Facebook Pixel
Omega 3 1000 MG

Omega 3 1000 MG

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Omega 3 olie fra fisk

Omega 3 1000 MG

198,83 kr
Fiskeolie / 90 kapsler

Pris pr. daglig dosis 2,25 kr. 

HVAD ER OMEGA 3 1000mg?

Dette produkt indeholder 1000 mg omega 3 olie fra fisk pr. kapsel, herunder 455 mg EPA og 230 mg DHA, samt et naturligt indhold af E-vitamin. Det er en potent og koncentreret kilde af ren omega 3 i en smuk klar kapsel.

KILDE & KVALITET?

Vores OMEGA 3 er baseret på fisk, herunder vilde peruvianske ansjoser fra stillehavet. Ansjoser er fra naturens side en fed fisk, hvorfor den også er rig på de essentielle fedtsyrer (DHA & EPA). Ansjosen er en lille fisk, hvilket betyder at den også er lavest i fødekæden og derfor har et naturligt lavt indhold af tungmetaller. Vores OMEGA 3 testes og certificeres for renhed og friskhed, ved hvert batch vi får.

HVORFOR OMEGA 3?

Vigtigheden af omega 3 er ikke til at tage fejl af og forskningen af omega 3 er veldokumenteret. EFSA (European Food Safety Authorities) anerkender, at omega 3 - herunder et dagligt indtag af EPA og DHA minimum 200-2000 mg - bidrager med følgende sundhedsfremmende egenskaber:

  • En normal og velfungerende hjertefunktion (både voksne og børn)
  • En normal hjernefunktion (både voksne og børn)
  • Et normalt og velfungerende blodtryk (både voksne og børn)
  • Et normalt syn (både voksne og børn)
  • Normale triglycerid niveauer (både voksne og børn)
  • Desuden bidrager DHA under graviditet og amning til normal hjerne og syn, hos foster og spædbarn.

RELEVANT FOR DIG?

Vores omega 3 giver dig en ren og god kilde til de sunde og essentielle fedtsyrer, som støtter din krop på daglig basis. Vi anbefaler 1-2 kapsler om dagen og gerne sammen med vores VITAMAX multivitamin.

Hvad skal jeg vide om Omega 3?

Omega 3 er flerumættede fedtsyrer og kategoriseres som en "essentiel" fedtsyre, hvilket betyder, at din krop ikke selv kan producere den, hvorfor du nødvendigvis skal have den fra din kost.

Indenfor omega 3 findes der 3 typer fedtsyrer: DHA, EPA, ALA

Hvilken slags Omega 3 skal jeg have?

Som skrevet ovenfor findes der 3 betegnelser for omega 3; ALA, EPA og DHA - og det er vigtigt, at forstå forskellen, så du sikres en korrekt mængde af de "rigtige" kilder via din kost. De fleste forbinder omega 3 med fisk - og det er også den primære anbefalede kilde til omega 3, men der findes også vigtig omega 3 i planter og nødder. Dog er der forskel på typen af omega 3 fra fisk og planter, samt kroppens reaktion på disse.

KILDE: FISK?

Grunden til at fisk ofte relateres til omega 3, skyldes deres naturlige høje niveau og direkte kilde til DHA og EPA. Det er én af de mest intense kilder i forhold til mængden af fedt. Altså skal der en mindre mængde olie til, at give dig de anbefalede doser EPA og DHA.

Det er dog ikke alle fisk, som er rige på omega 3. Da omega 3 er en fedtsyre, kræver det en fed fisk - og de fleste fisk er faktisk magre. Skal du sikre dig omega 3 (EPA & DHA) fra fisk, er det essentielt, at du spiser fed fisk på ugentlig basis - herunder fx laks, makrel, sild, ansjoser og sardiner.

KILDE: NØDDER & FRØ

Planter, frø og nødder kaldes vegetabilske kilder, og giver dig ikke en direkte kilde til EPA og DHA, som fisk gør. De er rige på ALA, som også er en betegnelse for omega 3, og det er et forstadie til DHA og EPA.

Det betyder, at indtager du ALA, så sørger din krop selv for at omdanne ALA til EPA og DHA - super smart. Man estimerer at 10-20% af din indtagede kilde ALA omdannes til DHA/EPA. Altså skal der en del mere til, før du når de anbefalede niveauer af DHA/EPA på ugentlig/daglig basis.

KILDE: ALGER

Alger er anderledes end andre plantebaserede omega 3 kilder - de indeholder nemlig en direkte kilde til DHA og EPA. Hvor meget, afhænger af algetypen, men der findes mange gode tilskud baseret på alger, som kan dække det daglige behov for DHA og EPA.

DAGLIG DOSIS?

Ud fra EU’s anbefaling, bør minimum 1% af dit daglige energiindtag komme fra omega 3. Det svarer til cirka 2,5-3 g omega 3 dagligt for voksne i alderen 18 og 60 år. Heraf anbefales det, at mindst halvdelen kommer fra ALA (ca. 1,2-1,8 g pr. dag) og minimum 300-500 mg fra DHA/EPA.

Som beskrevet ovenfor er fisk, en effektiv kilde til omega 3 (DHA & EPA), men den store udfordring er, at danskerne spiser fisk i begrænsede mængder:

  • Ca. 10 % får ingen fisk
  • Ca. 75 % spiser mindre end anbefalet mængde
  • Ca. 25 % spiser anbefalet mængde
  • Børn spiser relativt mindre fisk end voksne

(kilde: DTU - danskernes kostvaner).

Det anbefales, at du som minimum spiser fed fisk 2 gange ugentligt for, at opnå det anbefalede niveau af EPA/DHA. Gør du mon det?

Vores omega 3 giver dig en ren og god kilde til de sunde og essentielle fedtsyrer, som støtter din krop på daglig basis. Vi anbefaler 1-2 kapsler om dagen og gerne sammen med vores VITAMAX multivitamin.

N.B. 

Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Serving Size: 1 softgel
Amount Per Serving
% Daily Value
Fish Oil (typically providing)
Visolie (meestal voorzien)
1000 mg
**
EPA (eicosapentaenoic Acid)
EPA (eicosapentaeenzuur)
455 mg
**
DHA (Docosahexaenoic Acid)
DHA (Docosahexaeenzuur)
230 mg
**
Natural Vitamin E (d-alpha tocopheryl/acetate)
Natuurlijke vitamine E (d-alfa-tocoferyl/acetaat)
10 mg
83% *
* NRV= Daily Nutrient Reference Value
* NRV = dagelijkse voedingsreferentiewaarde
** No NRV Established
** Geen NRV vastgesteld
Other ingredients: Gelatin and glycerin and purified water. ALLERGEN WARNING: CONTAINS FISH ( ANCHOVIES)
Overige ingrediënten: Gelatine en glycerine en gezuiverd water. ALLERGIEWAARSCHUWING: BEVAT VIS (ANSJOVIS)
Suggested use: As a dietary supplement take one (1) soft gelatin capsule preferably with a meal.
Aanbevolen: Een (1) softgel, 1 tot 1 keer per dag, bij voorkeur bij een maaltijd of zoals voorgeschreven door een zorgverlene. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn.
Waarschuwing: Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

Jeg har igennem et par uger, prøvet jeres nye Omega 3. Jeg har kun kørt Flaxseed Oil, fordi jeg ikke kan lide fiske eftersmagen, som jeg har oplevet med andre fiskeolier. Det gør denne ikke, så jeg er game.

Maria, DJ & Stylist, 2021