Facebook Pixel
Karl William
Karl William

Fortæl lidt om dig selv

Mit navn er Karl William. Jeg er sanger, 24 år gammel og er født og opvokset i hjertet af Aarhus. Jeg har siden 17 års alderen dedikeret størstedelen af mig selv til musikken, og med tiden har det heldigvis givet pote. Musikken er nu blevet min levevej, og det skulle gerne fortsætte så længe som muligt. Jeg går op i hvad jeg laver, og jeg vil helst gerne være den bedste til det. Ikke som i en konkurrence mellem mig og de andre, men mere en kamp med mig selv, om at blive bedst til at være mig selv.

Hvordan er din daglige rutine?

Min hverdagsrutine er meget simpel. Jeg står op mellem 8 og 9, summer lidt over tingenes tilstand, over en kop kaffe. Ved 11 tiden har min personlige træner (Kenneth Lysholm) arrangeret et træningsprogram specielt til mig. Ham er jeg hos mandag, onsdag og fredag. Jeg forsøger på egen hånd at bevæge mig de resterende dage. Efter min træning spiser jeg en velfortjent frokost, og nyder følelsen af at være godt tilpas i krop og sind. I weekenderne spiller jeg koncerter. Det ville jeg kalde en normal uge for mig.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg synes at en sund livstil handler om at finde en god balance. Min egen erfaring siger mig at en lidt for fanatisk tilgang til træning, faste, slankekure og den slags, kan tage glæden ud af en masse ting, jeg normalt sætter pris på. En balance du selv kan følge med i, er en sund livstil i mine øjne. Jeg prøver mig stadig frem hver eneste dag, og har stadig ikke helt fundet min.  Jeg nærmer mig til gengæld, hvilket jeg husker at klappe mig selv på skulderen for.

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Vitaviva hjælper på min søvn, min hud, mit humør og ikke mindst det at have et fast sundt ritual at se frem til. Jeg får en masse vitaminer, som jeg højest sandsynligt ikke ville finde i min egen mad - det er betryggende for mig at vide. Især når jeg er så meget på farten, som jeg er med koncerter etc.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud du har taget?

Jeg har ikke prøvet andre kosttilskud. Jeg er kun 24 år og det er en ny verden for mig, som jer er blevet introduceret for igennem min nye sunde livsstil.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Energy Booster, Green Detox og Vitadaily.  Energy Booster er effektiv når jeg skal træne og spille koncert, hvor jeg skal bruge ekstra energi. Vitadaily er nem at tage på daglig basis, så jeg husker det og får dækket mine basis vitamin behov. Green Detox er god i forhold til min diæt.

Har du et mantra, som du sværger ved?

Jeg har endnu ikke fundet mit mantra - det kommer nok en dag. :)

 1. VITADAILY 30 dagsdoser

  HVAD ER VITADAILY?

  VITADAILY er en praktisk convenience pakke, der indeholder multivitaminer og olier til daglig brug. Pakket i 30 individuelle poser er de nemme at have med på farten. VITADAILY er den ultimative daglige base med 3 multivitaminer, ekstra vitamin C & D med olivenolie.

  Hver daglig dosis består af følgende:

  3 x Vitamax multivitamin 
  1 x Vitamin C 
  1 x Omega 3 olie
  1 x Vitamin D3 1000 IU med olivenolie

  VITAMAX er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamin C er en C-vitamin på 500 mg tilført bioflavonoider, acerola, quercetin, rutin, hesperidin og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C er en stærk antioxidant. C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

  D-vitamin med olivenolie bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder, normale blodkalkniveauer og til opretholdelse af en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling. Denne D-vitamin kommer i en kapsel med jomfru olivenolie for bedre optagelighed. Kosttilskud med D-vitamin i olie menes at hjælpe kroppen til lettere at optage vitaminet.

  Omega 3 indeholder 1000 mg omega 3 olie fra fisk pr. kapsel, herunder 455 mg EPA og 230 mg DHA, samt et naturligt indhold af E-vitamin. Det er en potent og koncentreret kilde af ren omega 3 i en smuk klar kapsel. Vores omega 3 giver dig en ren og god kilde til de sunde og essentielle fedtsyrer, som støtter din krop på daglig basis.

  Læs mere
  499,61 kr
 2. GREEN DETOX Alkalizing / 90 kapsler

  OBS: PRODUKTET ER SAT NED MED 50% PGA. BEDST FØR DATO 31/11-2022.

  HVAD ER GREEN DETOX?

  GREEN DETOX er en potent kombination af æblecidereddike, B6, kelp, spirulina, bromelain, æblepectin, lecithin, kalium m.m. Dette tilskud har til formål at støtte et normal og velfungerende stofskifte.

  ÆBLECIDEREDDIKE?

  Æblecidereddike er et enormt kendt og alment naturmiddel i hjemmet. Det har været brugt til madlavning og naturlig medicin i tusinder af år. Æblecidereddike fremstilles ved at fermentere sukkeret fra æbler, som omdanner det til eddikesyre. Det er en den mest aktive del af æblecidereddiken og anses for at være ansvarlig for dens sundhedsmæssige fordele.

  Mange mennesker tager æblecidereddike med en ske om morgenen for at udnytte dets egenskaber, men det kan være skadeligt for tænderne grundet den stærke syre. Derfor har vi vores æblecidereddike i pulverform. Du får 350 mg pr. kapsel i Green Detox.

  ANDRE GRØNNE INGREDIENSER?

  GREEN DETOX indeholder også de populære alger; spirulina og kelp. Kelp er en stor, brun tangplante, der vokser i koldt vand langs stenede kyster. Kelp er enormt rig på det essentielle mineral, Iod og støtter din normale forbrædning og skjoldbrugskirtelfunktion.

  Derudover indeholder GREEN DETOX æblepektin, lecithiner og bromelain fra ananas (enzym).

  VITAMINER & MINERALER?

  Vitamin B6 bidrager til normal energibringende stofskifte, normal cysteinsyntese, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed, regulering af hormonaktivitet.

  Kalium (potassium) bidrager til normal funktion af nervesystemet, normal muskelfunktion og til opretholdelse af normalt blodtryk.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du ønsker, at støtte op om din forbræning og fordøjelse på daglig basis.

   

  Læs mere
  Tilbudspris 176,94 kr Normalpris 353,88 kr
 3. Energy Booster Guarana / 90 tabletter

  OBS: PRODUKTET ER SAT NED MED 30% PGA. BEDST FØR DATO 31/12-2022.

  HVAD ER ENERGY BOOSTER?

  ENERGY BOOSTER med Guarana Extract er et naturligt tilskud baseret på frugten Guarana som er rig på koffein. 

  Guarana (udtales) gwa-ra-NAH er en frugt, som vokser i Venezuela og det nordlige Brasilien i Amazonas regnskov. Guarana frø er rige på koffein og indeholder op til 4-8% mere koffein end kaffebønner, som indeholder cirka 1-2,5% koffein. Ydermere er frøene rige på garvesyre, theophyllin og theobromin.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt kan anvendes på flere forskellige måder - inden træning, inden et vigtigt møde, inden en lang køretur, inden en eksame eller blot i stedet for din daglige kaffe eller energidrik. Vi anbefaler 1-2 tabeltter 30 min inden ønsket effekt.

  Dette produkt er VEGANSK og er egnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  Tilbudspris 234,68 kr Normalpris 335,25 kr