Facebook Pixel
Be Mindful

Be Mindful

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Kostilskud til sindet og nervesystemet

Be Mindful

398,58 kr
NURTURE / 200 tabletter

Pris pr. daglig dosis 4 kr.

HVAD ER BE MINDFUL? (VORES NYE STRESS B, DER ER UDGÅET)

Et stærkt kompleks af B-vitaminer & urter til at støtte sindet. 

Be Mindful er formuleret til at støtte nervesystemet og sindet. Det er en potent formel med udvalgte B-vitaminer, mineraler og urter. Du finder blandt andet magnesium, zink, B12, ginseng, rhodiola rosea & shisandra mm. Alle udvalgte til et bestemt formål.

Sundhedsanprisninger: Vitamin B1, B2, B3, B6, B8 og B12 støtter den normale funktion af nervesystemet. Vitamin C og magnesium støtter den normale psykologiske funktion. Calcium støtter normal neurotransmission. Zink støtter normal kognitiv funktion. Rosenrod (rhodiola rosea støtter kroppen i perioder med fysisk stress (EFSA ID 3877).

"Be mindful er "stjernen" i denne trio af produkter. Den støtter mit nervesystem i stressede tider og bidrager med ekstra hjælp til min mentale balance. For mig, er det den ultimative støtte." - Amalie

Nurture x VITAVIVA?

VITAVIVA og Amalie Reedtz-Thott er gået sammen om at skabe 3 unikke kosttilskud, der alle har til fælles at støtte kroppen og søvnen i stressede perioder i livet. Produkterne kan tages individuelt eller kombineres efter ønske.

Relevant for dig?

Dette kosttilskud er relevant for dig, hvis du befinder dig i en stresset periode, hvor din krop og sind har brug for ekstra støtte. For optimal effekt, kan du kombinere Be Mindful med Nurture seriens andre to produkter; Be Sleepful og Be Nourished.

Dette produkt er VEGANSK.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter

Du kan læse mere om Nurture serien her: LINK

 

Nurture Vitaviva

VITAVIVA og Amalie Reedtz-Thott er gået sammen om at skabe 3 unikke kosttilskud, der alle har til fælles at støtte kroppen og søvnen i stressede perioder i livet.

Det er en komplet pakke lavet til folk, der ønsker effektive og veludviklede kosttilskud i deres dagligdag med formålet, at vedligeholde kroppens naturlige balance gennem de stressede perioder i livet, som mange oplever.

De 3 produkter kan tages separat eller kombineres, og nedenfor kan du læse meget mere om formålet, samt tankerne bag samarbejdet.

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid

Dette produkt indeholder 200 tabletter (til 100 dages forbrug)

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Advarsel Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre, børn under 18 år eller personer, der tager receptpligtig medicin. Personer med en kendt medicinsk tilstand bør konsultere en læge, før de bruger et kosttilskud.

Serving Size: 2 tabletter
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin B1 (Thiamine mononitrate)
Vitamin B1 (Tiaminmononitrat)
16 mg
1455% *
Vitamin B2 (Riboflavin)
12 mg
157% *
Vitamin B3 (Nicotinamide)
Vitamin B3 (Nikotinamid)
130 mg
813% *
Vitamin B6 (Pyrodoxine hydrochloride)
Vitamin B6 (Pyridoxinhydroklorid)
10 mg
714% *
Vitamin B8 (Biotin)
130 mcg
260% *
Vitamin B9 (Folic acid)
Vitamin B9 (Folsyra)
260 mcg
130% *
Vitamin B12 (Methlycobalamin)
Vitamin B12 (Metylkobalamin)
500 mcg
2000% *
Vitamin C (Ascorbic acid)
Vitamin C (Askorbinsyra)
400 mg
500% *
Calcium (Carbonate)
Kalcium (Karbonat)
50 mg
6.25% *
Zinc (picolinate)
Zink (pikolinat)
25 mcg
250% *
Taurin (98%)
50 mg
**
Magnesium (citrate)
100 mg
27% *
Eleutherococcus senticosus (4:1)
100 mg
**
Astragalus membranaceus (4:1)
100 mg
**
Rhodiola rosea (extract 2:1)
90 mg
**
Ginseng panax (extract 1:1)
100 mg
**
Schisandra (extract 1:1)
100 mg
**
Bladderwrack (Fucus vesiculosus extract 5:1)
Blåstång (Fucus vesiculosus extrakt 5:1)
300 mg
**
* NRV = Daily Nutrient Reference Value
* NRV = Referensvärde för dagligt näringsintag
** No NRV established
** Inget NRV fastställt
Suggested use: As a dietary supplement take two (2) tablets with meal. Do not exceed the recommended dosage instructions. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
Rekommenderad: Som kosttilskud, tag to (2) tabletter, helst sammen med et måltid. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis.
Advarsel: Keep out of reach of small children. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process soy, fish and crustacean shellfish.
Varning: Opbevares utilgængeligt for børn. Denne produkt fremstilles og pakkes i en facilitet, der også kan håndtere soja, fisk og skaldyr.