Facebook Pixel
VITASPORT

VITASPORT

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Kosttilskud til sport

VITASPORT

498,23 kr
Dose packs / 30 dagsdoser
498,22 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  Pris pr. daglig dosis 16,50 kr. (6 tabletter/kapsler)

  HVAD ER VITASPORT?

  Vi har udviklet dette produkt til sportudøvere, som ønsker støtte deres krop.  Om man dyrker crossfit, er professionel svømmer, løber lange ture i naturen eller løfter vægte i træningscenteret. Yder du sport på højt niveau eller træner mange gange ugentligt, er vigtigt at støtte din krop via en korrekt kost og livsstil. Det er formålet med VITASPORT.

  Hver daglig dosis består af:

  Hver dagsdosis indeholder 6 kosttilskud.

  RELEVANT FOR DIG?

  VITASPORT er den optimale sammensætning af kosttilskud til sportsudøvere på alle niveauer. Produktet er dagsdoser pakket i små poser, som er nemme at have med på farten eller i træningstasken, så du efter træning kan tage din daglige dosis.

  VITASPORT er den optimale sammensætning af kosttilskud til sportsudøvere på alle niveauer. Produktet er dagsdoser pakket i små poser, som er nemme at have med på farten. Hver dagsdosis indeholder 8 kosttilskud som indeholder; aminosyrer, mineraler, glucosamin, chondroitin, MSM, økologisk gurkemeje og økologisk kokosolie. 

  Denne kombination er især relevant, hvis du dyrker sport på højt niveau eller træner flere gange ugentligt.  

  AMINOGRAM er et naturligt koncentreret proteinpulver i tabletform. Vores Aminogram er en kombination af de 9 essentielle amino- syrer (BCAA) og 9 ikke-essentielle aminosyrer (EAA). Dette er vores bud på en "protein pulver", men uden kunstige sødemidler, kunstige tilsætningstoffer, kunstige farvestoffer eller kunstige smagstoffer. Ren effekt og nemt at tage, da du hverken har brug for en shake eller smoothie.

  GLUCOXTRA er en tre-i-en formel, der kombinerer Glucosamin, Chondroitin og MSM.

  MAGNESIUM er et essentielt mineral, som vi kun kan få via vores kost eller tilskud. Det er et mineral, der er afgørende for kroppens funktion - fx at opretholde stærke knogler og for en god calcium-optagelse. Magnesium bidrager til elektrolytbalancen. Magnesium bidrager til en normal energiproduktion i kroppen og normal muskelfunktion. Magnesium bidrager også til normal proteinsyntese. Det er relevant for personer som dyrker sport flere gange om ugen, da det bidrager til afslapning af musklerne.

  OMEGA 3 500 mg er rig på de essentielle fedtsyrer (DHA & EPA). 

  Daglig dosis: 1 pakke dagligt - gerne efter træning.

  VITASPORT indeholder 30 dagsdoser.

  NB! Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Opbevares udenfor rækkevidde af små børn.

  Advarsel Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre, børn under 18 år eller personer, der tager receptpligtig medicin. Personer med en kendt medicinsk tilstand bør konsultere en læge, før de bruger et kosttilskud.

  Serving Size: 1 packet
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Magnesium (oxide/citrate)
  Magnesium (oxid/citrat)
  200 mg
  53 %*
  Vitamin C
  30 mg
  38%*
  Vitamin D3
  10 mcg
  200%*
  Vitamin E (d-alpha-tocopherol acetate)
  Vitamin E (d-alfa-tokoferolacetat)
  5 mg
  42%*
  Glucosamine Sulfate
  Glukosaminsulfat
  750 mg
  **
  Chondroitin Sulfate Complex (Consisting of Bovine Gelatin, Microcrystalline Hydroxyapatite and Chondroitin Sulfate Sodium Salt)
  Chondroitinsulfatkomplex (bestående av nötkreaturgelatin, mikrokristallin hydroxyapatit och natriumsalt av chondroitinsulfat
  200 mg
  **
  MSM (methylsulfonylmethane)
  MSM (metylsulfonylmetan)
  200 mg
  **
  Alanine
  13 mg
  **
  Arginine
  13 mg
  **
  Aspartic acid
  Asparaginsyra
  3.2 mg
  **
  Cystine
  0.2 mg
  **
  Glutamic acid
  Glutaminsyra
  10 mg
  **
  Glycine
  1.2 mg
  Histidine
  1.4 mg
  Isoleucine
  2.7 mg
  Leucine
  4.2 mg
  Lysine
  3.7 mg
  Methionine
  1.3 mg
  Phenylalanine
  Fenylalanin
  2.2 mg
  Proline
  5.1 mg
  Serine
  2.8 mg
  Threonine
  Treonin
  2.2 mg
  Tryptophan
  0.6 mg
  Tyrosine
  Tyrosine
  2.8 mg
  Valine
  3.2 mg
  Fish oil (typically providing)
  Fiskolja (vanligtvis tillhandahållande)
  EPA
  165 mg
  DHA
  125 mg
  *NRV = Nutrient Reference Value
  * *NRV = Näringsreferensvärde
  ** No NRV established
  ** Inget NRV fastställt
  Ingredients: Vitamin C, D3, E, glucosamine, chondroitin, MSM, alanine, arginine, aspartic acid, cystine, glutamic acid, glycine, histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, proline, serine, threonine, tryptophan, tyrosine, valine,
  fiskolie, microcrystallinne cellulose, CMS-Na, magnesium stearate, silicon dioxide
  Ingredienser: Vitamin C, D3, E, glukosamin, kondroitin, MSM, alanin, arginin, asparaginsyra, cystin, glutaminsyra, glycin, histidin, isoleucin, leucin, lysin,
  metionin, fenylalanin, prolin, serin, treonin, tryptofan, tyrosin, valin, fiskolja, mikrokristallin cellulosa, CMS-Na, magnesiumstearat, kiseldioxid.
  Suggested use: As a dietary supplement take one (1) packet with meal. Do not exceed the recommended dosage instructions. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
  Rekommenderad: Som kosttilskud, tag en (1) pakke, helst sammen med et måltid. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis.
  Advarsel: Keep out of reach of small children. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process soy, fish and crustacean shellfish.
  Varning: Opbevares utilgængeligt for børn. Denne produkt fremstilles og pakkes i en facilitet, der også kan håndtere soja, fisk og skaldyr.

  Andre har sagt om...

  ★★★★★

  Jeg var heldig at finde frem til Vitasport inden starten af min Ironman-træning. Jeg er sikker på, at kombinationen af ingredienser i Vitasport, vil støtte min træningsrejse mod den store begivenhed.

  Bart, Hollandsk Model og Kunde, 2021

  ★★★★★

  Som super aktiv borger med gang i den 24/7 - kan jeg så meget anbefale at vælge kosttilskud med omhu. Jeg underviser fysisk i yoga 3 gange om ugen, cykler ca 12 km hver dag, går superfriske ture og spiser ja, sundt, men er klar over værdien af at supplere kosten med tilskud. Jeg tager VITAMAX og VITASPORT dagligt, og så detoxer jeg 2-3 gange om året med 15 DAY CLEANSE. God kombi.

  Helene, Yoga- og mindfulnesslærer, 2020

   

  ★★★★★

  Jeg er begyndt at tage Vitasport, hvilket jeg synes har gjort en forskel. Jeg kan nu yde mit bedste hver dag! Hvilket er mega fedt!

  Ellen, Kunde 2020