Facebook Pixel
Vitamin C

Vitamin C

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

C vitamin dråber

Vitamin C

242,13 kr
Liposomal

OBS: Produktet er sat ned med 75% pga. Bedst før dato 31/3-2022.

HVAD ER LIPSOMAL C-VITAMIN?

Vitamin C Liposomal (flydende) er en stærk antioxidant. Liposomalt bundet C-vitamin kan transporteres ind i selve cellen og har derfor en høj biooptagelighed.

HVAD KAN C-VITAMIN?

  • C-vitamin bidrager til normal funktion af immunsystemet.
  • C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion
  • C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder
  • C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion
  • C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed
  • C-vitamin øger optagelsen af jern.

HVORFOR LIPOSOMAL?

Da dette produkt er lipsomalt, altså flydende, er det særligt egnet til personer, der har svært ved at sluge piller eller som har brug for høje doser.

100 ml / 100 serveringer (1 ml - svarer til 200 mg C-vitamin)

C-Vitamin er sandsynligvis det mest udforskede vitamin gennem tiden - og det mest almindelig kendte. Mennesker er ikke i stand til at selv danne Vitamin C - og det er derfor vigtigt at tilføre større mængder af Vitamin C til kroppen igennem kost eller kosttilskud. 

C vitamin bliver ofte også kaldet ascorbinsyre og er et vandopløseligt vitamin. Det vil sige, at det nemt optages i kroppen, til gengæld deponeres det ikke i kroppen. Vi udskiller vitamin C med urinen og derfor kan vi ikke få for meget af det. 

Vitamin C er en antioxidant og bidrager blandt andet til immunsystemets normale funktion, en normal psykisk funktion og et normalt fungerende nervesystem. C-vitamin medvirker til at reducere træthed og udmattelse, samt øger kroppens optagelse af jern. Ydermere bidrager vitamin C til den normale dannelse af kollagen, som medvirker til normal funktion af hud, brusk, knogler og blodkar.

Til forskel fra dyr, er mennesker ikke i stand til selv at danne C-vitamin og da det er et vandopløseligt vitamin, skal vi indtage en del mere af det, end af de fedtopløselige. 

Dosis: Liposomalt C-vitamin indtages på en spiseske eller blandet med vand. Den anbefalede dagsdosis på 1 ml giver 200 mg C-vitamin.

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Bør opbevares udenfor små børns rækkevidde.

Serving Size: 1 ml
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin C (ascorbinezuur, kalium-L-ascorbate, natrium-L-ascorbat)
Vitamine C (ascorbinezuur, kalium-L-ascorbaat, natrium-L-ascorbat)
200 mg
250 %*
*NRV = Daily Nutrient Reference Value
* NRV = dagelijkse voedingsreferentiewaarde
Other ingredients: Water, Vitamin, Lecithin (Soy), Solvents (Glycerol, Ethanol, (alcohol <2.8% vol)), Preservative (Potassium Sorbate), Antioxidant (Vitamin E), Aroma (Orange), L-Glutathione.
Overige ingrediënten: Water, vitamine, lecithine (soja), oplosmiddelen (glycerol, ethanol (alcohol <2,8% vol)), conserveermiddel (kaliumsorbaat), antioxidant (vitamine E), aroma (sinaasappel), L-glutathion.
Suggested use: The recommended day dose of 1 ml delivers 200 mg of vitamin C.
Aanbevolen: De aanbevolen dagdosering van 1 ml levert 200 mg vitamine C op. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: Allergeen warning Soja. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed recommended dose. Pregnant or nursing mothers, children under 18, and individuals with a known medical condition should consult a physician before
Waarschuwing: Allergeen waarschuwing Soja. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.