Facebook Pixel
Simone Sassmannshausen
Simone Sassmannshausen

Fortæl lidt om dig selv

I mit privatliv elsker jeg at afbalancere en bredere social livsstil kombineret med en mere indre livsstil, herunder yoga, meditation og stand up paddling-sessioner. Jeg har brug for at begge livsstile er være gode. Jeg elsker at prøve nye restauranter, gå på art house biografer og opdage nye biodynamiske vinbarer. Men jeg elsker også mere åndelige tanker, mere fokuseret på mad til sjælen.

Jeg er et ægte matchmaker, da det er det, jeg elsker at gøre mest. Jeg elsker at matche mennesker, mærker og virksomheder sammen. Jeg ser mit arbejde som krydsbestøvning, hvor jeg forenede produkter og mennesker. Se nye ting vokse derfra. Jeg startede min karriere inden for reklame, men efter et år eller derom besluttede jeg at undersøge public relations. Kort efter skiftet blev jeg medstifter af Ganbaroo. Ganbaroo PR PR er et af de førende PR- og positioneringsbureauer inden for mode og livsstil i Holland. Oprindeligt baseret på mode-, couture- og luksusmærker, har kundeporteføljen udviklet sig til at omfatte flere og flere mærker med livsstil, kultur og design. Ganbaroo PR PRs succes er baseret på en særskilt personlig tilgang til kunder og deres brands. "Vi repræsenterer vores kunder personligt og oprigtigt, så vi arbejder kun for mærker, som vi respekterer og selv tror på. Vi lægger stor vægt på mangeårige og tætte relationer med menneskerne bag de brands, vi repræsenterer." “Det er en ting at få et brand ind i ønsket markedsposition - men at opretholde det ønskede image tager mange kræfter og stort engagement. Det samme gælder vores forhold til vores mediepartnere, journalister, stylister og berømtheder. Da vi arbejder så intensivt sammen er personlige forbindelser, respekt og entusiasme centralt for vores arbejde “

Hvad er din hverdags rutine?

Som mor til en fantastisk 3,5-årig pige er jeg blevet mere opmærksom på behovet for en mere struktureret og afbalanceret livsstil end før jeg havde et barn. Jeg elsker at rejse og gøre ting, jeg er en temmelig aktiv person, og det samme er min pige. Jeg skal derfor være strengere med, hvor meget der kan gøres på en dag. Som mor føler jeg, hvad der er godt for mig gennem min datter. Hun spejler mit væsen og min livsstil.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

For mig er mad, kosttilskud, fysisk og mental træning nøglen til en sund livsstil. Jeg har dog brug for at forkæle mig selv uden at få skyldfølelse. Jeg er derfor blevet meget god til at balancere.

Hvorfor tager du VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Jeg tager Vitadaily, ekstra D-vitamin, probiotika, og når jeg har lav energi eller er syg, tager jeg VITAMAX. Min datter Pippa tager multivitaminerne og probiotika til børn.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, som du har taget?

Doseringerne af ingredienser er meget høje og derfor meget kraftige. Jeg havde den bedste graviditet nogensinde, jeg følte mig så vital og stærk. Jeg kan se resultaterne af at tage mine kosttilskud under min graviditet på min sunde, vitale og fuldhårede lille pige.

Har du et mantra, som du sværger ved?

"Nogle gange lader jeg som om jeg er normal. Men det bliver kedeligt. Så jeg vender tilbage til at være mig."

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

Jeg elsker de nye produkter, hvor de rigtige komponenter doseres i små daglige poser til at tage to-go. Super let at rejse med og gode til at møde dine personlige behov. 

 1. VITAMAX 720 Multi / greens / 720 stk.

   

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for økologisk medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 16 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. VITAVIVA's olier er Fiskeolie, Krill Olie, Kokosolie og Hørfrø Olie (anbefales til vegetarer og veganere).

  Læs mere
  1.070,94 kr
 2. VITADAILY 30 dagsdoser

   

  HVAD ER VITADAILY?

  VITADAILY er en praktisk convenience pakke, der indeholder multivitaminer og olier til daglig brug. Pakket i 30 individuelle poser er de nemme at have med på farten. VITADAILY er den ultimative daglige base med 4 multivitaminer, ekstra vitamin C & D og økologisk hørfrøolie.

  Hver daglig dosis består af følgende:

  4 x VITAMAX Multivitamin
  1 x Vitamin C Booster
  1 x Vitamin D3
  1 x Organic Flaxseed Oil (omega 3)

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamin C Booster er en stærk C-vitamin på 1000 mg tilført bioflavonoider, acerola, quercetin, rutin, hesperidin og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C er en stærk antioxidant. C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

  D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder, normale blodkalkniveauer og til opretholdelse af en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling.

  Flaxseed Oil er en økologisk og vegansk hørfrøolie, der giver Omega 3 + 6 + 9 og andre fedtsyrer og phytonutrients. Phytonutrients (plantenæringsstoffer) er naturlige kemikalier eller forbindelser produceret af planter. De holder planter sunde og beskytter dem mod insekter og solen.  Fedtsyrer såsom Omega 3 og 6 er det man kalder essentielle fedtsyrer. De er essentielle for kroppen og nødvendige for et godt helbred. 

  Læs mere
  495,89 kr
 3. Probiotic Vegan / 30 Billion

  HVAD ER PROBIOTIKA?

  Probiotika kaldes også mælkesyrebakterier. Probiotika er bakterier, som naturligt findes i dit fordøjelsessystem (dine tarme). Der findes milliader bakterieorganismer i din krop og især i dine tarme og de fleste har en positiv indvirkning på din krops balance. Du kan få probiotika fra kosttilskud såvel som fødevarer, der er tilberedt ved bakteriefermentering.

  Nogle af de mest almindelige kendte probiotika er; Lactobacillus og Bifidobacterium. Hver gruppe består af forskellige arter, og hver art har mange forskellige stammer.

  Den rette kombination?

  For at et probiotikaprodukt - herunder kosttilskud - er effektivt, er det vigtigt, at det indeholder den rette kombination af bakteriestammer. Denne probiotika indeholder 30 milliarder naturlige bakterier - et afbalanceret spektrum af levende organismer bestående af 9 effektive probiotiske bakteriestammer. 

  Bacillus subtilis, Lactobacilus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacilus casei, Bifidobacterium breve, Lactobacilus plantarum.

  Dette produkt er VEGAN og er derfor velgenet til vegetarer og veganere. 

  Indeholder hverken hvede, gluten eller mælkeprodukter.

  Læs mere
  568,06 kr
 4. VITAKIDS Multi 90 Gummies

  HVAD ER VITAKIDS MULTIVITAMIN?

  VITAKIDS MULTIVITAMIN er en velsmagende naturlig vitamin- og mineralgummi, som indeholder de mest essentielle vitaminer og mineraler til børn i alderen 2-12 år. Med kokosolie, naturlige smagsstoffer og naturlige farver fra bl.a. gurkemeje og hyldeblomstjuice. 

  HVAD INDEHOLDER MULTIVITAMINEN?

  Denne multivitamin til børn indeholder A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, B5-, B6-, B8-, B9- og B12-vitamin, jod, Zinc, Cholin og Inostol.

  BONUS INFO!

  Indeholder ingen kunstige tilsætningstoffer, ingen kunstige sødemidler, ingen kunstige farvestoffer. Fri for gelatine, fri for gær, fri for GMO.

  Læs mere
  256,10 kr
 5. VITAKIDS PROBIOTICS 60 Organic gummies

  HVAD ER ORGANIC PROBIOTICS?

  VITAKIDS Organic Probiotic er en økologisk velsmagende naturlig gummy med mælkesyrebakterier, lavet til børn i alderen 2-12 år. (OBS: På produktets label står der 4 år, men det korrekte er fra 2 år) De små gummies er økologiske og smager af jordbær. De indeholder INGEN kunstige sødemidler eller tilsætningsstoffer. Glutenfri. Gelatinefri. MSG-fri. Fri for gær.

  HVILKEN BAKTERIESTAMME & DOSIS?

  VITAKIDS Organic Probiotic er baseret på en særlig bakteriestamme, Bacillus Subtilus DE111, som du kan læse mere om her.

  Vores økologiske probiotika til børn indeholder 2,5 milliarder organismer pr. gummy. 

  Læs mere
  293,35 kr