Facebook Pixel
Julie Fagerholt
Julie Fagerholt

FORTÆL LIDT OM DIG SELV?

Jeg hedder Julie Fagerholt, bor i indre København og har to døtre på 20 og 27 år. Jeg startede for 22 år siden et tøjmærke i eget navn, som jeg forlod efter 18 år. I dag arbejder jeg som design og pr konsulent og har bl.a. lavet et nyt mærke i samarbejde med H2O, som hedder H2OFagerholt.

HVORDAN ER DIN DAGLIGE RUTINE?

Den starter med, at jeg drikker te. Så får jeg vand med citron og mine Vitaviva vitaminer, og derefter min smoothie, hvor jeg også har mine Vitaviva produkter i. Heriblandt Collagen Booster, Thyroid Support, Brazilian Burn og Women’s Support. 

HVAD ER DIN TILGANG TIL EN SUND LIVSSTIL?

Jeg vil gerne nå mange ting og derfor passer jeg på min krop, så den kan følge med til det tempo, som jeg har i min hverdag. Jeg vil gerne vedligeholde min krop og styrke den, hvor den skal styrkes. Dette gør jeg ved træning og kosttilskud. Jeg tager Brazilian Burn inden en gåtur eller træning, så jeg sætter min forbrænding i gang. 

Jeg prioriterer den tid, som det tager, at have en sund livstil, da jeg tydeligt kan mærke resultaterne efter dette valg. 

HVORFOR BEGYNDTE DU AT TAGE VITAVIVA?

Fordi jeg synes, at jeg manglede mere end blot én vitaminpille pga overgangsalderen og da jeg gerne ville tabe mig. Jeg fandt vitaminer hos Vitaviva, som jeg ikke kunne finde andre steder. Craving Crusher har virkelig hjulpet mig med mine ’kl. 16.00 cravings’. 

HVORDAN PÅVIRKER DE DIN HVERDAG?

De påvirker mig / hjælper mig på den måde,  at jeg har mere energi og overskud i en travl hverdag.

ER VITAVIVA ANDERLEDES END ANDRE KOSTTILSKUD DU HAR TAGET?

Ja. Jeg kan godt lide, at man kan kombinere dem. Altså jeg kan godt lide, at der er en rød tråd i alle produkterne og du kan derfor vælge fra og til i forhold til dine behov og sæsonerne. Der er ligesom noget til hver lejlighed og alt ’snakker’ sammen. Det gør det nemmere og jeg bliver guidet.

HVILKE ER DINE FORETRUKNE VITAVIVA PRODUKTER?

 • Craving Crusher 
 • Brazilian Burn w. Acai 
 • Women’s Support 

HAR DU ET MANTRA, SOM DU SVÆRGER VED? 

Ved ikke om det er mit mantra, men kroppen er det eneste, vi har. Den skal plejes og have kærlighed. Vitaminer og sund mad er selvkærlighed i min bog.

Alt med måde, lev, smil, træk vejret og nyd du er her, mens du er her!

 1. BRAZILIAN BURN Med açaí / 60 kapsler

   

  HVAD ER BRAZILIAN BURN?

  Brazilian Burn with Acai er en speciel blanding af urter og ekstrakter, herunder acai, grøn te, æbleeddike, kelp og grapefrugt. En genial træningsmakker eller blot daglig støtte til dit stofskifte.

  Acai er en sort-violet oliveagtig bærart, der stammer fra palmer (euterpe oleracea) i Brasiliens regnskov. Acai bær er kategoriseret som "superfood" på grund af deres specielle indhold af vitaminer og andre næringsstoffer og er verdens mest antioxidantrige frugt. Acai er især rig på antioxidanten anthocyanin, fedtsyrer (omega 6 og 9) og fytokemikalier. Acai er også rig på phenolsyre og ketoner.

  Grøn te kommer fra bladene på planten Camellia Sinensis og indeholder mange nyttige vitaminer og mineraler såsom B-vitaminer, C-vitamin, store mængder mangan, bioflavinoider, antioxidanter, polyfenoler og EGCG (epigallocatechin gallate) samt koffein.

  Grapefrugt indeholder mange fibre og har et højt indhold af antioxidanter.

  Kelp er en type stor, brun tang, der vokser i lavt, næringsrigt saltvand nær kystfronter rundt om i verden. Fordi det absorberer næringsstoffer fra det omgivende havmiljø, er kelp rig på vitaminer, mineraler og sporstoffer. Det har et højt indhold af jod. Jod er et grundstof, som i menneskets krop indgår i et hormon i skjoldbruskkirtlen.

  RELEVANT FOR YOU?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du gerne vil optimere din træning og støtte dit stofskifte.

  Læs mere
  307,31 kr
 2. CRAVING CRUSHER 90 kapsler

   

  HVAD ER CRAVING CRUSHER?

  Craving Crusher er en blanding af vitaminer, mineraler og superfoods, som indeholder bl.a. vitamin E, magnesium, zinc, chrom, spirulina, kakaopulver, guarana etc. De har alle til formål at støtte op om et stabilt blodsukker- samt energiniveau, så du slipper for berømte "eftermiddags-cravings".

  Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende metabolisme og nervesystemets normale funktion. Det bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese og normal psykologisk funktion. Magnesium bidrager til at opretholde normale knogler og tænder, og det spiller en rolle i processen med celledeling.

  E-vitamin tilhører gruppen af fedtopløselige vitaminer. Det er en kraftig antioxidant og samarbejder med de andre antioxidanter om at styrke det samlede antioxidantforsvar. E-Vitamin består af tocopherolerne (d-alpha, d-gamma, d-beta, og d-delta) som alle arbejder sammen om at bekæmpe de frie radikaler. I naturlige fødekilder arbejder E vitamin (d-alpha-tocopherol - som findes i en blanding af tocopheroler), sammen om at neutralisere de frie radikaler. E-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. 

  Krom bidrager til normal makronæringsstofmetabolisme og til opretholdelse af normale blodglukoseniveauer. Krom er et spormineral, der hjælper med fordøjelsen af proteiner, fedtsyrer og kulhydrater.

  Zink bidrager til opretholdelse af normalt hår, negle og hud, opretholdelse af normalt syn, normal funktion af immunsystemet, normal DNA-syntese, normal syre-base omsætning, normal kulhydratmetabolisme, normal kognitiv funktion, normal fertilitet og reproduktion, normal makronæringsstof omsætning, normal omsætning af fedtsyrer og A vitamin, normal proteinsyntese, opretholdelse af normale knogler, opretholdelse af normale testosteronniveauer i blodet. Zink bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, og det har en rolle i processen med celledeling.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du har en stor trang til søde sager - især om eftermiddagen. Eller mangler energi i løbet af din arbejdsdag og derfor "snacker" unødvendigt meget. Det bidrager til at holde energien oppe og stabiliserer din blodsukker, så du ikke "crasher" om eftermiddagen.

   

  Læs mere
  447,00 kr
 3. Thyroid Support Metabolism / 60 kapsler

   

  HVAD ER THYROID SUPPORT?

  Thyroid Support er en optimal sammensætning til støtte af skjoldbruskkirtlen. Produktet er formuleret med magnesium, selen, schisandra, ashwagandha rod, kelp, zink og meget mere.

  DIT STOFSKIFTE?

  Skjoldbruskkirtlen producerer 2 hormoner (T3 + T4), der regulerer din krops stofskifte. Flere forskellige ubalancer kan opstå, når din skjoldbruskkirtel producerer for meget hormon (hyperthyreoidisme) eller for lidt (hypothyreoidisme).

  Din skjoldbruskkirtel producerer hormoner, der kontrollerer mange aktiviteter i din krop, herunder hvor hurtigt du forbrænder kalorier og hvor hurtigt dit hjerte slår. Ubalancer i skjoldbruskkirtlen får den til at gøre enten for meget eller for lidt. Afhængig af hvor meget eller hvor lidt hormon din skjoldbruskkirtel producerer, kan du ofte føle dig rastløs eller træt, eller du kan tabe dig eller gå op i vægt - selvom du lever efter en normal kost og livvstil. Kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at have ubalancer i skjoldbruskirtelen, især lige efter graviditet og efter overgangsalderen.

  NØGLEINGREDIENSER?

  • Jod (fra kelp) bidrager til normal energibringende metabolisme.
  • Selen bidrager til den normale skjoldbruskkirtelfunktion.
  • Zink bidrager til normal syre-basismetabolisme.
  • Kobber bidrager til normal energiudbytende stofskifte.
  • Magnesium bidrager til normal energibringende stofskifte.
  • Vitamin B12 bidrager til normal energibringende metabolisme, normal homocysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed.

  RELEVANT FOR DIG?

  Thyroid Support er relevant for dig som har et stofskifte i ubalance - især hvis det er for lavt. Dette produkt støtter op om et nomalt stofskifte.

  Læs mere
  447,00 kr
 4. COLLAGEN BOOSTER Hydrolyzed / 120 caps

   

  GRATIS COLLAGEN BOOSTER? Ja, tak! Hvis du shopper for 1000 kr eller mere, giver vi dig en GRATIS Collagen Booster med i købet. Alt du skal gøre er:
  1. Din indkøbskurv skal indeholde for 1000 kr produkter (uden Collagen Booster). 
  2. Kom Collagen Booster i din kurv.
  3. indtast følgende kode: " FREECOLLAGEN  " og vi fratrækker den fulde værdi af produktet, så du får det gratis med ( 399 kr.)
  Dette tilbud gælder tom 31/5 2021 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

   

  HVAD ER COLLAGEN BOOSTER?

  Vores COLLAGEN BOOSTER er et kollagentilskud baseret på ren hydrolyseret kollagen-peptider fra græsfordret kvæg af type I og III, på kapsler.

  HVAD ER KOLLAGEN?

  Kollagen er det største og mest brugte protein i kroppen. Det danner bindevævet i din hud, hår, negle, knogler og led. Tænk på det som limen, der holder din krop sammen. Fra 30-års alderen begynder vores egen naturlige produktion af kollagen at falde, hvorfor du oplever fine linjer i din hud og eventuel tab af spændstighed etc.

  Kollagen er et komplekst protein lavet af tre kæder af aminosyrer - faktisk det protein, som du har mest af i kroppen - kollagen udgør mere end en tredjedel af dit samlede protein. Det består bla. af “glycin”, “prolin” og “hydroxyprolin” - alle 3 aminosyrer, der hjælper din krop med at fremstille nyt kollagen.

  Indtager du kollagen som tilskud, støtter du op om din egen naturlige kollagenproduktion.

  HYDROLYSERET KOLLAGEN?

  Når kollagen er hydrolyseret, betyder det, at kollagenen er nedbrudt i små kæder, som gør det nemmere for kroppen at optage og derfor mere effektivt. Dette kalder man også kollagen-peptider.

  ANBEFALET DAGLIG DOSIS:

  4 kapsler, som giver dig 3000 mg ren kollagen. Det giver til 30 dages forbrug pr. COLLAGEN BOOSTER.

  Læs mere
  399,51 kr