Facebook Pixel
Liver Cleanse

Liver Cleanse

Liver Cleanse

474,94 kr

HVAD ER LIVER CLEANSE?

Liver Cleanse er en unik formel, der kombinerer flere naturlige ingredienser, herunder Solarplast ™, et antioxidantenzym. Endvidere indeholder formlen Artiskok, Mælkebøtte, Marie Tidsel og enzymerne Protease og Lipase.

Solarplast er et ekstrakt af økologisk mørkt bladgrønt, som forbedres enzymatisk ved en unik fremstillingsproces. Det udnytter kraften i chloroplasterne, der findes i bladene, for at give en rig kilde til de molekylære antioxidanter. Solarplast indeholder en potent blanding af antioxidante enzymer og enkelte antioxidantmolekyler, der angriber alle former for oxidanter og tilvejebringer de komponenter, der kræves for at forevige glutathion-genvindingsmekanismen, hvilket ikke efterlader nogen skadelige biprodukter.

Selvom de ofte betragtes som en grøntsag, er artiskokker (Cynara cardunculus var. Scolymus) en type tidsel. Denne plante stammer fra Middelhavet og er blevet brugt i århundreder til dens potentielle medicinske egenskaber. Lever sundhed er en af ​​dets påståede sundhedsmæssige fordele. Artiskokker har et lavt fedtindhold og er fyldt med vitaminer og mineraler som C-vitamin, K-vitamin, folat, fosfor og magnesium. De er også en af ​​de rigeste kilder til antioxidanter.

Mælkebøtte (Dandellion) er en familie af blomstrende planter, der vokser i mange dele af verden. De er også kendt som Taraxacum spp., Selvom Taraxacum officinale er den mest almindelige art. Du er måske mest bekendt med mælkebøtte som et stædigt ukrudt, der aldrig ser ud til at forlade din græsplæne eller have. I traditionel urtemedicinsk praksis er dog mælkebøtte værdsat for deres brede vifte af medicinske egenskaber. I århundreder er de blevet brugt til at behandle et utal af fysiske lidelser fx leversygdom. Næringsindholdet i mælkebøtte strækker sig til alle dele af planten. Det er en rig kilde til mange vitaminer, mineraler og fiber.

HVAD ER I LIVER CLEANSE?

Marie tidsel (Milk Thistle) er kendt som en urtemedicin, der stammer fra Marie tidsel planten, også kendt som Silybum marianum. Denne stikkende plante har markante lilla blomster og hvide årer, som traditionelle historier siger var forårsaget af en dråbe af Jomfru Marias mælk, der faldt ned på dens blade. De aktive ingredienser i mælketistel er en gruppe af planteforbindelser samlet kendt som silymarin. Dets urtemedicin er kendt som Marie tidsel ekstrakt. Marie tidsel ekstrakt har en høj mængde silymarin (mellem 65-80%). Silymarin menes at have antioxidant, antivirale og antiinflammatoriske egenskaber. Faktisk er det traditionelt blevet brugt til behandling af lever- og galdeblæreforstyrrelser.

Proteolytiske enzymer er vigtige for mange processer i din krop. De kaldes også peptidaser, proteaser eller proteinaser. I den menneskelige krop produceres de af bugspytkirtlen og maven. Mens proteolytiske enzymer er mest kendt for deres rolle i fordøjelsen af ​​protein, udfører de også mange andre kritiske job. For eksempel er de vigtige for celledeling, blodkoagulation, immunfunktion og proteingenbrug, blandt andre vitale processer.

Din bugspytkirtel fremstiller et enzym kaldet lipase. Når du spiser, frigives lipase i din fordøjelseskanal. Lipase hjælper dine tarme med at nedbryde fedtstofferne i den mad, du spiser. Visse niveauer af lipase er nødvendige for at opretholde normal fordøjelses- og cellefunktion.

Dosering: 3 kapsler dagligt, fortrinsvis med måltider eller som instrueret af en sundhedsperson.

N. B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tillægget må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 3 vegetable capsules
Amount Per Serving
% Daily Value
Solarplast™ (chloroplast complex) Solarplast™ is a trademark of Deerland Enzymes, Inc.
300 mg
**
Artichoke Leaf (4:1 extract)
225 mg
**
Dandelion Leaf (4:1 extract)
150 mg
**
Milk Thistle Seed (50% extract)
150 mg
**
Protease SP (Aspergillus oryzae, Bacillus subtilis)
30,000 HUT
**
Lipase (Candida rugosa)
3,000 FIP
**
** No NRV established (No Daily Reference Value Established)
HUT = Hemoglobin Unit Tyrosine base
FIP = Fédération Internationale Pharmaceutique Lipase value
Other ingredients: Vegetable cellulose, medium chain triglycerides and maltodextrin.
Suggested use: 3 capsules daily preferably with meals or as directed by a healthcare professional.
Advarsel: ALLERGEN WARNING: CONTAINS SOY AND WHEAT (from a fermentation process including soy and wheat). This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

★★★★★

"Jeg kan virkelig mærke en forskel på mit humør og min hud, når jeg tager Liver Cleanse. Specielt området under øjnene er forbedret, da jeg oplever mindre "puffiness/hævelser."

Marceline, customer 2020

Måske du også vil synes om…