Facebook Pixel
Marc Hester
Marc Hester

Fortæl lidt om dig selv.

Jeg er 33 år, professionel cykelrytter igennem 14 år. Gift med Kikke Hester, som jeg har Filippa på 9 år med.

Hvad er din daglige rutine?

Jeg starter altid min dag med at tjekke dagens vejrprognose i forhold til at planlægge min træning. Oftest sammen med en kop kaffe. Derudover handler det meste af min dag om at få gennemført det dagelige træningspas, og få det hele til at passe ind med at få afleveret og hentet min datter sammen med mulige pligter som madlavning osv.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

At være cykelrytter er en livsstil. Så det er selvsagt at kost og vitaminer er en vigtig del af ens hverdag. Derfor har jeg også prøvet mange forskellige slags kosttilskud, og VITAVIVA er det første i min lange karriere som virkelig har ramt plet, især via god dialog med firmaet.

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Som 6-dagsrytter med højsæson i vintermånederne, er det vigtigt at få de rigtige tilskud. Jeg blev anbefalet produktet af en bekendt, og jeg har virkelig en stor forbedring i både mit energiniveau og især den daglige restitution imellem træning/løb.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, du har taget? Hvis ja, hvorfor?

Ja, det er det, især fordi at udvalget er så specifikt og bredt, og via god dialog kan man komme frem til noget som rykker.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Turmeric har hjulpet mig virkelig godt af med affaldsstoffer og små gener.

 1. VITAMAX Multi / greens / 240 stk.

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for økologisk medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 16 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. VITAVIVA's olier er Fiskeolie, Krill Olie, Kokosolie og Hørfrø Olie (anbefales til vegetarer og veganere).

   

  Læs mere
  493,56 kr
 2. GlucoXtra Glucosamine / 200

  HVAD ER GLUCOXTRA?

  Dette er en tre-i-en-formel, der kombinerer glucosamin, chondroitin med MSM.

  HVAD ER GLUCOSAMIN?

  Glucosamin er et naturligt forekommende kemikalie, der findes i den menneskelige krop. Det er i væsken omkring led og en del af brusken. Det bruges naturligt af kroppen til at producere en række processer, der er involveret i opbygningen af sener, ledbånd, brusk og den tykke væske, der omgiver dine led. Vi bruger typen "Glucosamin-sulfat", da kroppen naturligvis også bruger sulfat i de ovenfor beskrevne processer. Dette produkt giver dig 1500 mg glukosamin pr. daglig dosis.

  HVAD ER CHONDROITIN?

  Chondroitin er et stof, der forekommer naturligt i bindevæv hos mennesker og dyr. Det er en vigtig strukturel komponent i brusk. Dette produkt giver dig 1200 mg Chondroitinsulfat pr. daglig dosis.

  HVAD ER MSM?

  MSM kaldes også Methylsulfonylmethane - MSM er en kemisk naturlig del af dyr, mennesker og mange planter. Det findes naturligt i små mængder i tomater, mælk, majs og frugter. Dette produkt giver dig 2000 mg MSM pr. daglig doses.

  Læs mere
  279,38 kr
 3. Organic Turmeric Vegan / 60 tabletter

   

  HVAD ER ORGANIC TURMERIC?

  Organic Turmeric er økologisk gurkemeje, som indeholder 700 mg stærkt koncentreret økologisk gurkemeje sammen med 5 mg økologisk peber. Gurkemeje er en lys farvet gul rod, der har sin oprindelse i Indien og Sydøstasien. Gurkemeje har et antal naturlige forbindelser kendt som curcuminoider, som har potente antioxidantegenskaber.

  SORT PEBER?

  Gurkemejen tilsættes sort peber, da det forbedrer biotilgængeligheden af gurkemejen i kroppen. Med andre ord, så øger det kroppens optagelse af gurkemeje, når den sorte peber tilsættes. Dette maksimerer de sundhedsmæssige fordele ved gurkemeje.

  Læs mere
  400,44 kr