Facebook Pixel
Grapefruit Seed Extract

Grapefruit Seed Extract

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Det reneste frøekstrakt

Grapefruit Seed Extract

232,81 kr
30 ml væske
Udsolgt

HVAD ER GRAPEFRUIT SEED EXTRACT?

Grapefruit Seed Extract er et højt koncentreret ekstrakt med et bredt aktivitetsspektrum. Det er en organisk forbindelse, hvis aktive ingrediens er udvundet af frø af grapefrugt. Den indeholder forskellige terpener, C-vitamin og aminosyrer.

Nogle mennesker vælger at bruge det ved at fortynde det i vand og gurgle, mens andre kan fortynde det i vand til forskellige formål, herunder at behandle ubehag i huden forårsaget af stik og insektbid.

Advarsel

• Må ikke påføres øjne.
• Brug ikke fuld styrke i mund, ører, næsebor eller følsomme områder.
• Kan forårsage irritation, hvis den påføres direkte på huden.

Ingredienser:

Bærer: vegetarisk glycerin, grapefrugtfrøekstrakt (Citrus × paradisi).

Dosering: 5-15 dråber blandet i en smule vand eller juice, en til tre gange dagligt. Hold under tungen i nogle minutter eller sluk og synk.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Et kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Holde utilgængeligt for børn. Opbevar på et køligt, tørt sted for optimale opbevaringsforhold. (59° -77° F / 15°-25° C) (35-65 % relativ luftfugtighed). Ikke egnet til børn.

Indhold
30ml væske.

N.B. Det er vigtigt at læse ingredienslisten omhyggeligt, før du begynder at tage dette tilskud for at udelukke allergiske reaktioner eller følsomhed over for en eller flere af ingredienserne i dette produkt. En komplet liste over alle ingredienser kan findes og 'suppler fakta'.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 5 - 15 dråber
Amount Per Serving
% Daily Value
Nutrition Information
5 drops (0.143 ml)
Grapefruit Seed
0,025
Suggested use: 5 - 15 dråber om dagen med et glas vand eller juice
Rekommenderad: 5 -15 druppels per dag met een glas water of sap Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Må ikke påføres øjne. Kan forårsage irritation, hvis den påføres direkte på huden.
Varning: Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet op de ogen aanbrengen. Kan irritatie veroorzaken als het rechtstreeks op de huid wordt aangebracht.