Facebook Pixel

Lin Samuelsen

 Lin Samuelsen - lifestyle coach

Lin Samuelsen´s baggrund strækker sig fra stifter, ejer og daglig leder af en stor international danseskole og danseudannelse i Sverige og Los Angeles, til stifter og ejer af et større reformer- og barre-studio, der nu er blevet til et mindre og eksklusivt studio i Klampenborg med fokus på personlig træning. Her holder hun små lukkede hold, laver kostvejledning og livsstils coaching.

Udover ovenstående, er hun uddannet reformer-, aerobic- og fitnessinstruktør. Hun har deltaget i adskillige kurser i Los Angeles og Stockholm - og dertil har hun også selv ledet en del kurser både i Los Angeles, Montreal, Stockholm, Oslo, Athen og Venedig.

Med en baggrund som elitegymnast, danser og koreograf, samt underviser i alt fra pilates til aerobic, barre-træning og selvfølgelig reformer, har hun nu fokus på sit smukke eksklusive studio i Klampenborg hvor hendes klientel bl.a. består af navne indenfor musik-, design- og filmbranchen.

Hvad er din professionelle titel & baggrund?

Ejer af Studio Lin Samuelsen, uddannet personlig træner, og reformerinstruktør. 

Jeg har også haft min egen international danseskole og danseuddannelse i Sverige og Los Angeles.

Hvilket område er du specialiseret i, og hvor mange års erfaring har du?

Jeg har 35 års undervisningserfaring og mit fokusområde idag er reformer pilates, personal træning og små lukkede hold. Derudover laver jeg kostvejledning og generel health coaching.

Fortæl lidt omkring dig selv?

Jeg er ekstremt passioneret, jeg lever og ånder for at motivere og inspirere andre - og er bidt af selvudvikling.

Søger hele tiden efter at lære mere om mig selv, skubbe grænser og drømme større, samt sætte nye spændende mål.

Jeg ønsker at suge så meget kraft og juice ud af dette ene liv som muligt!

Jeg bor tæt på Dyrehaven, og elsker mine morgen-løbeture, som giver mig masser af energi til dagen, og som stimulerer min kreativtet. Mine bedste ideer har jeg fået på mine løbeture.

Løbende aktiviteter & tidligere bedrifter, som vi bør vide om?

Jeg har nye VIP programmer og forløb, som starter op i mit studio jævnligt - og jeg lancerer meget snart mit nye website og online univers, som bliver helt fantastisk. 

Derudover rejser jeg snart til Los Angeles, hvor jeg både skal undervise & deltage i forskellige kurser. Jeg er altid på udkig efter ny inspiration, og mere viden både indenfor krop, skønhed, og mental træning.

Jeg har i mange år arbejdet med nogen af de største koreografer & dansere i verden, dem der til daglig arbejder eller har arbejdet med eksempelvis Justin Bieber, Michael Jackson, Beyonce, Justin Timberlake, Janet Jackson, og listen fortsætter. Jeg har arbejdet meget i Los Angeles og ser også mig selv vende tilbage til Los Angeles igen. 

Hvad er din opfattelse af VITAVIVA, og hvordan anbefaler du VITAVIVA?

Først og fremmest er jeg en kæmpe fan af VITAVIVA. Her kan jeg finde alt, som jeg har brug for, i forhold til at optimere min krop. Vitaviva har alt jeg skal bruge i de rette sammensætninger og doser.

Kvaliteten er i top og det er vigtigt for mig, at repræsentere noget jeg selv 100% kan stå inde for.

I min træning, kostvejledning & coaching lægger jeg enormt meget vægt på, hvor vigtigt det er, både at forebygge og tildele kroppen det, som den har brug for. Al skønhed kommer indefra, og når det så skinner igennem udenpå, er det kun ekstra bonus.

 1. CRAVING CRUSHER 90 kapsler

  OBS: PRODUKTET ER SAT NED MED 40% PGA. BEDST FØR DATO 30/6-2023.

  HVAD ER CRAVING CRUSHER?

  Craving Crusher er en blanding af vitaminer, mineraler og superfoods, som indeholder bl.a. vitamin E, magnesium, zinc, chrom, spirulina, kakaopulver, guarana etc. De har alle til formål at støtte op om et stabilt blodsukker- samt energiniveau, så du slipper for berømte "eftermiddags-cravings".

  Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende metabolisme og nervesystemets normale funktion. Det bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese og normal psykologisk funktion. Magnesium bidrager til at opretholde normale knogler og tænder, og det spiller en rolle i processen med celledeling.

  E-vitamin tilhører gruppen af fedtopløselige vitaminer. Det er en kraftig antioxidant og samarbejder med de andre antioxidanter om at styrke det samlede antioxidantforsvar. E-Vitamin består af tocopherolerne (d-alpha, d-gamma, d-beta, og d-delta) som alle arbejder sammen om at bekæmpe de frie radikaler. I naturlige fødekilder arbejder E vitamin (d-alpha-tocopherol - som findes i en blanding af tocopheroler), sammen om at neutralisere de frie radikaler. E-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. 

  Krom bidrager til normal makronæringsstofmetabolisme og til opretholdelse af normale blodglukoseniveauer. Krom er et spormineral, der hjælper med fordøjelsen af proteiner, fedtsyrer og kulhydrater.

  Zink bidrager til opretholdelse af normalt hår, negle og hud, opretholdelse af normalt syn, normal funktion af immunsystemet, normal DNA-syntese, normal syre-base omsætning, normal kulhydratmetabolisme, normal kognitiv funktion, normal fertilitet og reproduktion, normal makronæringsstof omsætning, normal omsætning af fedtsyrer og A vitamin, normal proteinsyntese, opretholdelse af normale knogler, opretholdelse af normale testosteronniveauer i blodet. Zink bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, og det har en rolle i processen med celledeling.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du har en stor trang til søde sager - især om eftermiddagen. Eller mangler energi i løbet af din arbejdsdag og derfor "snacker" unødvendigt meget. Det bidrager til at holde energien oppe og stabiliserer din blodsukker, så du ikke "crasher" om eftermiddagen.

   

  Læs mere
  Tilbudspris 268,20 kr Normalpris 447,00 kr