Facebook Pixel
Karlijn Visser
Karlijn Visser

Karlijn Visser er grundlægger af Holistik.nl - et online livsstilsmagasin til "den stilfulde og bæredygtige do-gooder”.

Fortæl lidt om dig selv

Jeg er 31 år og en iværksætter i ordets sandeste forstand. Tidligere var jeg medejer af Friend of the Brand, tidligere kendt som Goodiebag Girl. Ved siden af denne virksomhed har jeg arbejdet på flere magasiner som livsstilsjournalist, og derudover har jeg afsluttet et studie i medier & kultur ved University of Amsterdam. 


I april 2015 besluttede jeg sammen med sin bedste ven og forretningspartner Evelyn van Hasselt, at starte et firma, der var tættere på mit hjerte. Det blev Holistik, et online magasin for den stilfulde og bæredygtige person. Hvorfor? Fordi at leve fuldt ud og omfavne livet, kræver mod. For alle modige sjæle er Holistik 'En guide til den større jeg'. At vokse som en person gør ofte ondt. Men hvad du får til gengæld er et liv i fuldt potientiale. 

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg tror på forebyggende sundhedspleje og kraften i helbredelse ved mental sundhed. Kosttilskuddene fra VITAVIVA passer til den livsstil, jeg står for. At hjælpe folk med at stå i deres reneste kraft med støtte fra naturlige kosttilskud.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud du har taget?

Det er faktisk svært at sige… Jeg kan godt lide designet af Vitaviva-produkterne, og kosttilskuddene er temmelig høje i kvalitet og daglig dosering. Det føles meget godt at bruge dem så meget som muligt.

Har du et mantra, som du sværger ved?

”Du får i livet det, du har modet til at bede om.” Dette er et af mine yndlingscitater fra Oprah. Det hjælper mig med at blive jordnær og ikke være genert med at bede om hvad jeg virkelig har brug for.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Organic Coconut Oil: et multifunktionelt produkt, som jeg også bruger på min hud, når jeg har bumser eller noget rødme. Kokosolie hjælper med at desinficere huden, og det er mod betændelser i kroppen på grund af laurinsyren.

Multivitamin Vitamax: et fantastisk base-produkt til din hverdag med alle de essentielle vitaminer, mineraler og masser af grønt!

Hvis du kun kunne vælge et VITAVIVA produkt hvilket ville det så være?

15 Day Cleanse! To gange om året foretager jeg en detox med 15 Day Cleanse. Jeg kan godt lide den naturlige måde at udrense på, som 15 Day Cleanse giver. Efter 15Day Cleanse bruger jeg Maintenance Cleanse til at hjælpe mine tarme med at komme tilbage i form.

 1. Maintenance Cleanse Fordøjelse / 90 kapsler

   

  HVAD ER MAINTENANCE CLEANSE?

  Maintenance Cleanse er en blanding af ingredienser: havreklid pulver, sveskepulver, psylliumskaller, aloe vera pulver, l. acidophilus, bentonit ler, sort valnøds pulver, hørfrøpulver, æblepektinpulver og glucomannan pulver.

  OPFØLGNING TIL 7 eller 15 DAY CLEANSE?

  Maintenance Cleanse er en god opfølgning på 15 Day Cleanse og 7 Day Cleanse for at opretholde en let udrensning og en god overgang fra selve udresningen til din normale hverdag.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du ønsker en mild stimulering af tarmen eller netop har gennemført 15/ Day Cleanse udresningen.

  I produktet finder du 90 kapsler - du tager 2-3 kapsler om dagen.

   

  Læs mere
  353,88 kr
 2. 15 Day Cleanse Tarm udrensning / 30 kapsler

   

  HVAD ER 15 DAY CLEANSE?

  15 Day Cleanse er en potent sammensætning af naturlige urter og frø med afførende effekt. Du finder bla. senna blade, cascara sagrada, psyllium skaller, l.acidophilus, aloe vera, hørfrø og mere

  NATURLIGE INGREDIENSER?

  Naturlige afføringsmidler er fødevarer eller urter, der kan hjælpe med at udrense din tarm. Naturlige afføringsmidler fungerer på forskellige måder. De kan opdeles i følgende kategorier: Stimulerende afføringsmidler, Mekaniske afføringsmidler og Osmotiske afføringsmidler.

  Stimulerende afføringsmidler kaldes rensemidler, der betragtes som stimulanser, fordi de fungerer på tarmmusklerne og har visse komponenter, der også påvirker tyktarmen for at stimulere tarmbevægelser. De arbejder også på dine tarmvægge og øger produktionen af ​​mineraler og væsker og mindsker tarmens evne til at absorbere natrium og klor. Mekaniske afføringsmidler er fiberrige afføringsmidler, der tilføjer volumen til din afføring, fastholder vand og fugter tarmvæggene og hjælper på den mest naturlige måde med at fremme tarmmuskelbevægelser for at hjælpe dig med at gå på toilettet. Disse inkluderer opløselige og uopløselige fibre.

  OPFØLGNING?

  15 Day Cleanse kan bruges lejlighedsvis eller som et 15 dages cleanseprogram. Vi anbefaler, at følge op med Maintenance Cleanse for det bedste og mest holdbare resultat.

  FØR DU STARTER DIN CLEANSE!

  Vi anbefaler, at du læser følgende vejledning, før du starter din cleanse: VEJLEDNING

  SKAL JEG VÆLGE 15 DAY CLEANSE ELLER 7 DAY CLEANSE?

  Vi får ofte spørgsmålet; "Skal jeg tage 15 eller 7 Day Cleanse?". Formålet med begge produkter er som sådan det samme - at lave en naturlig udrensning af din tarm. Det er intensiteten, som er forskellig for de to produkter. Vi anbefaler altid 15 Day Cleanse til "førstegangs-cleansere". 7 Day Cleanse skal gøre det samme job, men på den halve tid, hvorfor den er mere intens. Hvis du allerede har prøvet 15 Day Cleanse, så vil din krop og tarm være kendt med fornemmelsen og ingredienserne, hvorfor du derefter kan begive dig ud i 7 Day Cleanse næste gang. 

  Læs mere
  409,75 kr