Facebook Pixel
Alain Clark
Alain Clarke

Fortæl lidt om dig selv

Udover at være far og elsker til min dejlige kæreste; er jeg sangskriver, musiker og producer. Musik er kernen til de fleste ting i mit liv, og jeg ville være helt fortabt uden det.

Hvordan er din daglige rutine?

Det adskiller sig virkelig hver måned. Afhængig af hvorvidt jeg er i studiet eller på scenen.
Når jeg spiller koncerter er jeg nogengange først hjemme klokken 2 om natten, og så vil jeg sove længe næste dag. Når jeg har studie-dage kan jeg lide at planlægge det så jeg kommer i seng på et “normalt” tidspunkt. 

Jeg prøver at begynde mine dage med studere eller skrive i to timer. Desuden prøver jeg at tage til fitnesscentret hver anden dag. Jeg sagde lige “prøver” to gange.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg forsøger altid at udformede mig selv til at være sundere. Jeg har længe følt de enorme fordele ved at spise sundt. For et år siden skar jeg de fleste raffinerede sukkerarter ud af min diæt. Det var ret stort da jeg virkelig ELSKER chokolade og is. Jeg synes, det er lettere at fokusere nu, når jeg ikke er høj på sukker hele tiden. Min seneste besættelse er, at jeg får 8 timers søvn hver nat. Det er ikke nemt med mit arbejde og en ti-årige, men vi klarer os ret godt i huset.

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Siden jeg har otte har jeg (næsten) være vegetar. Af og til spiser jeg fisk, men der er stadig essentielle ting jeg mangler i min diæt. 

Jeg stødte på VITAVIVA gennem en ven og har været forelsket i produkterne siden.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud du har taget?

VITAVIVAs sortimentet og kvalitet er helt fantastisk. Jeg har været i et vitaminregiment i et godt par måneder nu, og jeg føler en stor forskel i mine energiniveauer. Jeg sætter også pris på god emballage, og i modsætning til mange andre mærkes emballage ser VITAVIVA faktisk indbydende ud!

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Jeg elsker VITAMAN på grund af den tunge vitaminoprustning. Så meget energi i en pille. Jeg kan også godt lide FLAGSEED OMG's fordi, de giver mig de nødvendige omegaer uden at føle behovet for at skulle spise fisk.

Har du et mantra, som du sværger ved? 

Der er næsten aldrig en god undskyldning for ikke at prøve noget nyt i tre uger!

 1. VITAMAN Dose packs / 30 dagsdoser

  HVAD ER VITAMAN?

  VITAMAN er en unik kombination af vitaminer, mineraler, aminosyrer, urter, økologiske grøntsager og Omega 3 fiskeolie, specielt sammensat for at støtte mænds generelle sundhed. Pakket i 30 individuelle poser er de nemme at have med på farten.

  VITAMAN's daglige dosis består af:

  • 2 x Prostate Support
  • 3 x VITAMAX multivitamin
  • 1 x Omega 3 olie

  RELEVANT FOR DIG?

  VITAMAN er den ultimative daglige base for mænd 30+ år.

  Læs mere
  499,61 kr