Facebook Pixel
VITAVIVA Familie Pakke

VITAVIVA Familie Pakke

VITAVIVA Familie Pakke

942,90 kr Normalpris 1.047,66 kr

HVAD ER VITAVIVA FAMILY PACKAGE?

Vi har sammensat en pakke til hele familien, så det er nemmere at huske de daglige kosttilskud. Denne pakke indeholder essentielle vitaminer, mineraler samt Omega 3 olie til såvel voksne som børn.

VITAMULTI 120 er en god multivitamin som dækker de basale daglige behov for vitaminer og mineraler - herunder 13 vitaminer og 10 mineraler. Den indeholder bla. A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, B-vitamin komplet (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 og B12), C-vitamin, Calcium/Magnesium, Zinc, Iod, Krom og Selen mm samt urter og gurkemeje.  

FLAXSEED OIL er en ØKOLOGISK & VEGANSK hørfrøolie, der giver Omega 3 + 6 + 9 og andre fedtsyrer og phytonutrients. Phytonutrients (plantenæringsstoffer) er naturlige kemikalier eller forbindelser produceret af planter. De holder planter sunde og beskytter dem mod insekter og solen.

VITAKIDS MULTI er en velsmagende naturlig vitamin- og mineralgummi, som indeholder de mest essentielle vitaminer og mineraler til børn i alderen 2-12 år. Med kokosolie, naturlige smagsstoffer og naturlige farver fra bl.a. gurkemeje og hyldeblomstjuice. Indeholder ingen kunstige tilsætningstoffer, ingen kunstige sødemidler, ingen kunstige farvestoffer. Fri for gelatine, fri for gær, fri for GMO.

VITAKIDS OMEGA er en velsmagende naturlig gummy, som indeholder omega 3, omega 6, omega 9 og vitamin C for børn i alderen 2-12. Den er formuleret med kokosolie of canuba wax, naturlige citrus-smagsaromaer og naturlige farver fra gurkemeje og annatto. Den er vegansk, hvilket betyder, at kilden til Omega 3, 6 og 9 kommer fra alger og chiafrø. Indeholder INGEN kunstige tilsætningsstoffer, INGEN kunstige sødemidler, INGEN gelatine, INGEN GMO, INGEN MSG.

Du sparer 15% ved køb af denne pakke i forhold til at købe produkterne individuelt.

 

Indeholder 4 produkter

Denne pakke indeholder essentielle vitaminer, mineraler samt omega3 olie til såvel voksne som børn.

VITAMULTI er en daglig multivitamin med essentielle vitaminer og mineraler, samt urter og gurkemeje, som dækker de basale daglige behov for vitaminer og mineraler - herunder 13 vitaminer og 10 mineraler. Det er en “lillesøster” til vores populære VITAMAX, der er vores bedst sælgende multivitamin. Et godt alternativ, hvis man ønsker en multivitamin med begrænset grønt, har problemer med at sluge VITAMAX (som har store tabletter) og især ideel til unge mellem 12-16 år, som en overgang til VITAMAX.

I VITAMULTI finder du A-vitamin, B-vitamin komplet (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 og B12), C-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin og K-vitamin. Alle essentielle vitaminer, som din krop har brug for på daglig basis.

VITAMULTI indeholder Calcium, Magnesium, Kalium,  Zinc, Mangan, Kobber, Molybdæn, Iod, Krom og Selen. Et bred spektrum af essentielle og naturlige mineraler.

VITAMULTI indeholer gurkemeje, der er rig på antioxidanter. Dertil finder du artiskok, maretidsel og silica (fra padderokke), som alle er urter, der bidrager med sundhedsfremmende egenskaber.

VITAMULTI indeholder ikke havplanter eller grøntsager, som VITAMAX gør. Indeholder IKKE jern.

Daglig dosis: 3 stk - gerne med vand og i forbindelse med et måltid. 120 tabletter til 40 dage.

FLAXSEED OIL er lavet af hørfrø, der er malet og presset for at frigive deres naturlige olie. Hørfrøolie er fyldt med de hjertesunde omega-3-fedtsyrer. Specielt indeholder hørfrøolie alfa-linolensyre (ALA), en form for omega-3-fedtsyre, der kun omdannes i små mængder til aktive former for omega-3, som EPA og DHA. Hvis du ikke tager fiskeolie eller får en til to portioner fed fisk i din diæt hver uge, kan hørfrøolie være en god løsning til at hjælpe med at supplere din diæt med de omega-3-fedtsyrer, du har brug for.

Fedtsyrer såsom Omega 3 og 6 er det man kalder essentielle fedtsyrer. De er essentielle for kroppen og nødvendige for et godt helbred.

De langkædede fedtsyrer EPA og DHA findes i hjernen og øjnene og er nødvendige for, at hjertet fungerer normalt.

Kroppen er ikke i sig selv i stand til at fremstille de essentielle fedtsyrer, omega 3 og 6. Da det er en vigtig ressource og energikilde for os mennesker, er det netop vigtigt, at de leveres til kroppen. De flerumættede fedtsyrer findes i store mængder i hjernen, hvor de forbedrer transmissionen af ​​nerveimpulser og danner grundlaget for normal hjernefunktion.

Hvis du ikke får nok DHA og EPA i din diæt, anbefaler de fleste retningslinjer mindst 1.600 mg ALA omega-3-fedtsyrer dagligt for mænd og 1.100 mg for kvinder.

Daglig dosis: 1 softgel taget 1 til 2 gange dagligt, helst ifm et måltid. Én kapsel indeholder 1000 mg økologisk og vegansk hørfrøolie.

VITAKIDS MULTI indeholder A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, B5-, B6-, B8-, B9- og B12-vitamin, iod, Zinc, Cholin og Inostol. 

Daglig dosis:  2 gummies til børn i alderen 2-12 år.

VITAKIDS OMEGA 3 bidrager til normalt udvikling af hjernen, synet og blodtrykket, samt normal funktion af hjertet. Vi ved også at ikke alle børn kan lide at spise fisk, hvorfor vi har lavet dette produkt, så barnet dagligt kan få en dosis omega 3. Indeholder INGEN kunstige tilsætningsstoffer, INGEN kunstige sødemidler, INGEN gelatine, INGEN GMO, INGEN MSG.

Daglig Dosis: 2 gummies til børn i alderen 2-12 år. Den kommer i lækre dråbeformede gummies, som har smag af citron og appelsin - vi har endnu ikke hørt om nogen, der ikke kan lide dem:)

 

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis.

Serving Size:
Other ingredients:
Suggested use:
Advarsel:
Tilpas VITAVIVA Familie Pakke

* Påkrævede felter

Din tilpasning
VITAVIVA Familie Pakke
VITAVIVA Familie Pakke

På lager

942,90 kr

Oversigt
    Måske du også vil synes om…