Facebook Pixel
Vegansk Vitamin D3 1000 IU

Vegansk Vitamin D3 1000 IU

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Potent Vitamin D3 vegansk formel med olie

Vegansk Vitamin D3 1000 IU Kosttilskud

Tilbudspris 167,63 kr Normalpris 279,38 kr
25 mcg / 100 softgels
167,63 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  Pris pr. daglig dosis 2,50 kr.

  Potent Vegansk Vitamin D3 (25 mcg) fra alger. D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, hvilket betyder, at kroppen ikke kan optage D-vitamin uden et fedtstof. Derfor er denne softgel tilsat solsikkeolie. Vegansk.

  HVAD ER VITAMIN D3?

  D-vitamin er ikke et vitamin i traditionel forstand, fordi vi er i stand til at danne det gennem huden, når vores hud først er udsat for UV-B-stråler fra solen. Dannelsen sker i huden fra kolesterol. Solens stråler skal være stærke, og huden skal udsættes direkte for, at vores kroppe danner nok naturligt vitamin D3. Derfor kaldes det solskinsvitaminet. 

  Denne D vitamin er vegansk.

  Du får også D-vitamin fra enkelte fødevare såsom fed fisk, lever og æg, men ikke nok til at dække dit basale behov.

  HVAD ER D-VITAMIN GODT FOR?

  • D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion.
  • D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder.
  • D-vitamin bidrager til normale blodkalkniveauer.
  • D-vitamin bidrager til opretholdelse af en normal muskelfunktion.
  • D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor.
  • D-vitamin har en rolle i processen med celledeling. 

  D-vitamin er nødvendigt til normal vækst og udvikling af knogler hos børn og bidrager til immunsystemets normale funktion. Derfor anbefales det at børn fra 0-4 år får D-vitamin via tilskud. Det anbefales også at gravide tager et tilskud af D-vitamin igennem hele deres graviditet.

  Du får 100 veganske kapsler med 25 mcg vegansk D3 fra alge (Schytzochytrium) pr kapsel. Der til i alt 100 dages forbrug.

  Den danske sundhedsstyrelse anbefaler at alle - både børn og voksne - tager et tilskud af D-vitamin igennem vinterhalvåret (oktober -april).

  HVAD ER D-VITAMIN?

  D-vitamin er vigtig for kroppen, da det fremmer kroppens optagelse af calcium og fosfat fra tarmen samt aflejring af mineraler i knogler og tænder. Grundet vitaminets egenskaber er D-vitamin særlig vigtig for spædbørn og under graviditet, da det er essentielt for barnets knogleudvikling, tænder og moderens knogler.

  D-vitamin findes i mange forskellige former og der er indtil videre fundet 37 aktive stoffer, som hver især er forskellige i deres kemiske struktur. Den størreste betydning for den menneskelige krop har D2 (ergocalciferol) og D3 (cholecalciferol), hvoraf D3 er den mest aktive form.
 D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, hvilket betyder, at kroppen ikke kan optage D-vitamin uden et fedtstof. Derfor er denne softgel tilsat solsikkeolie. Vegansk.

  HVOR KOMMER D-VITAMIN FRA?

  D-vitamin er også kendt som solskinsvitaminet, da solen er en af de vigtigste kilder til D-vitamin. Sollys består af lys med forskellige bølgelængder, hvoraf solens UVB- og UVA stråling er af størst relevans for mennesker. Når vores hud udsættes for UVB-stråling, omdannes kolesterol i hudens overflade til D3-vitamin, hvor bleg hud optager mere D-vitamin end mørk hud. Den mængde D-vitamin, som det lykkes at optage i huden fra solens stråler deponeres i bl.a. lever og nyrer i løbet af de følgende 48 timer, hvis kroppen ikke forinden er blevet vasket af med sæbe eller af klorvand, eksempelvis fra en pool.

  D-vitamin fra sollys dannes dog kun, når solen står tilstrækkelig højt på himlen, ellers kan UVB ikke trænge igennem atmosfæren. I Skandinavien er det således kun i højsommeren, at der dannes nok D3-vitamin i huden via sollys, og går man tildækket, bruger solcreme eller er mørkhudet (hud med højere pigment), hæmmes optagelsen af D3-vitamin, hvorved der er et øget behov for D-vitamin tilskud.  

  Derudover findes D-vitamin i fødevarer som fed saltvandsfisk, fiskeleverolie, ost og andre fedtholdige mælkeprodukter, samt æggeblommer, avokado og vegetabilske olier. Men mængden af D-vitamin, der optages via kosten er utilstrækkelig til at dække kroppens behov. 

  HVOR MEGET D-VITAMIN MÅ MAN TAGE DAGLIGT?

  Spæd- og småbørn fra 2 uger og indtil 4 år anbefales et D-vitamintilskud på 10 µg (mikrogram) dagligt hele året. Alle voksne og børn fra 4 år anbefales et kosttilskud med 5-10 μg vitamin D i vinterhalvåret (fra oktober til april). Derudover anbefales 10µg D-vitamin dagligt hele året til: Gravide.

  HVORNÅR BEGYNDER D-VITAMIN AT VIRKE?

  Behandling med D-vitamin har ofte en forbløffende effekt hos de yngre mennesker, selvom der hos nogle kan gå flere måneder, inden de mærker, at behandlingen virker. Hos personer som har haft D-vitamin-mangel i mange år, er der også en vis effekt.

  HVAD SKER DER VED MANGEL AF D-VITAMIN?

  Sundhedsstyrelsen anbefaler allerede tilskud af D-vitamin til ældre over 70 år, gravide og børn særligt børn under 4 år, samt mennesker, der ikke får sol, og folk med mørkere hud.

  D-vitamin er afgørende for, at kroppen kan optage kalk og fosfat fra tarmen. 

  Det er i dag almindeligt at give spædbørn tilskud af D-vitamin, men der ses stadig D-vitaminmangel hos kvinder i den fødedygtige alder. I de to første leveår, er der en risiko for, at børn ikke får D-vitamin nok, idet spædbørn ikke anbefales at være i direkte sol, og fordi børn op til 4 år skal beskyttes særligt mod direkte sol på kroppen. Samtidig indeholder modermælk ikke tilstrækkeligt D-vitamin til at dække barnets behov. På baggrund af dette anbefales det at give spædbørn et D-vitamintilskud på 10 mikrogram dagligt, fra de er 2 uger til 4 år. Tilskuddet gives i form af D-vitamindråber, direkte i munden eller på en ske sammen med lidt modermælk.

  Doser: 1 kapsel om dagen gerne ifm et måltid. Også velegnet til børn +10 år.

  N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Opbevares utilgængeligt for små børn.

  Serving Size: 1 softgel
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Vegan Vitamin D3
  Vegansk vitamin D3
  25 mcg (1000 IU)
  500 %*
  *NRV = Daily Nutrient Reference Value
  *NRV = Dagligt referensintag för näringsämnen
  INGREDIENTS: Vegan Vitamin D3 (cholecalciferol), sunflower oil, tapioca starch (shell), glycerin (gelling agren), water.
  INGREDIENSER: Vegansk vitamin D3 (kolekalciferol), solrosolja, tapiokastärkelse (skal), glycerin (geleringsmedel), vatten.
  Suggested use: As a dietary supplement take one (1) softgel with meal. Do not exceed the recommended dosage instructions. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
  Rekommenderad: Som kosttilskud, tag en (1) softgel, helst sammen med et måltid. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis.
  Advarsel: Keep out of reach of small children. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process soy, fish and crustacean shellfish.
  Varning: Opbevares utilgængeligt for børn. Denne produkt fremstilles og pakkes i en facilitet, der også kan håndtere soja, fisk og skaldyr.