Facebook Pixel
Julie Fagerholt
Julie Fagerholt

FORTÆL LIDT OM DIG SELV?

Jeg hedder Julie Fagerholt, bor i indre København og har to døtre på 20 og 27 år. Jeg startede for 22 år siden et tøjmærke i eget navn, som jeg forlod efter 18 år. I dag arbejder jeg som design og pr konsulent og har bl.a. lavet et nyt mærke i samarbejde med H2O, som hedder H2OFagerholt.

HVORDAN ER DIN DAGLIGE RUTINE?

Den starter med, at jeg drikker te. Så får jeg vand med citron og mine Vitaviva vitaminer, og derefter min smoothie, hvor jeg også har mine Vitaviva produkter i. Heriblandt Collagen Booster, Thyroid Support, Brazilian Burn og Women’s Support. 

HVAD ER DIN TILGANG TIL EN SUND LIVSSTIL?

Jeg vil gerne nå mange ting og derfor passer jeg på min krop, så den kan følge med til det tempo, som jeg har i min hverdag. Jeg vil gerne vedligeholde min krop og styrke den, hvor den skal styrkes. Dette gør jeg ved træning og kosttilskud. Jeg tager Brazilian Burn inden en gåtur eller træning, så jeg sætter min forbrænding i gang. 

Jeg prioriterer den tid, som det tager, at have en sund livstil, da jeg tydeligt kan mærke resultaterne efter dette valg. 

HVORFOR BEGYNDTE DU AT TAGE VITAVIVA?

Fordi jeg synes, at jeg manglede mere end blot én vitaminpille pga overgangsalderen og da jeg gerne ville tabe mig. Jeg fandt vitaminer hos Vitaviva, som jeg ikke kunne finde andre steder. Craving Crusher har virkelig hjulpet mig med mine ’kl. 16.00 cravings’. 

HVORDAN PÅVIRKER DE DIN HVERDAG?

De påvirker mig / hjælper mig på den måde,  at jeg har mere energi og overskud i en travl hverdag.

ER VITAVIVA ANDERLEDES END ANDRE KOSTTILSKUD DU HAR TAGET?

Ja. Jeg kan godt lide, at man kan kombinere dem. Altså jeg kan godt lide, at der er en rød tråd i alle produkterne og du kan derfor vælge fra og til i forhold til dine behov og sæsonerne. Der er ligesom noget til hver lejlighed og alt ’snakker’ sammen. Det gør det nemmere og jeg bliver guidet.

HVILKE ER DINE FORETRUKNE VITAVIVA PRODUKTER?

 • Craving Crusher 
 • Brazilian Burn w. Acai 
 • Women’s Support 

HAR DU ET MANTRA, SOM DU SVÆRGER VED? 

Ved ikke om det er mit mantra, men kroppen er det eneste, vi har. Den skal plejes og have kærlighed. Vitaminer og sund mad er selvkærlighed i min bog.

Alt med måde, lev, smil, træk vejret og nyd du er her, mens du er her!

 1. Collagen Booster Hydrolyzed / 120 kapsler

  HVAD ER COLLAGEN BOOSTER?

  Vores COLLAGEN BOOSTER er et kollagentilskud baseret på ren hydrolyseret kollagen-peptider fra græsfordret kvæg af type I og III, på kapsler.

  HVAD ER KOLLAGEN?

  Kollagen er det største og mest brugte protein i kroppen. Det danner bindevævet i din hud, hår, negle, knogler og led. Tænk på det som limen, der holder din krop sammen. Fra 30-års alderen begynder vores egen naturlige produktion af kollagen at falde, hvorfor du oplever fine linjer i din hud og eventuel tab af spændstighed etc.

  Kollagen er et komplekst protein lavet af tre kæder af aminosyrer - faktisk det protein, som du har mest af i kroppen - kollagen udgør mere end en tredjedel af dit samlede protein. Det består bla. af “glycin”, “prolin” og “hydroxyprolin” - alle 3 aminosyrer, der hjælper din krop med at fremstille nyt kollagen.

  Vil du støtte op om din egen naturlige kollagenproduktion, kan du indtage kollagen som tilskud.

  HYDROLYSERET KOLLAGEN?

  Når kollagen er hydrolyseret, betyder det, at kollagenen er nedbrudt i små kæder, som gør det nemmere for kroppen at optage og derfor mere effektivt. Dette kalder man også kollagen-peptider.

  ANBEFALET DAGLIG DOSIS:

  4 kapsler, som giver dig 3000 mg ren kollagen. Det giver til 30 dages forbrug pr. COLLAGEN BOOSTER.

  Læs mere
  399,51 kr