Facebook Pixel
Selenium

Selenium

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Selen mineral kosttilskud

Selenium

218,85 kr
Mineral / 100 kapsler

Pris pr. daglig dosis 2,25 kr. 

HVAD ER SELENIUM/ SELEN?

Selen er et spormineral og en kraftigt antioxidant. Det er et essentiel mineral, hvilket betyder at din krop ikke selv er i stand til at danne det, hvorfor du skal have det fra din kost. De bedste naturlige kilder til selen er; kød, fisk, æg og nødder. Er du veganer, skal du være opmærksom på dit niveau af Selen.

SELEN BIDRAGER TIL:

  • Normal spermatogenese dvs sædcelledannelse
  • Til opretholdelse af normalt hår og negle
  • Til den normale funktion af immunsystemet
  • Til den normale skjoldbruskkirtelfunktion
  • Til beskyttelse af celler mod oxidativ stress

RELEVANT FOR DIG?

Selen er relevant med henblik på flere forskellige formål. Det kan være at du gerne vil støtte dit immunforsvar, styrke dine negle og hår, eller har fået målt et for lavt niveau baseret på din kost. 

Er du mand og kæmper med lav/dårlig sædkvalitet, da anbefaler vi at du overvejer Selen som et kosttilskud, da det støtter op om en normal sædcelleproduktion (spermatogenese).

Vores SELENIUM indeholder 200 mg selen pr kapsel (100 kapsler). Dette produkt er VEGAN og dermed velegnet til vegetarer og veganere.

Selen er en komponent i en af kroppens antioxidante enzymer, der understøtter kroppens naturlige forsvar. Selen (L-selenomethione) er et naturligt selenium / aminosyrekompleks med høj biotilgængelighed.

Selen bidrager til normal spermatogenese dvs normal sædcelledannelse. At leverer sæd til en eventuel befrugtning kræver et velfungerende samspil mellem kønsorganer, hormoner og nervesystemet. Testiklerne er mandens primære kønsorganer, og det er også her, hvor sæden samt de mandlige kønshormoner, som spiller en væsentlig role i produktionen af sæd, dannes. 

Selen bidrager til opretholdelse af normalt hår og negle, til den normale funktion af immunsystemet og til den normale skjoldbruskkirtelfunktion og til beskyttelse af celler mod oxidativ stress.

Dosis: Anbefalet daglig dose er 1 kapsel. Til 100 dages forbrug.

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Bør holdes udenfor rækkevidde af små børn.

Serving Size: 1 vegetable capsule
Amount Per Serving
% Daily Value
Selenium (L-selenomethione)
200 mcg
*364 %
Other ingredients: Rice flour, vegetable cellulose, vegetable magnesium stearate, and silicon dioxide.
Overige ingrediënten: Rijstmeel, plantaardige cellulose, plantaardig magnesiumstearaat en siliciumdioxide.
* NRV = Daily Nutrient Reference Value
* NRV = dagelijkse voedingsreferentiewaarde
Suggested use: 1 capsule daily preferably with a meal or as directed by a healthcare professional.
Aanbevolen: 1 capsule per dag bij voorkeur bij een maaltijd of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed recommended dose.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.