Facebook Pixel
Mette Skjærbæk
Mette Skjærbæk

Mette Skjærbæk er tidligere succesfuld fotomodel, og i dag er hun kreativ direktør og kvinden bag det danske brand KARMAMEJU

Jeg hedder Mette Skjærbæk - Jeg er fra Syddanmark, hvor jeg boede, indtil jeg var 16 - på dette tidspunkt begyndte jeg at rejse verden som model. 10 år, hvor jeg boede i storbyer som Milano, Tokyo, London, Paris og New York, hvilket gav mig et nyt perspektiv på livet. Min passion for den naturlige sundhed voksede stærkt, og jeg fandt ud af, at "græsset ikke var grønnere" andetsteds. Jeg kom tilbage til København i 1999 og grundlagde Karmameju.

Jeg er mor til to døtre Mila (8) og Felina (15), og jeg er Creative Director for Karmameju.

Hvad er din daglige rutine? 

Jeg har mange! Jeg laver "skøre smoothies" om morgenen ... smoothies fulde af alle gode ting til kroppen, sindet og huden.

Jeg arbejder, jeg leger, jeg laver reformertræning, jeg elsker at være omkring mennesker. Folk er diamanter i livet .. venskaber får mig til at smile!

Jeg spiser alt, men jeg forsøger at leve inden for en 80/20 balance ... 80% næring med en kerne af kropsrespekt og 20% ​sjov, alt hvad jeg føler - og uden skyld.

Jeg sover min. 7 timer om natten. Det så vigtigt for vores helbred, og jeg elsker natten, så jeg skal have regler for min søvn, ellers får jeg ikke sovet nok.

 Jeg er fascineret af alt, der kan stimulere vores sanser, og jeg elsker aromaterapiens evne til at være en stærk stimulant til huden og sindet.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Som nævnt ovenfor: 80/20 ... Men vi ved nu, at lykke er den stærkeste livskraft, så jeg forsøger at fjerne skyld og "jeg burde" ...

Jeg er fokuseret på at være hydreret og trække vejret godt. Jeg mener, at dette er kernen i en sund krop og sind.

Jeg har haft travlt i mange år, og jeg er en høj energi person, så en af ​​mine missioner er ved at bremse. Gør mindre. Vær mere til stede. Hver dag sidder jeg i 10 min. gør ingenting, det er sådan en udfordring for mig .. men det er fantastisk for nervesystemet, og jeg tror, ​​at vi er i en tid, hvor vi skal sige STOP og stå imod samfundets hastighed. Gør mindre. Vær mere til stede.

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Jeg "mødte" Vitaviva for mange år siden, og har siden brugt disse fine kosttilskud. Jeg kan godt lide at tage forskellige kosttilskud på forskellige tidspunkter. Jeg kan godt lide at forkæle kroppen med det, jeg føler er nødvendigt på bestemte tidspunkter.

For at være helt ærlig; Jeg kan ikke mærke en forskel for mit liv i at tage kosttilskud, men jeg er glad for at vide, at jeg gør min krop godt. Da jeg lever en sund livsstil, giver det mig ikke mere energi eller færre dårlige dage, men det gør mig bare godt at vide, at jeg får nok Omega-3 som et eksempel, da vi ikke spiser nok fed fisk hjemme. Det får mig også til at føle mig godt tilpas, at jeg stimulerer probiotisk aktivitet i tarmen eller at jeg nedsætter antiinflammatorisk aktivitet med gurkemeje etc .. 

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, du har taget? Hvis ja, hvorfor?

Kosttilskud, hudpleje mv handler om tillid for mig. Menneskerne bag mærket, forskningen og integriteten er NØGLEN ! Jeg stoler på integriteten bag VitaViva, og derfor vælger jeg dette mærke fremfor andre. Jeg elsker, at der står læger står bag forskningen, og at alt er testet, trailed og bevist for resultater.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Åh "favorit" er altid svært for mig, da jeg kan lide mange ting i livet ... men det supplement, jeg tager mest regelmæssigt, er WRINKLES AWAY.

Hvis du kunne vælge et VITAVIVA-produkt, som ville det være, og hvorfor?

WRINKLES AWAY fordi det tilføjer ingredienser, som jeg ikke får ellers: resveratrol, hyaluronsyre, aloe vera gel osv. Jeg elsker 3 IN 1 BEAUTY BOOST, pga kollagen, silica, antioxidanter etc.

Har du et mantra, som du sværger ved?

Nu har jeg altid været en vandpusher - Og på alle Karmameju-produkter står der: KEEP HYDRATED / DRINK WATER .. men vigtigst for mig er vores NO BEAUTY WTHOUT TRUTH... Det er meget relateret til KARMA, og jeg tror, ​​at vi får den det smukkeste liv ved at være ærlige, gode mennesker, der tager sig af hinanden. Jeg er så opmærksom på, at livet er kort, uanset hvor længe vi er her, og det, jeg altid minder mig selv om, er NU. Livet er NU, og vi skal få det bedste ud af det.

 1. WRINKLES AWAY Hud / 60 kapsler

  HVAD ER DER I WRINKLES AWAY?

  Wrinkles Away er et produkt udviklet til huden, som indeholder Vitamin A + C + E, Niacimid, Kollagen, Hyaluronsyre, Resveratrol, Alpha lipoic acid, Grape Seed, Glutathione, Gurkemeje, Aloe vera og mere.

  NØGLEINGREDIENSER?

  • A-vitamin bidrager til at opretholde en normal og sund hud, samt bidrager i processen med cellespecialisering.
  • C-vitamin er sandsynligvis det mest undersøgte vitamin over tid - og et af de mest kendte. Mennesker er ikke i stand til at danne C-vitamin selv - og det er derfor vigtigt at få C-vitamin gennem mad og kosttilskud. C-vitamin er en stærk antioxidant, der bidrager til et afbalanceret immunsystem. C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. Dertil bidrager det til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress.
  • E-vitamin består af tocopheroler (d-alpha, d-gamma, d-beta og d-delta), som alle arbejder sammen for at bekæmpe frie radikaler. Det betyder at E-vitamin bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, og derved holder den sunde og raske.
  • Niacin, også kendt som B3, bidrager til en normal og sund hud.

  ANDRE HUDFORKÆLENDE INGREDIENSER?

  Udover ovenstående essentielle vitaminer, er Wrinkles Away formuleret med en række stærke antioxidanter såsom Resveratrol, Alpha Lipoic Acid og Gluthatione. Desuden finder du kollagen og hyaluronsyre - to ingredienser, der er meget populære i skønhedsindustrien på grund af deres indvirkning på huden.

  Relevant for dig?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du ønsker at støtte din hud indefra. Det har en effekt på huden i alle aldre, men især relevant for en hud der er +30 år.

  Du kan læse mere om produktet i beskrivelsen nedenfor.

  Læs mere
  428,38 kr
 2. VITAGLOW Skin / 30 dagsdoser

  HVAD ER VITAGLOW?

  VITAGLOW er ikke blot et kollagentilskud, men meget meget mere! Det er en unik sammensætning af vitaminer, kollagen, enzymer og olie, formuleret til at støtte og forkæle huden. Pakkens tilskud er pakket i 30 små individuelle poser, som er nemme at have med på farten og du får i pakken til én måneds forbrug (30 dage - 1 pakke dagligt).

  Den daglige dosis består af:

  2 x HYDROLYZED COLLAGEN kapsler
  2 x WRINKLES AWAY kapsler
  1 x Q10 kapsel
  1 x EVENING PRIMROSE kapsel

  THE GLOW TEST: 

  Vi har testet VITAGLOW på 10 kvinder - se det spændende resultat her: THE GLOW TEST

  Læs mere
  633,25 kr