Facebook Pixel
Vitamin C

Vitamin C

Vitamin C

242,13 kr

HVORFOR C-VITAMIN?

Vitamin C Liposomal (flydende) er en stærk antioxidant. Liposomalt bundet C-vitamin kan transporteres ind i selve cellen og har derfor en høj biooptagelighed.

C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E. C-vitamin øger optagelsen af jern.

Produktet er særligt egnet til personer, der har svært ved at sluge piller eller som har brug for høje doser.

Liposomal

C-Vitamin er sandsynligvis det mest udforskede vitamin gennem tiden - og det mest almindelig kendte. Mennesker er ikke i stand til at selv danne Vitamin C - og det er derfor vigtigt at tilføre større mængder af Vitamin C til kroppen igennem kost eller kosttilskud. 

C vitamin bliver ofte også kaldet ascorbinsyre og er et vandopløseligt vitamin. Det vil sige, at det nemt optages i kroppen, til gengæld deponeres det ikke i kroppen. Vi udskiller vitamin C med urinen og derfor kan vi ikke få for meget af det. 

Vitamin C er en antioxidant og bidrager blandt andet til immunsystemets normale funktion, en normal psykisk funktion og et normalt fungerende nervesystem. C-vitamin medvirker til at reducere træthed og udmattelse, samt øger kroppens optagelse af jern. Ydermere bidrager vitamin C til den normale dannelse af kollagen, som medvirker til normal funktion af hud, brusk, knogler og blodkar.

Til forskel fra dyr, er mennesker ikke i stand til selv at danne C-vitamin og da det er et vandopløseligt vitamin, skal vi indtage en del mere af det, end af de fedtopløselige. 

Dosis: Liposomalt C-vitamin indtages på en spiseske eller blandet med vand. Den anbefalede dagsdosis på 1 ml giver 200 mg C-vitamin.

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Bør opbevares udenfor små børns rækkevidde.

Serving Size: 1 ml
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin C (ascorbinezuur, kalium-L-ascorbaat, natrium-L-ascorbaat)
200 mg
250 %*
*NRV = Daily Nutrient Reference Value
Other ingredients: Water, Vitamine, Lecithine (Soja), Oplosmiddelen (Glycerol, Ethanol, (alcohol < 2,8% vol)), Conserveermiddel (Kaliumsorbaat), Antioxidant (Vitamine E), Aroma (Sinaasappel), L-Glutathion.
Suggested use:
Advarsel: Allergeen warning Soja
Måske du også vil synes om…