Facebook Pixel
B8-Biotin

B8-Biotin

Skønheds vitamin hår, hud, negle

B8-Biotin

251,44 kr
Vegan / 90 kapsler

 

HVAD ER BIOTIN?

Biotin kaldes ofte "skønhedsnæringsstoffet" på grund af den næring, den leverer til hud, hår og negle. Vitamin B8 er et vandopløseligt vitamin og det er derfor svært at overdosere, da man tisser overskydende mængder ud.

Biotin er ofte hovedingrediensen i skønheds-kosttilskud, hvorfor det også er en del af vores Great Hair Complex, 3 in 1 Beauty Booster og Turn Grey Away. Det er især relevant i forhold til hår og negle!

HVAD KAN B8-BIOTIN?

Dette medlem af B-vitaminkomplekset bidrager til:

  • Vedligeholdelse af hår og hud
  • Normal energi omsætning
  • Normal funktion af nervesystemet
  • Normal omsætning af makronæringsstoffer
  • Normal psykologisk funktion
  • Normale slimhinder og blodkoagulation.

RELEVANT FOR DIG? 

Dette produkt er ideelt, hvis du ønsker at arbejde på dit hår og dine negle.

Du får 10.000 mcg B8 Biotin pr kapsel. Dette produkt er VEGAN og egnet til vegetarer og veganere.

 

 

Biotin, B8-vitamin fungerer som et co-enzym, der påvirker omsætningen af kulhydrater, proteiner og fedtstoffer, de tre hovednæringsstoffer. Biotin har betydning for kroppens produktion af fedtsyrer og er desuden også godt for hår og hud.

Biotin findes naturligt i mange fødevarer som økologisk kød, ølgær, nødder, bønner og æggeblommer. Det er et svovlholdigt vitamin, der ikke behøver at ændres til et co-enzym. Vitaminet fremstilles bakterielt i tarmen, som er den væsentligste kilde for kroppens biotinoptagelse. 

Dosis: Tag 1 kapsel dagligt ifm et måltid.

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
Biotin
Biotine
10,000 mcg
20.000 %*
* NRV = Daily Nutrient Reference Value
* NRV = dagelijkse voedingsreferentiewaarde
Other ingredients: Rice powder, microcrystalline cellulose, hydroxypropyl methylcellulose, vegetable magnesium stearate, and silicon dioxide.
Overige ingrediënten: Rijstpoeder, microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, plantaardig magnesiumstearaat en siliciumdioxide.
Suggested use: As a dietary supplement, take 1 capsule per day with water.
Aanbevolen: Als voedingssupplement: 1 capsule per dag met water innemen. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN. DO NOT USE IF SAFETY SEL IS DAMAGED OR MISSING.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

Jeg vil absolut anbefale jeres B8 Biotin, som jeg har brugt de sidste par år. Den er simpelthen SÅ god, den bedste og mest effektive på markedet, som jeg har prøvet. Både mit hår og især negle er blevet så stærke, efter jeg er startet på det. Er meget tilfreds og ville aldrig bruge andet, end Biotin fra Vitaviva.

Mie, Kunde 2020

★★★★★