Facebook Pixel
Laura Lawaetz
LauraLawaetz

Fortæl lidt om dig selv

Jeg er 31 år og bor i Skovshoved sammen med min mand Caspar og vores to guldklumper Lucca & Willum. 

Jeg ELSKER at rejse og jeg drømmer allerede om næste destination inden vi lander i København igen. 

Hvad er din hverdagsrutine ?

Når vores datter er sendt afsted mod vuggestuen, tager jeg et hurtigt brusebad, en skål havregrød med mandler og blåbær, en håndfuld vitaminer og en stor kop the imens Willum sover formiddagslur. Under mine graviditeter har jeg vænnet mig af med den daglige kaffe og jeg starter i stedet for dagen med sort the med mælk. 

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Alt med måde! Jeg tror på at livet skal være både sundt og sjovt :-) 

Hvorfor tager du VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag? 

Jeg er vokset op med lægeforældre, hvor holdningen er, at man kan spise sig til alt det kroppen har brug for igennem en sund og varieret kost. Det ved jeg, at de i princippet har ret i, men i en travl hverdag og en verden hvor man ikke kan stole på at ens fisk indeholder Omega3, er jeg selv overbevist om, at det er fornuftigt at supplere med kosttilskud og vitaminer. Jeg er desuden 7-9-13 ekstremt sjældent syg og føler at jeg har masser af energi og et stort overskud i hverdagen på trods af perioder med meget lidt søvn - så hvorfor stoppe nu? :) 

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

For tiden er jeg virkelig glad for Vitamama, da jeg stadig ammer vores søn.

Jeg har også taget produktet under min graviditet, da det er den perfekte kombination af olier, vitaminer, folinsyre og probiotica - både for mig og baby. Og så er det jo helt genialt at de er pakket i dagsdoser, der kun gør det endnu nemmere at huske dem hver dag.

 1. Vitamama 30 dagsdoser

   

  HVAD ER VITAMAMA?

  VITAMAMA er en speciel sammensætning af vitaminer, mineraler, aminosyrer, grønt, urter, mælkesyrebakterier og olie, der er skræddersyet til kommende mødre. VITAMAMA anbefales 3 måneder inden graviditet, under graviditeten samt efter fødsel i hele ammeperioden.

  VITAMAMA er en convenience pakke med 30 individuelle poser, der er nemme at have med på farten - hver med en dagsdosis på:

  • 4 stk. VITAMAX (multivitamin / greens) 
  • 1 stk. Probiotic (mælkesyrebakterier)
  • 1 stk. Calcium / Magnesium 
  • 1 stk. Organic Flaxseed Oil (økologisk hørfrøolie)

  HVAD ER DER I VITAMAMA?

  VITAMAMA indeholder ikke jern, som evt skal tages separat under graviditeten. Her anbefales organisk (flydende) jern, fx Kräuterblut.

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m. 

  Indtag af folinsyre (B9) før og under graviditet øger moderens folatstatus. Lav folatstatus hos kommende mødre er en risikofaktor i udviklingen af ​​neutralerørs defekt i det udviklende foster. Folat bidrager til moderens vævsvækst under graviditet.

  Calcium / Magnesium: Magnesium bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende metabolisme, nervesystemets normale funktion. Magnesium bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese, normal psykologisk funktion, opretholdelse af normale knogler og tænder. Desuden spiller magnesium en rolle i processen med celledeling. Calcium bidrager til normal blodkoagulation, normal energibringende metabolisme, normal muskelfunktion, normal neurotransmission og til en normal funktion af fordøjelsesenzymer. Calcium har en rolle i processen med celledeling og specialisering. Calcium er nødvendigt for at opretholde normale knogler og tænder.

  D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor og normale blodkalciumniveauer. D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler, normal muskelfunktion, normale tænder, normal funktion af immunsystemet. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling. D-vitamin er nødvendigt til normal vækst og udvikling af knogler hos børn og bidrager til immunsystemets normale funktion.

  Flaxseed Oil er en økologisk og vegansk hørfrøolie, der indeholder Omega 3 + 6 + 9 og andre fedtsyrer og phytonutrients. Phytonutrients (plantenæringsstoffer) er naturlige kemikalier eller forbindelser produceret af planter. De holder planter sunde og beskytter dem mod insekter og solen.  Fedtsyrer såsom Omega 3 og 6 er det man kalder essentielle fedtsyrer. De er essentielle for kroppen og nødvendige for et godt helbred. 

  Probiotic indeholder en høj dosering af de naturlige og gavnlige bakterier, som findes i vores tarmsystem. Probiotika, også kaldet mælkesyrebakterier, genopretter tarmens naturlige flora.

   

  Læs mere
  495,89 kr