Facebook Pixel
Vitamin B12

Vitamin B12

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Blodlegemer, immunsystem og træthed

Vitamin B12 "Methylcobalamin 1000"

251,44 kr
60 tyggetabletter

Forventet levering i uge 32

*Bemærk, at betaling for ordren sker ved ordreafgivelse for at reservere produktet. Såfremt du bestiller andre varer, sendes disse først ud sammen med din forudbestilling, når denne er på lager. Ønsker du andre produkter sendt nu, skal du lave 2 separate ordrer.

 

Pris pr. daglig dosis 2,50 kr.

HVAD ER VITAMIN B12 GODT FOR?

Vitamin B12 er et essentielt vitamin, hvilket betyder at kroppen ikke selv kan producere det. Det skal derfor tilføres gennem kosten. Methylcobalamin er den naturlige form for B12.

Typiske kilder til B12 er animalske, hvorfor du skal overveje et B12 tilskud, hvis du er vegetar eller veganer. B12 har indvirkning på mange essentielle processor i kroppen.

  • Vitamin B12 bidrager til et normal energibringende stofskifte
  • Vitamin B12 bidrager til normal funktion af nervesystemet
  • Vitamin B12 bidrager til normal homocystein metabolisme
  • Vitamin B12 bidrager til normal psykologisk funktion
  • Vitamin B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer
  • Vitamin B12 bidrager til normal funktion af immunsystemet
  • Vitamin B12 bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed.
  • Vitamin B12 har en rolle i processen med celledeling.

RELEVANT FOR DIG?

Er du veganer eller vegetar, da er dette produkt oplagt til dig.

Dette produkt er en tyggetablet med smag af kirsebær. Dette produkt er VEGAN og egner sig til veganere og vegetarer.

Vitamin B12 er et vandopløseligt vitamin. 1000 mcg af den aktive version af B12 med kirsebærsmag. Ofte fås B12 i form af cyanocobalamin som kroppen først skal konvertere til methylcobalamin, med methylcobalamin slipper man for denne konvertering, og man opnår en bedre udnyttelse af vitaminet.

Syntetisk vs naturlig:

Mens methylcobalamin indeholder en methylgruppe, indeholder cyanocobalamin et cyanidmolekyle.Cyanocobalamin er en syntetisk form af vitamin B12, der kun findes i kosttilskud, mens methylcobalamin er en naturligt forekommende form, som du kan få gennem enten madkilder eller kosttilskud.

Dosis: Anbefalet daglig dosis: 1 tablet dagligt sammen med et måltid. Til 60 dages forbrug.

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1 tablet
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin B12
1000 mcg
40000%
Ingredients: Vitamin B12 (methylcobalamin) sorbitol, fructose, mannitol, croscarmellose sodium, natural cherry flavor, silicon dioxide, lecithin, and vegetable magnesium stearate.
Ingredienser: Vitamin B12 (metylkobalamin), sorbitol, fruktos, mannitol, kroscarmellosnatrium, naturlig körsbärssmak, kiseldioxid, lecitin och vegetabilisk magnesiumstearat.
*NRV = Daily nutrient reference value.
* NRV = Referensvärde för dagligt näringsintag
*
** No NRV established
** Inget NRV fastställt
Suggested use: As a dietary supplement take one (1) tablet with meal. Do not exceed the recommended dosage instructions. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
Rekommenderad: Som kosttilskud, tag en (1) tablet, helst sammen med et måltid. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis.
Advarsel: Keep out of reach of small children. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process soy, fish and crustacean shellfish.
Varning: Opbevares utilgængeligt for børn. Denne produkt fremstilles og pakkes i en facilitet, der også kan håndtere soja, fisk og skaldyr.

Andre har sagt om...

★★★★★

Jeg har døjet med udmattethed og træthed, så længe jeg husker. I perioder værre end andre. B12 har givet mig det vildeste kick. Ærger mig bare jeg ikke vidste det tidligere.

Maria, Kunde 2020

★★★★★

Jeg tager dagligt en B12 fra Vitaviva. Den er nem at tage, og smager tilmed godt. Den smelter på tungen. Det vigtigt for mig at tage tilskud, da jeg slet ikke får dækket mit vitamin behov gennem maden, selvom jeg spiser sundt og altid har gået meget op i min kost. 

Susanne, Kunde 2021

★★★★★