Facebook Pixel

Lin Samuelsen

 Lin Samuelsen - lifestyle coach

Lin Samuelsen´s baggrund strækker sig fra stifter, ejer og daglig leder af en stor international danseskole og danseudannelse i Sverige og Los Angeles, til stifter og ejer af et større reformer- og barre-studio, der nu er blevet til et mindre og eksklusivt studio i Klampenborg med fokus på personlig træning. Her holder hun små lukkede hold, laver kostvejledning og livsstils coaching.

Udover ovenstående, er hun uddannet reformer-, aerobic- og fitnessinstruktør. Hun har deltaget i adskillige kurser i Los Angeles og Stockholm - og dertil har hun også selv ledet en del kurser både i Los Angeles, Montreal, Stockholm, Oslo, Athen og Venedig.

Med en baggrund som elitegymnast, danser og koreograf, samt underviser i alt fra pilates til aerobic, barre-træning og selvfølgelig reformer, har hun nu fokus på sit smukke eksklusive studio i Klampenborg hvor hendes klientel bl.a. består af navne indenfor musik-, design- og filmbranchen.

Hvad er din professionelle titel & baggrund?

Ejer af Studio Lin Samuelsen, uddannet personlig træner, og reformerinstruktør. 

Jeg har også haft min egen international danseskole og danseuddannelse i Sverige og Los Angeles.

Hvilket område er du specialiseret i, og hvor mange års erfaring har du?

Jeg har 35 års undervisningserfaring og mit fokusområde idag er reformer pilates, personal træning og små lukkede hold. Derudover laver jeg kostvejledning og generel health coaching.

Fortæl lidt omkring dig selv?

Jeg er ekstremt passioneret, jeg lever og ånder for at motivere og inspirere andre - og er bidt af selvudvikling.

Søger hele tiden efter at lære mere om mig selv, skubbe grænser og drømme større, samt sætte nye spændende mål.

Jeg ønsker at suge så meget kraft og juice ud af dette ene liv som muligt!

Jeg bor tæt på Dyrehaven, og elsker mine morgen-løbeture, som giver mig masser af energi til dagen, og som stimulerer min kreativtet. Mine bedste ideer har jeg fået på mine løbeture.

Løbende aktiviteter & tidligere bedrifter, som vi bør vide om?

Jeg har nye VIP programmer og forløb, som starter op i mit studio jævnligt - og jeg lancerer meget snart mit nye website og online univers, som bliver helt fantastisk. 

Derudover rejser jeg snart til Los Angeles, hvor jeg både skal undervise & deltage i forskellige kurser. Jeg er altid på udkig efter ny inspiration, og mere viden både indenfor krop, skønhed, og mental træning.

Jeg har i mange år arbejdet med nogen af de største koreografer & dansere i verden, dem der til daglig arbejder eller har arbejdet med eksempelvis Justin Bieber, Michael Jackson, Beyonce, Justin Timberlake, Janet Jackson, og listen fortsætter. Jeg har arbejdet meget i Los Angeles og ser også mig selv vende tilbage til Los Angeles igen. 

Hvad er din opfattelse af VITAVIVA, og hvordan anbefaler du VITAVIVA?

Først og fremmest er jeg en kæmpe fan af VITAVIVA. Her kan jeg finde alt, som jeg har brug for, i forhold til at optimere min krop. Vitaviva har alt jeg skal bruge i de rette sammensætninger og doser.

Kvaliteten er i top og det er vigtigt for mig, at repræsentere noget jeg selv 100% kan stå inde for.

I min træning, kostvejledning & coaching lægger jeg enormt meget vægt på, hvor vigtigt det er, både at forebygge og tildele kroppen det, som den har brug for. Al skønhed kommer indefra, og når det så skinner igennem udenpå, er det kun ekstra bonus.

 1. Energy Booster Guarana / 90 tabletter

   

  HVAD ER ENERGY BOOSTER?

  ENERGY BOOSTER med Guarana Extract er et naturligt tilskud baseret på frugten Guarana som er rig på koffein. 

  Guarana (udtales) gwa-ra-NAH er en frugt, som vokser i Venezuela og det nordlige Brasilien i Amazonas regnskov. Guarana frø er rige på koffein og indeholder op til 4-8% mere koffein end kaffebønner, som indeholder cirka 1-2,5% koffein. Ydermere er frøene rige på garvesyre, theophyllin og theobromin.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt kan anvendes på flere forskellige måder - inden træning, inden et vigtigt møde, inden en lang køretur, inden en eksame eller blot i stedet for din daglige kaffe eller energidrik. Vi anbefaler 1-2 tabeltter 30 min inden ønsket effekt.

  Dette produkt er VEGANSK og er egnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  335,25 kr
 2. VITASPORT Dose packs / 30 dagsdoser

  HVAD ER VITASPORT?

  Vi har udviklet dette produkt til sportudøvere, som ønsker støtte deres krop.  Om man dyrker crossfit, er professionel svømmer, løber lange ture i naturen eller løfter vægte i træningscenteret. Yder du sport på højt niveau eller træner mange gange ugentligt, er vigtigt at støtte din krop via en korrekt kost og livsstil. Det er formålet med VITASPORT.

  Hver daglig dosis består af:

  • 2 x Amino 1 gram
  • 3 x Glucoxtra (glutamine, MSM og chondroitin)

  • 1 x Magnesium

  • 1 x Organic Turmeric (økologisk gurkemeje)

  • 1 x Coconut Oil (m. økologisk kokosolie)

  Hver dagsdosis indeholder 8 kosttilskud.

  RELEVANT FOR DIG?

  VITASPORT er den optimale sammensætning af kosttilskud til sportsudøvere på alle niveauer. Produktet er dagsdoser pakket i små poser, som er nemme at have med på farten eller i træningstasken, så du efter træning kan tage din daglige dosis.

  Læs mere
  498,23 kr