Facebook Pixel
Wild Oregano

Wild Oregano

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Den reneste olie af højeste kvalitet

Wild Oregano

242,13 kr
15 ml væske
Udsolgt

HVAD ER WILD OREGANO FRA NEW ROOTS HERBAL?

Et kosttilskud bestående af olie af vild oregano, der er fremstillet af Origanum minutiflorum og indeholder en af de højeste naturlige koncentrationer af carvacrol (91-95% carvacrol af de flygtige olier). Planten vokser i mere end 1.500 meters højde i de tyrkiske bjergområders vildnis, og denne beliggenhed er afgørende for dens indhold af carvacrol. Den er håndplukket, og den opløsningsmiddelfrie ekstraktion sikrer den reneste og bedste kvalitet af olien. Den er blandet med økologisk dyrket olivenolie fra den første koldpresning.

Ingredienser:

Olivenolie (Olea europea), oreganoolie (Origanum minutiflorum).
Origanum minutiflorum er et krydderi, der kun vokser vildt i de tyrkiske bjerge i højder over 1.500 m, hvilket er afgørende for dets indhold af carvacrol.

Dosering: Anbefalet daglig dosis af kosttilskud: 3 dråber i en smule vand eller juice (30 ml). Hold under tungen i nogle minutter eller gurgl og synk.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Et kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. For optimale opbevaringsforhold, opbevares et køligt og tørt sted. (59° -77° F / 15°-25° C) ( 35-65% relativ luftfugtighed). Ikke egnet til børn.

Indhold: 15 ml væske.

Obs! Det er vigtigt at læse ingredienslisten omhyggeligt, inden du begynder at tage dette kosttilskud, for at udelukke allergiske reaktioner eller følsomhed over for en eller flere af ingredienserne i dette produkt. En komplet liste over alle ingredienser kan findes under 'tilskudsfakta'.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, kurere eller forebygge nogen sygdom. Kosttilskuddet bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre samt børn under 18 år.

Serving Size: 3 dråber (0.087 ml)
Amount Per Serving
% Daily Value
Olive Oil
0,072 ml
Oregano oil
0,015 ml
Suggested use: 3 dråber om dagen med et glas vand eller juice.
Rekommenderad: 3 druppels per dag met een glas water of sap Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.
Varning: De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dit product is niet bedoeld voor kinderen onder de 2 jaar vanwege het risico op verstikking. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.