Facebook Pixel
Anna & Peter Falktoft
Anna & Peter Falktoft

Fortæl lidt om jer selv?

Vi er Anna og Peter og hunden Rihanna i vores lille familie. Til hverdag laver vi noget med medier og podcast og glædes over at bruge det meste af døgnets timer sammen fordi vi er så privilegerede at være både ægtepar og makkerpar.

Vi mødte hinanden i 2017 og har hængt sammen lige siden. I den holistiske verden hedder det nok sjælevenner, livsledsager, livets store kærlighed.

Hvad er jeres hverdagsrutine?

Vi starter stort set alle morgener med et koldt glas vand, i perioder friskpresset sellerijuice som Anna & Juicen laver til perfektion (det smager forholdsvis modbydeligt, men er hurtigt overstået), en håndfuld morgenvitaminer (C-,D-, Greens, Kokosolie, Omega3 og Gluco-extra) og en rask gåtur med hunden til vores yndlingskaffebar, Prolog, hvor der venter et skud dobbelt espresso og en cappuccino på havremælk på os. 

Vi er heldigvis for det meste i stand til at indrette vores hverdag, så træning prioriteres og sund mad er en selvfølge i vores hjem. Vi lever i grove træk efter et 16:8 princip, men der er plads til både tacos, croissanter og flødeboller. Når man har lyst, har man lov! Vores bedste rutine er nok at vi er hamrende gode til at heppe på det bedste i hinanden.

Hvad er jeres tilgang til en sund livsstil?

A: Simpel. Et (nemt) valg. Det er ikke svært for os fordi den rare fornemmelse, der følger med en god rutine, de rigtige vitaminer på de rigtige tidspunkter og rigelige mængder ærlighed og kærlighed bare er gået hen og blevet en selvfølge. Vi er ikke bange for tunge kalorier/kød/kulhydrater, vi tænker os bare om, om hvor kilden til det vi spiser starter. 

P: Det er nærmest blevet en folkelig disciplin at pege fingre af mennesker, som ikke kværner sig gennem tilværelsen med sovs, kartofler, fredagsslik og tomme kalorier i bedste sendetid — men faktum er bare, at vi udstrakt grad lever, spiser og indretter os på en måde, der ikke er god for os, som mennesker. Og det kan tydeligt ses på folkesundheden. Det moderne liv er indrettet som en Zoologisk have og det er os, der sidder inde i burene og stirrer dovent ud i intetheden. Den sandhed er ofte ilde hørt. Og man kan hurtigt blive lynchet i diverse kommentarfelter. Derfor er det velsignet at være gift med kvinden i mit liv, der er med på at leve lige så struktureret og afdæmpet som mig selv. Hvor bims den tilværelse så end måtte lyde for flertallet. Træn hårdt, varieret og intenst og lad være med at spise noget med lange talrækker, tegn og bindestreger på indholdsfortegnelsen. 

Hvorfor tager I VITATIVA? Hvordan påvirker de jeres hverdag?

Først og fremmest fordi vi kan mærke forskel. Produkterne er sammensat intelligent og med stor hjælp fra de kloge mennesker hos VitaViva! Vi har lige haft en periode hvor vi har været mellem boliger, hvor nogle rutiner ikke kunne passes helt, og forskellen på energi over overskud, når vi får de ting vi har brug for, som vi har været nød til at undvære i en periode, er bare stor.

A: Det er gået hen og blevet noget af det helligeste i min rutine: at jeg får mine vitamintilskud hver dag. Jeg begyndte at tage de basale C og D vitaminer sammen med Coconut Oil, Omega3, Flaxeed, Magnesium og Glycosamin som har gjort min krop så glad og 3 in 1 Beauty Booster som har tæmmet mit store krøllede hår.

P: Jeg har en lang skadeshistorik med i bagagen og er til stadighed svært begejstret for, at forlange så meget af min krop, som muligt. Også mere en godt er, nogle gange. Sådan er det, når man elsker at lave en masse forskelligt, som man ikke altid har lige godt styr på. Og det har jeg tænkt mig at blive ved med. Så ligesom med alt andet udstyr man bruger flittigt, så skal man huske at holde korpus questi ved lige. Jeg tager de ting jeg er blevet anbefalet af dygtige, kompetente mennesker med indsigt og viden. Det virker for mig og er generelt et godt tip: Spørg nogle kloge mennesker om et givent emne og gør efterfølgende som de anbefaler.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud I har taget? 

A: Ja! Det vi især ligger mærke til er at doseringerne er optimale, hvilket vi kan se og mærke forskel på. Især på C-& D-vitamin, Amino2Gram og Magnesium.

... Og jeg bliver nødt til at nævne 15 Day Cleanse, der er det vildeste produkt jeg har prøvet. Snak om at få en krop i balance efter sådan en kur!

Hvad er jeres favorit produkter fra VITAVIVA?

A: GlucXtra, Amino2Gram, D3, Vitamin C Booster og Organic Tumeric er alle fastboende venner i vitaminskuffen. Derudover er jeg også glad for Organic Greens og Green Detox.

P: VITASPORT, da det er en nem dosering at have med rundt fra crossfit til boksning til SUP

Er der et mantra, som I sværger ved?

Lev langsomt, dø gammel.

P: og så vil jeg bare gerne sige at ” traps er de nye abs”. 

 1. VITASPORT Dose packs / 30 dagsdoser

  Pris pr. daglig dosis 16,50 kr. (6 tabletter/kapsler)

  HVAD ER VITASPORT?

  Vi har udviklet dette produkt til sportudøvere, som ønsker støtte deres krop.  Om man dyrker crossfit, er professionel svømmer, løber lange ture i naturen eller løfter vægte i træningscenteret. Yder du sport på højt niveau eller træner mange gange ugentligt, er vigtigt at støtte din krop via en korrekt kost og livsstil. Det er formålet med VITASPORT.

  Hver daglig dosis består af:

  Hver dagsdosis indeholder 6 kosttilskud.

  RELEVANT FOR DIG?

  VITASPORT er den optimale sammensætning af kosttilskud til sportsudøvere på alle niveauer. Produktet er dagsdoser pakket i små poser, som er nemme at have med på farten eller i træningstasken, så du efter træning kan tage din daglige dosis.

  Læs mere
  498,23 kr
 2. Amino Acid Complex new formula 200 mg / 180 kapsler

  Pris pr. daglig dosis 8 kr. 

  HVAD ER AMINO ACID COMPLEX ?

  Dette er vores bud på proteinpulver - men i kapselform. Rent pulver presset sammen i en kapsel - uden smags- og tilsætningsstoffer. Og meget nemmere at have med på farten! 

  Amino Acid 200 mg Complex indeholder 18 forskellige aminosyrer.

  HVAD ER AMINOSYRER?

  Aminosyrer er inkluderet i opbygningen af ​​muskler og celler. Der er 20 aminosyrer af betydning for menneskelig biokemi. De 8 kaldes essentielle aminosyrer. De individuelle aminosyrer er vitale næringsstoffer, som er afgørende for kroppen. 

  Aminosyrerne via kost kommer både fra planter og dyr.  Vi er nødt til at få dem gennem vores mad, da vi ikke producerer dem selv.  De individuelle proteiner er opbygget som et komplekst netværk af hundreder af aminosyrer, der er forbundet i basisenheder kaldet peptider. To aminosyrer binder til et dipeptid, tre til et tripeptid, fire til et tetrapeptid og mange aminosyrer, der er bundet til at danne et polypeptid. Talrige polypeptider danner sammen et protein. Vores madproteiner har også denne struktur i et tæt og kompliceret netværk bestående af et meget stort antal aminosyrer.

  Tyve procent af kroppen består af protein. For at organismen skal kunne udnytte de aminosyrer, der er bundet til proteinet, er det imidlertid afgørende, at de frigøres fuldstændigt fra hinanden. En forudsætning for at opnå dette er, at vi er i stand til at fordøje det protein, vi forbruger fuldstændigt, så det helt nedbrydes til dets molekylære bestanddele, dvs. aminosyrerne. Med få undtagelser kan kun frie aminosyrer optages og anvendes af organismen.

   

  Læs mere
  363,19 kr