Facebook Pixel
Alpha Lipoic

Alpha Lipoic

Alpha Lipoic

447,00 kr

250 mg

 

HVAD ER ALPHA LIPOIC ACID?

Alfaliponsyre er en antioxidant eller et naturligt, vitaminlignende kemikalie. ALA er kendt som den "universelle antioxidant" og findes naturligt inde i alle celler i menneskekroppen. Mitokondrierne producerer denne antioxidant i små mængder, men den mængde har tendens til at falde med alderen. ALA er både et vand- og fedtopløseligt næringsstof, hvilket betyder at det kan komme ind i og fungere i enhver del af kroppen. Denne potente antioxidant findes i rødt og organkød (lever, hjerte, nyre osv.), Kartofler, tomater, spinat, broccoli, ærter, rosenkål og risklid.


Hvad gør alfa liponsyre for kroppen?

Som en potent mitokondrie antioxidant hjælper alfa liponsyre med at producere energi til normale kropsfunktioner ved at omdanne blodsukker. Ofte er beskadigede og mangelfulde mitokondrier det første tegn på sundhedsproblemer, og ALA hjælper med at beskytte dette cellekraftværk mod skader fra frie radikaler. 

Antioxidanter angriber " de frie radikaler", hvorfor at de er meget vigtige. Frie radikaler forårsager skadelige kemiske reaktioner, der kan skade celler, hvilket gør det sværere for kroppen at bekæmpe infektioner. De skader også organer og væv. Andre antioxidanter virker kun i vand (såsom vitamin C) eller fedtvæv (såsom E-vitamin). Men alfalipidsyre er både fedt og vandopløselig. Det betyder, at det kan fungere i hele kroppen. Antioxidanter i kroppen bliver opbrugt i takt med, at de angriber de frie radikaler. 

Anbefales typisk af behandlere til at hjælpe patienter, som har nerveskaderelaterede symptomer som ekstrem smerte, prikken og / eller følelsesløshed.

Dosis

Anbefaligt Dagligt Tilskud: 1 kapslel 1-2 gange dagligt i forbindelse med et måltid

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
Alpha Lipoic Acid
Alfa Liponzuur
250 mg
*
Other ingredients: Gelatin, rice flour, vegetable magnesium stearate and silica.
Overige ingrediënten: Gelatine, rijstmeel, plantaardig magnesiumstearaat en silica.
Suggested use: 1 capsule taken 1 to 2 times daily preferably with meals or as directed by a health care professional.
Aanbevolen: 1 capsule 1 tot 2 keer per dag ingenomen, bij voorkeur bij de maaltijd of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.