Facebook Pixel
Alain Clark
Alain Clarke

Fortæl lidt om dig selv

Udover at være far og elsker til min dejlige kæreste; er jeg sangskriver, musiker og producer. Musik er kernen til de fleste ting i mit liv, og jeg ville være helt fortabt uden det.

Hvordan er din daglige rutine?

Det adskiller sig virkelig hver måned. Afhængig af hvorvidt jeg er i studiet eller på scenen.
Når jeg spiller koncerter er jeg nogengange først hjemme klokken 2 om natten, og så vil jeg sove længe næste dag. Når jeg har studie-dage kan jeg lide at planlægge det så jeg kommer i seng på et “normalt” tidspunkt. 

Jeg prøver at begynde mine dage med studere eller skrive i to timer. Desuden prøver jeg at tage til fitnesscentret hver anden dag. Jeg sagde lige “prøver” to gange.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg forsøger altid at udformede mig selv til at være sundere. Jeg har længe følt de enorme fordele ved at spise sundt. For et år siden skar jeg de fleste raffinerede sukkerarter ud af min diæt. Det var ret stort da jeg virkelig ELSKER chokolade og is. Jeg synes, det er lettere at fokusere nu, når jeg ikke er høj på sukker hele tiden. Min seneste besættelse er, at jeg får 8 timers søvn hver nat. Det er ikke nemt med mit arbejde og en ti-årige, men vi klarer os ret godt i huset.

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Siden jeg har otte har jeg (næsten) være vegetar. Af og til spiser jeg fisk, men der er stadig essentielle ting jeg mangler i min diæt. 

Jeg stødte på VITAVIVA gennem en ven og har været forelsket i produkterne siden.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud du har taget?

VITAVIVAs sortimentet og kvalitet er helt fantastisk. Jeg har været i et vitaminregiment i et godt par måneder nu, og jeg føler en stor forskel i mine energiniveauer. Jeg sætter også pris på god emballage, og i modsætning til mange andre mærkes emballage ser VITAVIVA faktisk indbydende ud!

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Jeg elsker VITAMAX på grund af den tunge vitaminoprustning. Så meget energi i en pille. Jeg kan også godt lide FLAGSEED OMG's fordi, de giver mig de nødvendige omegaer uden at føle behovet for at skulle spise fisk.

Har du et mantra, som du sværger ved? 

Der er næsten aldrig en god undskyldning for ikke at prøve noget nyt i tre uger!

 1. VITAMAX Multi / greens / 240 stk.

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for økologisk medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 16 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. VITAVIVA's olier er Fiskeolie, Krill Olie, Kokosolie og Hørfrø Olie (anbefales til vegetarer og veganere).

   

  Læs mere
  493,56 kr
 2. FLAXSEED OIL Økologisk Hørfrøolie

  FLAXSEED OMG er en ØKOLOGISK & VEGANSK hørfrøolie, der giver Omega 3 + 6 + 9 og andre fedtsyrer og phytonutrients. Phytonutrients (plantenæringsstoffer) er naturlige kemikalier eller forbindelser produceret af planter. De holder planter sunde og beskytter dem mod insekter og solen.

  Hørfrøolie er lavet af hørfrø, der er malet og presset for at frigive deres naturlige olie. Hørfrøolie er fyldt med de hjertesunde omega-3-fedtsyrer.

  Specielt indeholder hørfrøolie alfa-linolensyre (ALA), en form for omega-3-fedtsyre, der kun omdannes i små mængder til aktive former for omega-3, som EPA og DHA.

  Hvis du ikke tager fiskeolie eller får en til to portioner fed fisk i din diæt hver uge, kan hørfrøolie være en god løsning til at hjælpe med at supplere din diæt med de omega-3-fedtsyrer, du har brug for.

  Læs mere
  270,06 kr