Facebook Pixel
Morten Breum
Morten Breum

Morten Breum er en dansk DJ/ producer som er bosat i LA.

Fortæl lidt om dig selv

Dansk DJ/producer bosat i LA, 35 år. Jeg lever en aktiv livsstil, og er konstant på tour. 

Hvad er din hverdags rutine?

Jeg vågner op og drikker et stort glas vand sammen med mine VITAVIVA kosttilskud. Derefter arbejder jeg normalt et par timer, og så tager jeg ned og træner i fitnesscentret. Jeg spiser oftes mit første måltid omkring kl. 14, hvorefter jeg arbejder et par timer mere. Jeg plejer oftes at tage til Thaiboksnig om aftenen – jeg prøver at komme afsted hver dag, og spiser en stor aftensmåltid bagefter. Om søndagen løber jeg, og tager derfor en pause for at løfte vægte og bokse. 

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Lyt til din krop, undgå stress, og husk at trække vejret!

Hvorfor tager du VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag? 

Jeg tager VITAVIVA fordi jeg lever en hektisk liv, og har derfor brug for det ekstra for at holde mig på toppen. Jeg har ikke været syg i årevis. 

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, som du har taget?

Har ikke taget andet end VITAVIVA – jeg elsker alt ved VITAVIVA. 

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

Jeg elsker deres Multivitamin VITAMAX, som jeg tager hver dag. 

 

 1. VITAMAX Multi / greens / 240 stk.

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for økologisk medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 16 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. VITAVIVA's olier er Fiskeolie, Krill Olie, Kokosolie og Hørfrø Olie (anbefales til vegetarer og veganere).

   

  Læs mere
  493,56 kr
 2. VITAMAX 720 Multi / greens / 720 stk.

   

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for økologisk medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 16 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. VITAVIVA's olier er Fiskeolie, Krill Olie, Kokosolie og Hørfrø Olie (anbefales til vegetarer og veganere).

  Læs mere
  1.070,94 kr
 3. ALA / ALC Alpha lipoic / L-carnitine

   

  ALA/ALC er en kombination af Alpha Lipoic Acid (ALA) og Acetyl-L-carnitin (ALC). ALC er den biotilgængelig form af L-carnitin, som er en favorit blandt sportsfolk. 

  HVAD ER ALPHA LIPOIC ACID?

  Alfaliponsyre er en antioxidant eller et naturligt, vitaminlignende kemikalie. ALA er kendt som den "universelle antioxidant" og findes naturligt inde i alle celler i menneskekroppen. Mitokondrierne producerer denne antioxidant i små mængder, men den mængde har tendens til at falde med alderen. ALA er både et vand- og fedtopløseligt næringsstof, hvilket betyder at det kan komme ind i og fungere i enhver del af kroppen. Denne potente antioxidant findes i rødt og organkød (lever, hjerte, nyre osv.), Kartofler, tomater, spinat, broccoli, ærter, rosenkål og risklid.

  HVAD ER ACETYL-L-CARNITIN?

  L-carnitin er et aminosyrederivat, der transporterer fedtsyrer til dine celler, der så laves til energi. Det findes naturligt i din krop og fås også som et supplement.

  Læs mere
  298,00 kr
 4. WRINKLES AWAY 60 kapsler

  HVAD ER DER I WRINKLES AWAY?

  Wrinkles Away er et produkt udviklet til huden, som indeholder Vitamin A + C + E, Niacimid, Kollagen, Hyaluronsyre, Resveratrol, Alpha lipoic acid, Grape Seed, Glutathione, Gurkemeje og mere.

  A-vitamin bidrager til at opretholde normal hud og bidrager i processen med cellespecialisering. C-vitamin er sandsynligvis det mest undersøgte vitamin over tid - og et af de mest kendte. Mennesker er ikke i stand til at danne C-vitamin selv - og det er derfor vigtigt at få C-vitamin gennem mad og kosttilskud. C-vitamin er en stærk antioxidant, der bidrager til et afbalanceret immunsystem. C-vitamin er vandopløseligt. C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. Og bidrager til beskyttel-sen af ​​celler mod oxidativ stress og regenerering af den reducerede form af vitamin e.

  E-vitamin består af tocopheroler (d-alpha, d-gamma, d-beta og d-delta), som alle arbejder sammen for at bekæmpe frie radikaler. I naturlige fødekilder fungerer E-vitamin (d-alfa-tocopherol - findes i en blanding af tocopheroler) sammen for at neutralisere de frie radikaler. E-vitamin bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress. Niacin bidrager til normal hud.

  Læs mere om alle ingredienserne i BESKRIVELSE nedenfor.

  Læs mere
  409,75 kr
 5. FLAXSEED OIL Økologisk Hørfrøolie

  FLAXSEED OMG er en ØKOLOGISK & VEGANSK hørfrøolie, der giver Omega 3 + 6 + 9 og andre fedtsyrer og phytonutrients. Phytonutrients (plantenæringsstoffer) er naturlige kemikalier eller forbindelser produceret af planter. De holder planter sunde og beskytter dem mod insekter og solen.

  Hørfrøolie er lavet af hørfrø, der er malet og presset for at frigive deres naturlige olie. Hørfrøolie er fyldt med de hjertesunde omega-3-fedtsyrer.

  Specielt indeholder hørfrøolie alfa-linolensyre (ALA), en form for omega-3-fedtsyre, der kun omdannes i små mængder til aktive former for omega-3, som EPA og DHA.

  Hvis du ikke tager fiskeolie eller får en til to portioner fed fisk i din diæt hver uge, kan hørfrøolie være en god løsning til at hjælpe med at supplere din diæt med de omega-3-fedtsyrer, du har brug for.

  Læs mere
  270,06 kr
 6. BRAZILIAN BURN Med açaí / 60 kapsler

  HVAD ER BRAZILIAN BURN?

  Brazilian Burn with Acai er en speciel blanding af urter og ekstrakter, herunder acai, grøn te, æbleeddike, kelp og grapefrugt.

  Acai er en sort-violet oliveagtig bærart, der stammer fra palmer (euterpe oleracea) i Brasiliens regnskov. Acai bær er kategoriseret som "superfood" på grund af deres specielle indhold af vitaminer og andre næringsstoffer og er verdens mest antioxidantrige frugt. Acai er især rig på antioxidanten anthocyanin, fedtsyrer (omega 6 og 9) og fytokemikalier. Acai er også rig på phenolsyre og ketoner.

  Grøn te kommer fra bladene på planten Camellia Sinensis og indeholder mange nyttige vitaminer og mineraler såsom B-vitaminer, C-vitamin, store mængder mangan, bioflavinoider, antioxidanter, polyfenoler og EGCG (epigallocatechin gallate) samt koffein.

  Grapefrugt indeholder mange fibre og har et højt indhold af antioxidanter.

  Kelp er en type stor, brun tang, der vokser i lavt, næringsrigt saltvand nær kystfronter rundt om i verden. Fordi det absorberer næringsstoffer fra det omgivende havmiljø, er kelp rig på vitaminer, mineraler og sporstoffer. Det har et højt indhold af jod. Jod er et grundstof, som i menneskets krop indgår i et hormon i skjoldbruskkirtlen.

  Læs mere
  307,31 kr
 7. Energy Booster Vegan / 90 tabletter

   

  HVAD ER ENERGY BOOSTER?

  ENERGY BOOSTER med Guarana Extract er et naturligt tilskud baseret på frugten Guarana som er rig på koffein. 

  Guarana (udtales) gwa-ra-NAH er en frugt, som vokser i Venezuela og det nordlige Brasilien i Amazonas regnskov. Guarana frø er rige på koffein og indeholder op til 4-8% mere koffein end kaffebønner, som indeholder cirka 1-2,5% koffein. Ydermere er frøene rige på garvesyre, theophyllin og theobromin.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt kan anvendes på flere forskellige måder - inden træning, inden et vigtigt møde, inden en lang køretur, inden en eksame eller blot i stedet for din daglige kaffe eller energidrik. Vi anbefaler 1-2 tabeltter 30 min inden ønsket effekt.

  Dette produkt er VEGAN.

  Læs mere
  335,25 kr
 8. Stress B B kompleks / 270 stk.

   

  HVAD ER STRESS B?

  Stress B + C er formuleret til at understøtte krop og sind i travle og stressede perioder gennem et bredt kompleks af B vitaminer sammen med C-vitamin, mineraler og en række beroligende urter.

  HVAD KAN B-VITAMINER?

  B-vitaminer er mange forskellige vitaminer, som alle er vandopløselige. De kan udskilles fra kroppen via urinen. B-vitaminerne arbejder sammen i et komplekst biologisk samarbejde. De udgør en del af kroppens enzymprocesser, hvor nogle dominerer mere end andre. Optagelsen af ​​B-vitaminer er afhængig af mavesyren og fordøjelsen.

  B-vitaminer bidrager til et energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion og normal mental ydeevne, normal funktion af hjertet, normal homocysteinmetabolisme og normal cysteinsyntese, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, spiller en rolle i celledeling, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal makronæringsstofmetabolisme, regulering af hormonaktivitet, normal funktion af hjertet, opretholdelse af normale slimhinder og røde blodlegemer, opretholdelse af normal hud og hår, normalt syn og normal metabolisme af jern. Det bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, til reduktion af træthed og udbrændthed, normale slimhinder, normal blodkoagulation og en normal aminosyresyntese. De birager desuden til en normal syntese og metabolisme af steroidhormoner, D-vitamin og nogle neurotransmittorer.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, som befinder dig i en stresset hverdag eller periode i dit liv. Når du er stresset udskiller kroppen automatisk flere B- og C-vitaminer, hvorfor det kan være fordelagtigt at tilføje ekstra via et tilskud. Det er formålet med dette produkt. Husk, at stress skal tages utroligt alvorligt - især hvis det foregår over længervarende perioder. 

  Læs mere
  353,88 kr