Facebook Pixel
WRINKLES AWAY

WRINKLES AWAY

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Anti-age kosttilskud

Wrinkles Away

428,38 kr
Hud / 60 kapsler
428,38 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  Pris pr. daglig dosis 14 kr. 

  HVAD ER DER I WRINKLES AWAY?

  Wrinkles Away er et produkt udviklet til huden, som indeholder Vitamin A + C + E, Niacimid, Kollagen, Hyaluronsyre, Resveratrol, Alpha lipoic acid, Grape Seed, Glutathione, Gurkemeje, Aloe vera og mere.

  NØGLEINGREDIENSER?

  • A-vitamin bidrager til at opretholde en normal og sund hud, samt bidrager i processen med cellespecialisering.
  • C-vitamin er sandsynligvis det mest undersøgte vitamin over tid - og et af de mest kendte. Mennesker er ikke i stand til at danne C-vitamin selv - og det er derfor vigtigt at få C-vitamin gennem mad og kosttilskud. C-vitamin er en stærk antioxidant, der bidrager til et afbalanceret immunsystem. C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. Dertil bidrager det til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress.
  • E-vitamin består af tocopheroler (d-alpha, d-gamma, d-beta og d-delta), som alle arbejder sammen for at bekæmpe frie radikaler. Det betyder at E-vitamin bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, og derved holder den sunde og raske.
  • Niacin, også kendt som B3, bidrager til en normal og sund hud.

  ANDRE HUDFORKÆLENDE INGREDIENSER?

  Udover ovenstående essentielle vitaminer, er Wrinkles Away formuleret med en række stærke antioxidanter såsom Resveratrol, Alpha Lipoic Acid og Gluthatione. Desuden finder du kollagen og hyaluronsyre - to ingredienser, der er meget populære i skønhedsindustrien på grund af deres indvirkning på huden.

  Relevant for dig?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du ønsker at støtte din hud indefra. Det har en effekt på huden i alle aldre, men især relevant for en hud der er +30 år.

  Du kan læse mere om produktet i beskrivelsen nedenfor.

  Wrinkles Away er en kombination af næringsstoffer, herunder collagen, det vigtigste protein i vores bindevæv, sammen med Hyaluron Syre, det samme næringsstof, der er injiceret af hudlæger for at hjælpe med at reducere rynker. Desuden indeholder Wrinkles away vitaminer som C-vitamin, som bidrager til at opretholde normal hud.

  Kollagen er det største og mest brugte protein i kroppen. Det danner bindevæv i din hud, hår, negle, knogler og led. Med tiden falder kroppens egen naturlige produktion af kollagen, hvilket er én af hovedårsagerne til, at huden mister sin fasthed. Dit eget kollageniveau spiller en stor rolle mht udseendet, overfladen og gløden i din hud. 

  Hyaluronsyre er et klart, sløvt stof, der naturligt produceres af din krop. De største mængder af det findes i din hud, bindevæv og øjne. Dets vigtigste funktion er at tilbageholde vand for at holde dit væv godt smurt og fugtigt. Hyaluronsyre har mange forskellige anvendelser. Mange mennesker tager det som et supplement, men det bruges også i serum, øjendråber og injektioner.

  Glutathione er en antioxidant, der produceres i cellerne. Det består stort set af tre aminosyrer: glutamin, glycin og cystein. Glutathionniveauer i kroppen kan reduceres på grund af en række faktorer, herunder dårlig ernæring, miljøgifte og stress. Dets niveauer falder også med alderen. Ud over at blive produceret naturligt af kroppen, kan glutathion gives intravenøst, liposomalt eller som en inhalant.

  Resveratrol er en planteforbindelse, der fungerer som en antioxidant. De bedste fødevarekilder inkluderer rødvin, druer, nogle bær og jordnødder. Denne forbindelse har en tendens til at være koncentreret i skind og frø i druer og bær. Disse dele af druen er inkluderet i fermenteringen af ​​rødvin, og giver dets særlig høje koncentration af resveratrol.

  Alfa-liponsyre er en organisk forbindelse, der findes i alle humane celler. Det er lavet inde i mitochondrion - også kendt som cellernes kraftcenter - hvor det hjælper enzymer med at omdanne næringsstoffer til energi. Alfa-liponsyre er både vand- og fedtopløselig, hvilket gør det muligt for den at arbejde i hver celle eller væv i kroppen. Til forskel er de fleste andre antioxidanter enten vand- eller fedtopløselige.

  Aloe vera er en kaktus med en lang historie om at blive brugt til medicinske formål - helt tilbage til det gamle Egypten. Planten er hjemmehørende i Nordafrika, Sydeuropa og De Kanariske Øer. I dag dyrkes aloe vera i tropiske klimaer over hele verden. Det er kendt for at have mange fordele og bruges ofte som en gel på huden ifm forbrænding eller til heling af sår/ar. 

  Grape Seed Extract (GSE) er et diættilskud fremstillet ved at fjerne, tørre og pulverisere de bitter-smagende frø af druer. Druefrø er rige på antioxidanter, herunder phenolsyrer, anthocyaniner, flavonoider og oligomere proanthocyanidin-komplekser (OPC).

  Daglig dosering: 2 kapsler dagligt med et glas vand og i forbindelse med et måltid.

  Indeholder 60 kapsler (til 30 dages forbrug)

  Vi anbefaler Wrinkles Away til hud + 25.

  N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tillægget må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år.

  Advarsel Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre, børn under 18 år eller personer, der tager receptpligtig medicin. Personer med en kendt medicinsk tilstand bør konsultere en læge, før de bruger et kosttilskud.

  Serving Size: 2 capsules
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Vitamin A (beta carotene)
  Vitamine A (bètacaroteen)
  1500 mcg
  188%
  Vitamin C (ascorbic acid)
  Vitamine C (ascorbinezuur)
  120 mg
  150%
  Vitamin E (d-alpha tocopheryl succinate)
  Vitamine E (d-alfa-tocoferylsuccinaat)
  26 mg
  167%
  Niacinamide
  40 mg
  250%
  Resveratrol (from 20mg of polygonum cuspidatum 50% extract)
  Resveratrol (van 20 mg polygonum cuspidatum 50% extract)
  10 mg
  **
  Alpha Lipoic Acid
  Alfa Liponzuur
  300 mg
  **
  Aloe Vera Gel (powder / 200:1)
  Aloë vera-gel (poeder / 200: 1)...
  200 mg
  **
  Collagen
  Collageen
  150 mg
  **
  Green Tea Leaf (50% extract)
  Groene theeblaadjes (50% extract)
  100 mg
  **
  Grape Seed (95% extract)
  Druivenpit (95% extract)
  100 mg
  **
  Green Coffee Bean (50% extract)
  Groene koffieboon (50% extract)
  100 mg
  **
  Hyaluronic Acid
  Hyaluronzuur
  5 mg
  **
  L-Glycine
  100 mg
  **
  L-Glutathione
  20 mg
  **
  Turmeric Extract (95% curcuminoids)
  L-kurkuma-extract (95% curcuminoïden)
  50 mg
  **
  Lycopene
  100 mg
  **
  Other ingredients: Gelatin, vegetable magnesium stearate, silicon dioxide and microcrystalline cellulose.
  Overige ingrediënten: Gelatine, plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide en microkristallijne cellulose.
  * NRV = Daily Nutrient Reference Value 38 / 5000 Translation results
  * NRV = dagelijkse voedingsreferentiewaarde
  ** No NRV established
  ** Geen NRV vastgesteld
  Suggested use: 2 capsules taken daily preferably with meals or as directed by a health care professional.
  Aanbevolen: 2 capsules dagelijks bij voorkeur bij de maaltijd of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
  Advarsel: CONTAINS SOY. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
  Waarschuwing: BEVAT SOJA. Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

  Andre har sagt om...

  ★★★★★

  Efter at have taget Wrinkles Away i 3 måneder, kunne jeg se forbedringer på mine linjer i ansigtet og min hud fik en mere ensartet teint. Det gode ved Wrinkles Away er at HELE huden får næring fra top til tå.


  Maria, Kunde 2020

  ★★★★★

  Jeg forsøger ikke kun at være god mod min hud udefra, jeg spiser også sund økologisk mad, en masse frugt og grøntsager, får en god nats søvn (normalt), og jeg tager daglige kosttilskud, som Omega-olier, vitaminer, og Wrinkles Away for at forbedre udseendet og følelsen af min hud.

  Marie Thomsen, international makeup artist, nomineret til ELLE STYLE AWARD

  ★★★★★

  Mine personlige favoritter er Great Hair Complex, 3 in 1 Beauty Booster, Wrinkles Away, Vitaglow og Organic Coconut Oil. Især Great Hair Complex gjorde virkelig en betydelig forskel for mit hår! 

  Suzette, kunde 2020