Facebook Pixel
Mette Skjærbæk
Mette Skjærbæk

Mette Skjærbæk er tidligere succesfuld fotomodel, og i dag er hun kreativ direktør og kvinden bag det danske brand KARMAMEJU

Jeg hedder Mette Skjærbæk - Jeg er fra Syddanmark, hvor jeg boede, indtil jeg var 16 - på dette tidspunkt begyndte jeg at rejse verden som model. 10 år, hvor jeg boede i storbyer som Milano, Tokyo, London, Paris og New York, hvilket gav mig et nyt perspektiv på livet. Min passion for den naturlige sundhed voksede stærkt, og jeg fandt ud af, at "græsset ikke var grønnere" andetsteds. Jeg kom tilbage til København i 1999 og grundlagde Karmameju.

Jeg er mor til to døtre Mila (8) og Felina (15), og jeg er Creative Director for Karmameju.

 

Hvad er din daglige rutine? 

Jeg har mange! Jeg laver "skøre smoothies" om morgenen ... smoothies fulde af alle gode ting til kroppen, sindet og huden.

Jeg arbejder, jeg leger, jeg laver reformertræning, jeg elsker at være omkring mennesker. Folk er diamanter i livet .. venskaber får mig til at smile!

Jeg spiser alt, men jeg forsøger at leve inden for en 80/20 balance ... 80% næring med en kerne af kropsrespekt og 20% ​sjov, alt hvad jeg føler - og uden skyld.

Jeg sover min. 7 timer om natten. Det så vigtigt for vores helbred, og jeg elsker natten, så jeg skal have regler for min søvn, ellers får jeg ikke sovet nok.

 Jeg er fascineret af alt, der kan stimulere vores sanser, og jeg elsker aromaterapiens evne til at være en stærk stimulant til huden og sindet.

 

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Som nævnt ovenfor: 80/20 ... Men vi ved nu, at lykke er den stærkeste livskraft, så jeg forsøger at fjerne skyld og "jeg burde" ...

Jeg er fokuseret på at være hydreret og trække vejret godt. Jeg mener, at dette er kernen i en sund krop og sind.

Jeg har haft travlt i mange år, og jeg er en høj energi person, så en af ​​mine missioner er ved at bremse. Gør mindre. Vær mere til stede. Hver dag sidder jeg i 10 min. gør ingenting, det er sådan en udfordring for mig .. men det er fantastisk for nervesystemet, og jeg tror, ​​at vi er i en tid, hvor vi skal sige STOP og stå imod samfundets hastighed. Gør mindre. Vær mere til stede.

 

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Jeg "mødte" Vitaviva for mange år siden, og har siden brugt disse fine kosttilskud. Jeg kan godt lide at tage forskellige kosttilskud på forskellige tidspunkter. Jeg kan godt lide at forkæle kroppen med det, jeg føler er nødvendigt på bestemte tidspunkter.

For at være helt ærlig; Jeg kan ikke mærke en forskel for mit liv i at tage kosttilskud, men jeg er glad for at vide, at jeg gør min krop godt. Da jeg lever en sund livsstil, giver det mig ikke mere energi eller færre dårlige dage, men det gør mig bare godt at vide, at jeg får nok Omega-3 som et eksempel, da vi ikke spiser nok fed fisk hjemme. Det får mig også til at føle mig godt tilpas, at jeg stimulerer probiotisk aktivitet i tarmen eller at jeg nedsætter antiinflammatorisk aktivitet med gurkemeje etc .. 

 

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, du har taget? Hvis ja, hvorfor?

Kosttilskud, hudpleje mv handler om tillid for mig. Menneskerne bag mærket, forskningen og integriteten er NØGLEN ! Jeg stoler på integriteten bag VitaViva, og derfor vælger jeg dette mærke fremfor andre. Jeg elsker, at der står læger står bag forskningen, og at alt er testet, trailed og bevist for resultater.

  

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Åh "favorit" er altid svært for mig, da jeg kan lide mange ting i livet ... men det supplement, jeg tager mest regelmæssigt, er WRINKLES AWAY.

  

Hvis du kunne vælge et VITAVIVA-produkt, som ville det være, og hvorfor?

WRINKLES AWAY fordi det tilføjer ingredienser, som jeg ikke får ellers: resveratrol, hyaluronsyre, aloe vera gel osv. Jeg elsker 3 IN 1 BEAUTY BOOST, pga kollagen, silica, antioxidanter etc.

 

Har du et mantra, som du sværger ved?

Nu har jeg altid været en vandpusher - Og på alle Karmameju-produkter står der: KEEP HYDRATED / DRINK WATER .. men vigtigst for mig er vores NO BEAUTY WTHOUT TRUTH... Det er meget relateret til KARMA, og jeg tror, ​​at vi får den det smukkeste liv ved at være ærlige, gode mennesker, der tager sig af hinanden. Jeg er så opmærksom på, at livet er kort, uanset hvor længe vi er her, og det, jeg altid minder mig selv om, er NU. Livet er NU, og vi skal få det bedste ud af det.

 1. TURN GRAY AWAY 60 kapsler

  HVAD ER TURN GRAY AWAY?

  TURN GRAY AWAY er det første produkt af sin art, som indeholder enzymet Catalase sammensat med traditionelle urter, vitaminer og mineraler - herunder biotin, der bidrager til vedligeholdelse af normalt hår.

  Læs mere
  344,56 kr
 2. Probiotic Vegan / 30 Billion

  HVAD ER PROBIOTIKA?

  Probiotika kaldes også mælkesyrebakterier. Probiotika er bakterier, som naturligt findes i dit fordøjelsessystem (dine tarme). Der findes milliader bakterieorganismer i din krop og især i dine tarme og de fleste har en positiv indvirkning på din krops balance. Du kan få probiotika fra kosttilskud såvel som fødevarer, der er tilberedt ved bakteriefermentering.

  Nogle af de mest almindelige kendte probiotika er; Lactobacillus og Bifidobacterium. Hver gruppe består af forskellige arter, og hver art har mange forskellige stammer.

  Den rette kombination?

  For at et probiotikaprodukt - herunder kosttilskud - er effektivt, er det vigtigt, at det indeholder den rette kombination af bakteriestammer. Denne probiotika indeholder 30 milliarder naturlige bakterier - et afbalanceret spektrum af levende organismer bestående af 9 effektive probiotiske bakteriestammer. 

  Bacillus subtilis, Lactobacilus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacilus casei, Bifidobacterium breve, Lactobacilus plantarum.

  Dette produkt er VEGAN og er derfor velgenet til vegetarer og veganere. 

  Indeholder hverken hvede, gluten eller mælkeprodukter.

  Læs mere
  568,06 kr
 3. WRINKLES AWAY 60 kapsler

  HVAD ER DER I WRINKLES AWAY?

  Wrinkles Away er et produkt udviklet til huden, som indeholder Vitamin A + C + E, Niacimid, Kollagen, Hyaluronsyre, Resveratrol, Alpha lipoic acid, Grape Seed, Glutathione, Gurkemeje og mere.

  A-vitamin bidrager til at opretholde normal hud og bidrager i processen med cellespecialisering. C-vitamin er sandsynligvis det mest undersøgte vitamin over tid - og et af de mest kendte. Mennesker er ikke i stand til at danne C-vitamin selv - og det er derfor vigtigt at få C-vitamin gennem mad og kosttilskud. C-vitamin er en stærk antioxidant, der bidrager til et afbalanceret immunsystem. C-vitamin er vandopløseligt. C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. Og bidrager til beskyttel-sen af ​​celler mod oxidativ stress og regenerering af den reducerede form af vitamin e.

  E-vitamin består af tocopheroler (d-alpha, d-gamma, d-beta og d-delta), som alle arbejder sammen for at bekæmpe frie radikaler. I naturlige fødekilder fungerer E-vitamin (d-alfa-tocopherol - findes i en blanding af tocopheroler) sammen for at neutralisere de frie radikaler. E-vitamin bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress. Niacin bidrager til normal hud.

  Læs mere om alle ingredienserne i BESKRIVELSE nedenfor.

  Læs mere
  409,75 kr
 4. Organic Turmeric Vegan / 60 tabletter

   

  HVAD ER ORGANIC TURMERIC?

  Organic Turmeric er økologisk gurkemeje, som indeholder 700 mg stærkt koncentreret økologisk gurkemeje sammen med 5 mg økologisk peber. Gurkemeje er en lys farvet gul rod, der har sin oprindelse i Indien og Sydøstasien. Gurkemeje har et antal naturlige forbindelser kendt som curcuminoider, som har potente antioxidantegenskaber.

  SORT PEBER?

  Gurkemejen tilsættes sort peber, da det forbedrer biotilgængeligheden af gurkemejen i kroppen. Med andre ord, så øger det kroppens optagelse af gurkemeje, når den sorte peber tilsættes. Dette maksimerer de sundhedsmæssige fordele ved gurkemeje.

  Læs mere
  400,44 kr
 5. 3 in 1 Beauty Booster Hår, hud & negle / 60 stk.

   

  3 IN 1 BEAUTY BOOSTER ER EN DEL AF PRODUKTERNE I VITACLEAR!

  3 i 1 Beauty Booster er en hud-, hår- og negleformel designet til at fremme skønheden indefra. Med en kombination af essentielle næringsstoffer såsom B-vitamin, C-vitamin og E-vitamin, sammen med Zinc, Selen, Kobber, Biotin, Silica, Kollagen, Hyaluronsyre, kraftige antioxidanter og mange flere naturlige ingredienser, bidrager denne formel effektivt med at understøtte hår, hud og negle.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du gerne vil støtte din hud, negle og hår på daglig basis. Det er et af vores bedstsælgende produkter og kan anvendes af kvinder og mænd i alle aldre (voksne).

  3 in 1 BEAUTY BOOSTER er en del af pakken i vores NYE produkt VITACLEAR!

  Læs mere
  419,06 kr
 6. VITAGLOW Skin / 30 Daydoses

   

  HVAD ER VITAGLOW?

  VITAGLOW er ikke blot et kolleagentilskud, men meget meget mere! Det er en unik sammensætning af vitaminer, kollagen, enzymer og olie, formuleret til at støtte huden. Pakkens tilskud er pakket i 30 små individuelle poser, som er nemme at have med på farten og du får i pakken til én måneds forbrug (30 dage - 1 pakke dagligt).

  Den daglige dosis består af:

  2 x HYDROLYZED COLLAGEN kapsler
  2 x WRINKLES AWAY kapsler
  1 x Q10 kapsel
  1 x ORGANIC COCONUT OIL kapsel

  THE GLOW TEST: 

  Vi har testet VITAGLOW på 10 kvinder - se det spændende resultat her: THE GLOW TEST

  Læs mere
  614,63 kr