Facebook Pixel
Karlijn Visser
Karlijn Visser

Karlijn Visser er grundlægger af Holistik.nl - et online livsstilsmagasin til "den stilfulde og bæredygtige do-gooder”.

 

Fortæl lidt om dig selv

Jeg er 31 og en iværksætter i ordets sandeste forstand. Tidligere var jeg medejer af Friend of the Brand, tidligere kendt som Goodiebag Girl.
Ved siden af disse virksomheder har jeg arbejdet i flere magasiner som livsstilsjournalist, og derudover afsluttede jeg mine medier & kulturstudier ved University of Amsterdam. 
I april 2015 besluttede jeg sammen med sin bedste ven og forretningspartner Evelyn van Hasselt at starte et firma, der var tættere på mit hjerte. Det blev Holistik, et online magasin for stilfuld og bæredygtig gør-gooder. Hvorfor? Fordi at leve fuldt ud og omfavne kræver mod. For alle modige sjæle er Holistik 'En guide til den større du', eller som en 'fri psykolog', som nogle siger med et blink. At vokse som en person gør ofte ondt. Men hvad du får til gengæld er et opfyldende liv ud fra dit fulde potentiale, og det er, hvad Holistik viser dig.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg tror på forebyggende sundhedspleje og kraften i helbredelse ved mental sundhed. Kosttilskuddene fra VITAVIVA passer til den livsstil, jeg står for. At hjælpe folk med at stå i deres reneste kraft med støtte fra naturlige kosttilskud.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud du har taget?

Det er faktisk svært at sige… Jeg kan godt lide designet af Vitaviva-produkterne, og kosttilskuddene er temmelig høje i kvalitet og daglig dosering. Det føles meget godt at bruge dem så meget som muligt.

Har du et mantra, som du sværger ved?

”Du får i livet det, du har modet til at bede om.” Dette er et af mine yndlingscitater fra Oprah. Det hjælper mig med at blive jordnær og ikke være genert med at bede om hvad jeg virkelig har brug for.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Organic Coconut Oil: et multifunktionelt produkt, som jeg også bruger på min hud, når jeg har bumser eller noget rødme. Kokosnøddeolie hjælper med at desinficere huden, og det er mod betændelser i kroppen på grund af laurinsyren.

Multivitamin Vitamax: smukt basetilskud til brug i kombination med ren spisning.

Milk Thistle complex: denne urt hjælper mig i min menstruation: den reducerer smerterne i min mave og understøtter leveren, som spiller en meget vigtig rolle i din månecyklus.

Hvis du kun kunne vælge et VITAVIVA produkt hvilket ville det så være?

Absolut 15-Day Cleanse. To gange om året foretager jeg en detox med 15-Days Cleanse rensningen som det førende produkt i det. Jeg kan godt lide den naturlige og beroligende måde at rense på, anbefalet af VITAVIVA. Så min krop og sind er ikke helt stresset på grund af en mangel på energi. Efter 15-Day Cleanse bruger jeg vedligeholdelsesrensningen til at hjælpe mine tarme med at opbygge floraen.

 1. VITAMAX Multi / greens / 240 stk.

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for økologisk medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 16 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. VITAVIVA's olier er Fiskeolie, Krill Olie, Kokosolie og Hørfrø Olie (anbefales til vegetarer og veganere).

   

  Læs mere
  493,56 kr
 2. Coconut Oil Organic / 100 kapsler

  HVAD ER COCONUT OIL?

  Kokosnøddeolie er en del af kategorien superfoods. Vi har udviklet vores koncentrret kokosolie i kapsler (du får den typisk fra en krukke). Dels for nemhedens skyld, men også for at olien kan holde sig bakteriefri.

  Kokosnøddeolie har et højt indhold af MCT, en type fedt, som din krop omsætter anderledes end de fleste andre fedtstoffer. MCT er årsag til mange af de sundhedsmæssige fordele ved kokosnøddeolie.

  Disse kapsler med 100% økologisk kokosnøddeolie kan bruges både indvendigt som kapsler og udvendigt som smørrelse til huden eller håret.

  Produktet er økologisk og GMO-fri.

  Læs mere
  298,00 kr
 3. Maintenance Cleanse 90 kapsler

   

  HVAD ER MAINTENANCE CLEANSE?

  Maintenance Cleanse er en blanding af ingredienser: havreklid pulver, sveskepulver, psylliumskaller, aloe vera pulver, l. acidophilus, bentonit ler, sort valnøds pulver, hørfrøpulver, æblepektinpulver og glucomannan pulver.

  OPFØLGNING TIL 7 eller 15 DAY CLEANSE?

  Maintenance Cleanse er en god opfølgning på 15 Day Cleanse og 7 Day Cleanse for at opretholde en let udrensning og for en sund tarm.

   

  Læs mere
  353,88 kr
 4. 15 Day Cleanse Maksimum styrke

  15 Day Cleanse er en formel med maksimal styrke, der indeholder flere naturlige og effektive afføringsmidler, såsom senna blade, cascara sagrada, psyllium skaller, l.acidophilus, aloe vera, hørfrø og mere.

  Hvis du lider af forstoppelse, bør din diæt omfatte fødevarer med høje koncentrationer af fiber og fødevarer, der holder din tarmflora sund.

  NATURLIGE INGREDIENSER?

  Naturlige afføringsmidler er fødevarer eller urter, der giver dig mulighed for at rense din tarm. Naturlige afføringsmidler fungerer på forskellige måder. De kan opdeles i følgende kategorier: Stimulerende afføringsmidler, Mekaniske afføringsmidler og Osmotiske afføringsmidler.

  Stimulerende afføringsmidler kaldes rensemidler, der betragtes som stimulanser, fordi de fungerer på tarmmusklerne og har visse komponenter, der også påvirker tyktarmen for at stimulere tarmbevægelser. De arbejder også på dine tarmvægge og øger produktionen af ​​mineraler og væsker og mindsker tarmens evne til at absorbere natrium og klor. Mekaniske afføringsmidler er fiberrige afføringsmidler, der tilføjer volumen til din afføring, fastholder vand og fugter tarmvæggene og hjælper på den mest naturlige måde med at fremme tarmmuskelbevægelser for at hjælpe dig med at gå på toilettet. Disse inkluderer opløselige og uopløselige fibre.

  OPFØLGNING?

  15 Day Cleanse kan bruges lejlighedsvis eller som et 15 dages cleanseprogram. Vi anbefaler at følge op med Maintenance Cleanse for det bedste og mest holdbare resultat.

  SKAL JEG VÆLGE 15 DAY CLEANSE ELLER 7 DAY CLEANSE?

  Vi får ofte spørgsmålet; "Skal jeg tage 15 eller 7 Day Cleanse?". Formålet med begge produkter er som sådan det samme - at lave en naturlig udrensning af din tarm. Det er intensiteten, som er forskellig for de to produkter. Vi anbefaler altid 15 Day Cleanse til "førstegangs-cleansere". 7 Day Cleanse skal gøre det samme job, men på den halve tid, hvorfor den er mere intens. Hvis du allerede har prøvet 15 Day Cleanse, så vil din krop og tarm være kendt med fornemmelsen og ingredienserne, hvorfor du derefter kan begive dig ud i 7 Day Cleanse næste gang. 

  Læs mere
  400,44 kr