Facebook Pixel
Simone Sassmannshausen
Simone Sassmannshausen

Fortæl lidt om dig selv

I mit privatliv elsker jeg at afbalancere en bredere social livsstil kombineret med en mere indre livsstil, herunder yoga, meditation og stand up paddling-sessioner. Jeg har brug for at begge livsstile er være gode. Jeg elsker at prøve nye restauranter, gå på art house biografer og opdage nye biodynamiske vinbarer. Men jeg elsker også mere åndelige tanker, mere fokuseret på mad til sjælen.

Jeg er et ægte matchmaker, da det er det, jeg elsker at gøre mest. Jeg elsker at matche mennesker, mærker og virksomheder sammen. Jeg ser mit arbejde som krydsbestøvning, hvor jeg forenede produkter og mennesker. Se nye ting vokse derfra. Jeg startede min karriere inden for reklame, men efter et år eller derom besluttede jeg at undersøge public relations. Kort efter skiftet blev jeg medstifter af Ganbaroo. Ganbaroo PR PR er et af de førende PR- og positioneringsbureauer inden for mode og livsstil i Holland. Oprindeligt baseret på mode-, couture- og luksusmærker, har kundeporteføljen udviklet sig til at omfatte flere og flere mærker med livsstil, kultur og design. Ganbaroo PR PRs succes er baseret på en særskilt personlig tilgang til kunder og deres brands. "Vi repræsenterer vores kunder personligt og oprigtigt, så vi arbejder kun for mærker, som vi respekterer og selv tror på. Vi lægger stor vægt på mangeårige og tætte relationer med menneskerne bag de brands, vi repræsenterer." “Det er en ting at få et brand ind i ønsket markedsposition - men at opretholde det ønskede image tager mange kræfter og stort engagement. Det samme gælder vores forhold til vores mediepartnere, journalister, stylister og berømtheder. Da vi arbejder så intensivt sammen er personlige forbindelser, respekt og entusiasme centralt for vores arbejde “

Hvad er din hverdags rutine?

Som mor til en fantastisk 3,5-årig pige er jeg blevet mere opmærksom på behovet for en mere struktureret og afbalanceret livsstil end før jeg havde et barn. Jeg elsker at rejse og gøre ting, jeg er en temmelig aktiv person, og det samme er min pige. Jeg skal derfor være strengere med, hvor meget der kan gøres på en dag. Som mor føler jeg, hvad der er godt for mig gennem min datter. Hun spejler mit væsen og min livsstil.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

For mig er mad, kosttilskud, fysisk og mental træning nøglen til en sund livsstil. Jeg har dog brug for at forkæle mig selv uden at få skyldfølelse. Jeg er derfor blevet meget god til at balancere.

Hvorfor tager du VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Jeg tager Vitadaily, ekstra D-vitamin, probiotika, og når jeg har lav energi eller er syg, tager jeg VITAMAX. Min datter Pippa tager multivitaminerne og probiotika til børn.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, som du har taget?

Doseringerne af ingredienser er meget høje og derfor meget kraftige. Jeg havde den bedste graviditet nogensinde, jeg følte mig så vital og stærk. Jeg kan se resultaterne af at tage mine kosttilskud under min graviditet på min sunde, vitale og fuldhårede lille pige.

Har du et mantra, som du sværger ved?

"Nogle gange lader jeg som om jeg er normal. Men det bliver kedeligt. Så jeg vender tilbage til at være mig."

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

Jeg elsker de nye produkter, hvor de rigtige komponenter doseres i små daglige poser til at tage to-go. Super let at rejse med og gode til at møde dine personlige behov. 

 1. VITADAILY 30 dagsdoser

  HVAD ER VITADAILY?

  VITADAILY er en praktisk convenience pakke, der indeholder multivitaminer og olier til daglig brug. Pakket i 30 individuelle poser er de nemme at have med på farten. VITADAILY er den ultimative daglige base med 3 multivitaminer, ekstra vitamin C & D med olivenolie.

  Hver daglig dosis består af følgende:

  3 x Vitamax multivitamin 
  1 x Vitamin C 
  1 x Omega 3 olie
  1 x Vitamin D3 1000 IU med olivenolie

  VITAMAX er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamin C er en C-vitamin på 500 mg tilført bioflavonoider, acerola, quercetin, rutin, hesperidin og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C er en stærk antioxidant. C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

  D-vitamin med olivenolie bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder, normale blodkalkniveauer og til opretholdelse af en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling. Denne D-vitamin kommer i en kapsel med jomfru olivenolie for bedre optagelighed. Kosttilskud med D-vitamin i olie menes at hjælpe kroppen til lettere at optage vitaminet.

  Omega 3 indeholder 1000 mg omega 3 olie fra fisk pr. kapsel, herunder 455 mg EPA og 230 mg DHA, samt et naturligt indhold af E-vitamin. Det er en potent og koncentreret kilde af ren omega 3 i en smuk klar kapsel. Vores omega 3 giver dig en ren og god kilde til de sunde og essentielle fedtsyrer, som støtter din krop på daglig basis.

  Læs mere
  499,61 kr
 2. Probiotics 30 billion Mælkesyre / 60 kapsler

   

  HVAD ER PROBIOTIKA?

  Probiotika kaldes også mælkesyrebakterier. Probiotika er bakterier, som naturligt findes i dit fordøjelsessystem (dine tarme). Der findes milliader bakterieorganismer i din krop og især i dine tarme og de fleste har en positiv indvirkning på din krops balance. Du kan få probiotika fra kosttilskud såvel som fødevarer, der er tilberedt ved bakteriefermentering.

  Nogle af de mest almindelige kendte probiotika er; Lactobacillus og Bifidobacterium. Hver gruppe består af forskellige arter, og hver art har mange forskellige stammer.

  Den rette kombination?

  For at et probiotikaprodukt - herunder kosttilskud - er effektivt, er det vigtigt, at det indeholder den rette kombination af bakteriestammer. Denne probiotika indeholder 30 milliarder naturlige bakterier - et afbalanceret spektrum af levende organismer bestående af 9 effektive probiotiske bakteriestammer. 

  Bacillus subtilis, Lactobacilus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacilus casei, Bifidobacterium breve, Lactobacilus plantarum.

  Dette produkt er VEGAN og er derfor velgenet til vegetarer og veganere. 

  Indeholder hverken hvede, gluten eller mælkeprodukter.

  Læs mere
  568,06 kr
 3. VITAKIDS Multi Kids / 90 gummies

  HVAD ER VITAKIDS MULTIVITAMIN?

  VITAKIDS MULTIVITAMIN er en velsmagende naturlig vitamin- og mineralgummi, som indeholder de mest essentielle vitaminer og mineraler til børn i alderen 2-12 år. Med kokosolie, naturlige smagsstoffer og naturlige farver fra bl.a. gurkemeje og hyldeblomstjuice. 

  HVAD INDEHOLDER MULTIVITAMINEN?

  Denne multivitamin til børn indeholder:

  • A-vitamin - understøtter et normalt syn, normal hud og immunfunktion
  • C-vitamin - bidrager til immunsystemets normale funktion
  • D-vitamin - understøtter normal immunfunktion, normal knogle- og tandsundhed mm
  • E-vitamin - bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress
  • B5-, B6-, B8-, B9- og B12-vitamin
  • Jod - bidrager til den normale vækst hos børn
  • Zink - bidrager til et normal immunsystem, knoglesundhed og normalt syn
  • Cholin - bidrager normal leversundhed og normalt stofskifte
  • Inostol

  BONUS INFO!

  Indeholder ingen kunstige tilsætningstoffer, ingen kunstige sødemidler, ingen kunstige farvestoffer. Fri for gelatine, fri for gær, fri for GMO.

  Læs mere
  316,63 kr
 4. VITAKIDS PROBIOTICS Kids / 60 gummies

  HVAD ER ORGANIC PROBIOTICS?

  VITAKIDS Organic Probiotic er en økologisk velsmagende naturlig gummy med mælkesyrebakterier, lavet til børn i alderen 2-12 år. (OBS: På produktets label står der 4 år, men det korrekte er fra 2 år) De små gummies er økologiske og smager af jordbær. De indeholder INGEN kunstige sødemidler eller tilsætningsstoffer. Glutenfri. Gelatinefri. MSG-fri. Fri for gær.

  HVILKEN BAKTERIESTAMME & DOSIS?

  VITAKIDS Organic Probiotic er baseret på en særlig bakteriestamme, Bacillus Subtilus DE111, som du kan læse mere om her.

  Vores økologiske probiotika til børn indeholder 2,5 milliarder organismer pr. gummy. 

  HVEM KAN TAGE PROBIOTIKA?

  Det gavner alle at have en god balance i deres tarmsystem. Der er dog nogle børn, som kan have brug for ekstra støtte i form af et tilskud af probiotika - herunder især børn som føler oppustethed eller ureglmæssig afføring. Dertil kan det være relevant for børn som er for tidligt fødte og børn født ved kejsersnit.

  Det er især relevant at støtte barnets tarmsystem med probiotika, hvis det har været på en antibiotika-kur.

  Læs mere
  311,98 kr