Facebook Pixel
Omega 3 1000 MG

Omega 3 1000 MG

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Omega 3 olie fra fisk

Omega 3 1000 MG kosttilskud

198,83 kr
Fiskeolie / 90 kapsler
198,83 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  HVAD ER OMEGA 3 1000mg?

  Vores Omega 3 er et kosttilskud, der indeholder 1000 mg højt koncentreret fiskeolie pr. kapsel, herunder 455 mg EPA og 230 mg DHA, samt en naturlig mængde af vitamin E. Det er en potent og koncentreret kilde til ren omega 3 i en smuk og klar kapsel.

  KILDE & KVALITET?

  Vores OMEGA 3 er baseret på fisk, herunder vild peruviansk ansjovis fra Stillehavet. Ansjovis er naturligt en fed fisk, hvilket gør den også rig på de essentielle fedtsyrer (DHA & EPA).

  HVORFOR OMEGA 3?

  Betydningen af omega 3 er ikke til at tage fejl af, og forskningen om omega 3 er vel dokumenteret. EFSA (European Food Safety Authority) anerkender, at omega 3, herunder daglig indtagelse af EPA og DHA, har følgende sundhedsfremmende egenskaber:

  • EPA og DHA bidrager til normal hjertefunktion (den gavnlige virkning opnås ved daglig indtagelse af 250 mg EPA og DHA).

  • DHA bidrager til at opretholde normal hjernefunktion (den gavnlige virkning opnås ved daglig indtagelse af 250 mg DHA).

  • DHA bidrager til at opretholde normal synsfunktion (den gavnlige virkning opnås ved daglig indtagelse af 250 mg DHA).

  • DHA og EPA bidrager til at opretholde normalt blodtryk (den gavnlige virkning opnås ved daglig indtagelse af 3000 mg DHA og EPA, og det daglige ekstra indtag må ikke overstige 5 g DHA og EPA tilsammen).

  ANVENDELSE:

  Vi anbefaler at tage 5 kapsler dagligt, gerne sammen med vores VITAMAX multivitamin.

  Hvad skal jeg vide om Omega 3?

  Omega 3 er flerumættede fedtsyrer og kategoriseres som en "essentiel" fedtsyre, hvilket betyder, at din krop ikke selv kan producere den, hvorfor du nødvendigvis skal have den fra din kost.

  Indenfor omega 3 findes der 3 typer fedtsyrer: DHA, EPA, ALA

  Hvilken slags Omega 3 skal jeg have?

  Som skrevet ovenfor findes der 3 betegnelser for omega 3; ALA, EPA og DHA - og det er vigtigt, at forstå forskellen, så du sikres en korrekt mængde af de "rigtige" kilder via din kost. De fleste forbinder omega 3 med fisk - og det er også den primære anbefalede kilde til omega 3, men der findes også vigtig omega 3 i planter og nødder. Dog er der forskel på typen af omega 3 fra fisk og planter, samt kroppens reaktion på disse.

  KILDE: FISK?

  Grunden til at fisk ofte relateres til omega 3, skyldes deres naturlige høje niveau og direkte kilde til DHA og EPA. Det er én af de mest intense kilder i forhold til mængden af fedt. Altså skal der en mindre mængde olie til, at give dig de anbefalede doser EPA og DHA.

  Det er dog ikke alle fisk, som er rige på omega 3. Da omega 3 er en fedtsyre, kræver det en fed fisk - og de fleste fisk er faktisk magre. Skal du sikre dig omega 3 (EPA & DHA) fra fisk, er det essentielt, at du spiser fed fisk på ugentlig basis - herunder fx laks, makrel, sild, ansjoser og sardiner.

  KILDE: NØDDER & FRØ

  Planter, frø og nødder kaldes vegetabilske kilder, og giver dig ikke en direkte kilde til EPA og DHA, som fisk gør. De er rige på ALA, som også er en betegnelse for omega 3, og det er et forstadie til DHA og EPA.

  Det betyder, at indtager du ALA, så sørger din krop selv for at omdanne ALA til EPA og DHA - super smart. Man estimerer at 10-20% af din indtagede kilde ALA omdannes til DHA/EPA. Altså skal der en del mere til, før du når de anbefalede niveauer af DHA/EPA på ugentlig/daglig basis.

  KILDE: ALGER

  Alger er anderledes end andre plantebaserede omega 3 kilder - de indeholder nemlig en direkte kilde til DHA og EPA. Hvor meget, afhænger af algetypen, men der findes mange gode tilskud baseret på alger, som kan dække det daglige behov for DHA og EPA.

  Vi anbefaler 5 kapsler om dagen og gerne sammen med vores VITAMAX multivitamin.

  N.B. 

  Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

  Serving Size: 5 kapsler
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Fish Oil (typically providing)
  Fiskolja (vanligtvis tillhandahållande)
  5000 mg
  **
  EPA (eicosapentaenoic Acid)
  EPA (eikosapentaensyra)
  2275 mg
  **
  DHA (Docosahexaenoic Acid)
  DHA (dokosahexaeensyra)
  1150 mg
  **
  Natural Vitamin E (d-alpha tocopheryl/acetate)
  Naturligt vitamin E (d-alfa-tokoferol/acetat)
  50 mg
  415 % *
  * NRV= Daily Nutrient Reference Value
  * NRV = Dagligt referensvärde för näringsämnen
  ** No NRV Established
  ** Inget NRV fastställt
  Ingredienser: Fiskolja , EPA, DHA, vitamin E, gelatin (nötkreatur), glycerin och renat vatten.
  Suggested use: As a dietary supplement take five (5) capsule with each meal. Do not exceed the recommended dosage instructions. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
  Rekommenderad: Som kosttilskud, tag 5 (5) kapsler, helst sammen med et måltid. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis.
  Advarsel: Keep out of reach of small children. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process soy, fish and crustacean shellfish.
  Varning: Opbevares utilgængeligt for børn.Denne produkt fremstilles og pakkes i en facilitet, der også kan håndtere soja, fisk og skaldyr.

  Andre har sagt om...

  Jeg har igennem et par uger, prøvet jeres nye Omega 3. Jeg har kun kørt Flaxseed Oil, fordi jeg ikke kan lide fiske eftersmagen, som jeg har oplevet med andre fiskeolier. Det gør denne ikke, så jeg er game.

  Maria, DJ & Stylist, 2021