager til normal blodkoagulation, normal energibringende stofskifte, normal muskelfunktion, normal neurotransmission, normal funktion af fordøjelsesenzymer. Calcium har en rolle i processen med celledeling og specialisering. Calcium er nødvendigt for at opretholde normale knogler og tænder.

  Choline bidrager til normal homocysteinmetabolisme, normal lipidmetabolisme, opretholdelse af normal leverfunktion.

  Dosis: Anbefalet dagligt supplement: 1 tablet dagligt sammen med et måltid. Til 270 dages forbrug.

  N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på allergier eller overfølsomhed, inden produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes på fanen Supplerende fakta.

  Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Kostilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Indtagelsen af ​​dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Holde utilgængeligt for børn.

  Serving Size: 1 tablet
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Vitamin C (ascorbic acid)
  Vitamine C (ascorbinezuur)
  166.7 mg
  277.7%
  Vitamin B-1 (as thiamine mononitrate)
  Vitamine B1 (thiamine mononitraat)
  25 mg
  1666.7%
  Vitamin B2 (as riboflavin)
  Vitamine B2 (riboflavine)
  25 mg
  1470.7%
  Niacinamide
  16.7 mg
  83.3%
  Vitamin B6 (as pyridoxine hydrochloride)
  Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)
  25 mg
  1250%
  Folic Acid
  Foliumzuur
  33.3 mcg
  8.3%
  Vitamin B12 (as cyanocobalamin)
  Vitamine B12 (cyanocobalamine)
  16.7 mcg
  333.3%
  Biotin
  Biotine
  16.7 mcg
  6.7%
  Pantothenic Acid (as calcium pantothenate)
  Pantotheenzuur (calciumpantothenaat)
  16.7 mg
  166.7%
  Calcium (di-calcium phospahte)
  Calcium (dicalciumfosfaat)
  200 mg
  20%
  Magnesium (oxide)
  100 mg
  25%
  Choline (bitartrate)
  Choline (bitartraat)
  16.7 mg
  **
  Inositol (monophosphate)
  Inositol (monofosfaat)
  16.7 mg
  **
  para-Aminobenzoic acid
  para-aminobenzoëzuur
  16.7 mg
  **
  Hops
  25 mg
  **
  Chamomile (herb powder)
  Kamille (kruidenpoeder)
  25 mg
  **
  Valerian Root Powder
  Valeriaanwortelpoeder
  25 mg
  **
  Passion Flower
  Passiebloem
  25 mg
  **
  Other ingredients: Cellulose, Magnesium Stearate, Stearic Acid, Cellulose, croscarmellose sodium, silicon dioxide, vanilla natural flavor, carnauba wax, hypromellose and triacetin.
  Overige ingrediënten: Cellulose, magnesiumstearaat, stearinezuur, cellulose, croscarmellosenatrium, siliciumdioxide, vanille natuurlijke smaak, carnaubawas, hypromellose en triacetine.
  * NRV = Daily Nutrient Reference Value
  * NRV = dagelijkse voedingsreferentiewaarde
  ** No NRV established
  ** Geen NRV vastgesteld
  Suggested use: As a dietary supplement, take 3 tablets per day with food and water.
  Aanbevolen: Als voedingssupplement, neem 3 tablets per dag met voedsel en water. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
  Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed recommended dose.
  Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

  Andre har sagt om...

  ★★★★★

  Vitamax i kombination med Stress B, Vitamin C Booster, Vitamin D3 and Krill Oil har været en super kombination for mig. Tak til VITAVIVA for en guidende og hjælpsom vejledning.

  Trine, Kunde 2020