Facebook Pixel
Marc Hester
Marc Hester

Fortæl lidt om dig selv.

Jeg er 33 år, professionel cykelrytter igennem 14 år. Gift med Kikke Hester, som jeg har Filippa på 9 år med.

Hvad er din daglige rutine?

Jeg starter altid min dag med at tjekke dagens vejrprognose i forhold til at planlægge min træning. Oftest sammen med en kop kaffe. Derudover handler det meste af min dag om at få gennemført det dagelige træningspas, og få det hele til at passe ind med at få afleveret og hentet min datter sammen med mulige pligter som madlavning osv.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

At være cykelrytter er en livsstil. Så det er selvsagt at kost og vitaminer er en vigtig del af ens hverdag. Derfor har jeg også prøvet mange forskellige slags kosttilskud, og VITAVIVA er det første i min lange karriere som virkelig har ramt plet, især via god dialog med firmaet.

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Som 6-dagsrytter med højsæson i vintermånederne, er det vigtigt at få de rigtige tilskud. Jeg blev anbefalet produktet af en bekendt, og jeg har virkelig en stor forbedring i både mit energiniveau og især den daglige restitution imellem træning/løb.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, du har taget? Hvis ja, hvorfor?

Ja, det er det, især fordi at udvalget er så specifikt og bredt, og via god dialog kan man komme frem til noget som rykker.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Turmeric og derudover er jeg fan af Organic Beetroot, som giver mig ekstra energi når jeg skal køre løb.

 1. VITASPORT Dose packs / 30 dagsdoser

  Pris pr. daglig dosis 16,50 kr. (6 tabletter/kapsler)

  HVAD ER VITASPORT?

  Vi har udviklet dette produkt til sportudøvere, som ønsker støtte deres krop.  Om man dyrker crossfit, er professionel svømmer, løber lange ture i naturen eller løfter vægte i træningscenteret. Yder du sport på højt niveau eller træner mange gange ugentligt, er vigtigt at støtte din krop via en korrekt kost og livsstil. Det er formålet med VITASPORT.

  Hver daglig dosis består af:

  Hver dagsdosis indeholder 6 kosttilskud.

  RELEVANT FOR DIG?

  VITASPORT er den optimale sammensætning af kosttilskud til sportsudøvere på alle niveauer. Produktet er dagsdoser pakket i små poser, som er nemme at have med på farten eller i træningstasken, så du efter træning kan tage din daglige dosis.

  Læs mere
  498,23 kr