Facebook Pixel
Vitamin D3 med K2

Vitamin D3 med K2

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

D vitamin med K2 vitamin

Vitamin D3 with K2

214,19 kr
Tyggetablet / 90 tabletter

 

HVAD ER D-VITAMIN?

D-vitamin er ikke et vitamin i traditionel forstand, fordi vi er i stand til at danne det gennem huden, når vores hud først er udsat for UV-B-stråler fra solen. Dannelsen sker i huden fra kolesterol. Solens stråler skal være stærke, og huden skal udsættes direkte for, at vores kroppe danner nok naturligt vitamin D3. Derfor kaldes det solskinsvitaminet. Mangel på D vitamin er derfor især almindelig i lande nord for ækvator. 

  • D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion.
  • D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder.
  • D-vitamin bidrager til normale blodkalkniveauer.
  • D-vitamin bidrager til opretholdelse af en normal muskelfunktion.
  • D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor.
  • D-vitamin har en rolle i processen med celledeling. 

D-vitamin er nødvendigt til normal vækst og udvikling af knogler hos børn og bidrager til immunsystemets normale funktion. Derfor anbefales det at børn fra 0-4 år får D-vitamin via tilskud. Det anbefales også at gravide tager et tilskud af D-vitamin igennem hele deres graviditet.

HVAD ER K-VITAMIN?

K-vitamin bidrager til opretholdelse af sunde knogler og normal blodkoagulation.

RELEVANT FOR DIG?

Hvis du leder efter et tilskud, som støtter op om knoglesundhed, er dette produkt ideelt. Det er også et super tilskud, hvis du ønsker at bidrage til dit daglige niveau af D-vitamin og K-vitamin.

Dette produkt indeholder 90 tyggetabletter med en mild smag af kirsebær. Det giver til 90 dages forbrug.

 

Hvad er D-Vitamin?

D-vitamin er vigtig for kroppen, da det fremmer kroppens optagelse af calcium og fosfat fra tarmen samt aflejring af mineraler i knogler og tænder. Grundet vitaminets egenskaber er D-vitamin særlig vigtig for spædbørn og under graviditet, da det er essentielt for barnets knogleudvikling, tænder og moderens knogler. D-vitamin findes i mange forskellige former og der er indtil videre fundet 37 aktive stoffer, som hver især er forskellige i deres kemiske struktur. Den størreste betydning for den menneskelige krop har D2 og D3, hvoraf D3 er den mest aktive form.
 D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, hvilket betyder, at kroppen ikke kan optage D-vitamin uden et fedtstof.

Hvor kommer D-Vitamin fra?

D-vitamin er også kendt som solskinsvitaminet, da solen er en af de vigtigste kilder til D-vitamin. Sollys består af lys med forskellige bølgelængder, hvoraf solens UVB- og UVA stråling er af størst relevans for mennesker. Når vores hud udsættes for UVB-stråling, omdannes kolesterol i hudens overflade til D3-vitamin, hvor bleg hud optager mere D-vitamin end mørk hud. Den mængde D-vitamin, som det lykkes at optage i huden fra solens stråler deponeres i bl.a. lever og nyrer i løbet af de følgende 48 timer, hvis kroppen ikke forinden er blevet vasket af med sæbe eller af klorvand, eksempelvis fra en pool.

D-vitamin fra sollys dannes dog kun, når solen står tilstrækkelig højt på himlen, ellers kan UVB ikke trænge igennem atmosfæren. I Skandinavien er det således kun i højsommeren, at der dannes nok D3-vitamin i huden via sollys, og går man tildækket, bruger solcreme eller er mørkhudet (hud med højere pigment), hæmmes optagelsen af D3-vitamin, hvorved der er et øget behov for D-vitamin tilskud.  

Derudover findes D-vitamin i fødevarer som fed saltvandsfisk, fiskeleverolie, ost og andre fedtholdige mælkeprodukter, samt æggeblommer, avokado og vegetabilske olier. Men mængden af D-vitamin, der optages via kosten er utilstrækkelig til at dække kroppens behov. 

K-vitamin tilhører gruppen af fedtopløslige vitaminer. Det betyder, at vitaminet skal opløses i fedt under fordøjelsen for at blive optaget i kroppen. K-vitamin findes i tre former. K1-vitamin, som bliver kaldt phytomenadion. Denne form findes i grønne planter og rige kilder er blandt andet: kål, broccoli, spinat og avokado. Den anden form er, K2-vitamin, dannes i tarmbakterier og den hedder menakinon. Den tredje og sidste form er en syntetisk af K-vitamin, som det ikke anbefales at benytte som tilskud. K-vitamin bidrager til normal blodkoagulation og opretholdelse af normale knogler.

Doser: 1-2 tabletter om dagen med olie (fx fiskeolie) for optimal optagelse og gerne ifm et måltid. 

N.B. 

Indtagelse af D-vitamin frarådes hvis man lider af hypercalcæmi (for høj calciumkoncentrat i blodet)

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Opbevares udenfor rækkevidde af små børn.

Serving Size: 1 non-GMO Chewable Tablet
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin D-3 (cholecalciferol)
Vitamine D-3 (cholecalciferol)
2000IU/50 mcg
500%
Vitamin K-2 (Mk7)
Vitamine K-2 (Mk7)
75 mcg
94%
Other ingredients: Dextrose, natural cherry flavoring, vegetable stearic acid, vegetable magnesium stearate, citric acid and silicon dioxide.
Overige ingrediënten: Dextrose, natuurlijk kersenaroma, plantaardig stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat, citroenzuur en siliciumdioxide.
Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Suggested use: 1 tablet taken 1 to 3 times daily preferably with meals or as directed by a healthcare professional. For best results, allow tablet to dissolve beneath the tongue and swallow.
Aanbevolen: 1 tablet 1 tot 3 keer per dag ingenomen, bij voorkeur bij de maaltijd of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Voor het beste resultaat de tablet onder de tong laten oplossen en doorslikken.
Advarsel: CONTAINS SOY This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
Waarschuwing: BEVAT SOJA Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.