Facebook Pixel
VITAKIDS Multi

VITAKIDS Multi

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Vitaminer til børn

Multivitamin til børn

358,54 kr
Kids / 90 gummies
358,53 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  Pris pr. daglig dosis 7,75 kr. 

  HVAD ER VITAKIDS MULTIVITAMIN?

  VITAKIDS MULTIVITAMIN er en velsmagende naturlig vitamin- og mineralgummi, som indeholder de mest essentielle vitaminer og mineraler til børn i alderen 2-12 år. Med kokosolie, naturlige smagsstoffer og naturlige farver fra bl.a. gurkemeje og hyldeblomstjuice. 

  HVAD INDEHOLDER MULTIVITAMINEN?

  Denne multivitamin til børn indeholder:

  • A-vitamin - understøtter et normalt syn, normal hud og immunfunktion
  • C-vitamin - bidrager til immunsystemets normale funktion
  • D-vitamin - understøtter normal immunfunktion, normal knogle- og tandsundhed mm
  • E-vitamin - bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress
  • B5-, B6-, B8-, B9- og B12-vitamin
  • Jod - bidrager til den normale vækst hos børn
  • Zink - bidrager til et normal immunsystem, knoglesundhed og normalt syn
  • Cholin - bidrager normal leversundhed og normalt stofskifte
  • Inostol

  BONUS INFO!

  Indeholder ingen kunstige tilsætningstoffer, ingen kunstige sødemidler, ingen kunstige farvestoffer. Fri for gelatine, fri for gær, fri for GMO.

  GENERELT...

  Vi er meget glade for at kunne introducere vores nye VITAKIDS linie, som vi mener, opfylder forældres krav om, at kun det bedste er godt nok til det dyrebareste, vi har – vores børn. Der er tale om en serie af vitaminer, mineraler og olie baseret på naturlige ingredienser, uden kunstige tilsætningsstoffer og gluten.

  ESSENTIELLE VITAMINER

  Dette multivitamin indeholder følgende essentielle vitaminer, som har nedenstående formål:

  A-vitamin: Bidrager til opretholdelse af normal hud, normalt opretholdelse af normalt syn, normal funktion af immunsystemet, opretholdelse af normale slimhinder, normal jernmetabolisme. A-vitamin spiller en rolle i processen med cellespecialisering.

  C-vitamin: C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

  B5-vitamin (Pantothensyre): bidrager til normal energibringende stofskifte, normal mental ydeevne, normal syntese og omsætning af steroidhormoner, vitamin D og nogle neurotransmittere, reduktion af træthed og udbrændthed.

  B6-vitamin: bidrager til normal energibringende stofskifte, normal cysteinsyntese, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed, regulering af hormonaktivitet.

  B8 (biotin): bidrager til vedligeholdelse af hår og hud, normal energibringende stofskifte, nervesystemets funktion, normal omstning af makronæringsstoffer, normal psykologisk funktion, normale slimhinder og blodkoagulation.

  B9 (folinsyre): bidrager til normal aminosyresyntese, normal bloddannelse, normal homecysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet. Det bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed og det har en rolle i celledeling.

  B12: bidrager til normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed. Vitamin B12 har en rolle i processen med celledeling.

   

  ESSENTIELLE MINERALER

  Iod: Bidrager til den normale kognitive funktion, bidrager til et normalt-fungerende nervesystem, bidrager til opretholdelse af normal hud og hår, bidrager til normal funktion af stofskiftet. Bidrager til den normale vækst hos børn.

  Zink: bidrager til en normal DNA syntese, bidrager til en normal syre/base omsætning, bisrager til normal kognitiv funktion, bidrager til normal opretholdelse af knogler, bidrager til normal opretholdelse af hud, hår og nogle, bidrager til et normalt syn, bidrager til et normalt immunforsvar, bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativt stress.

  Choline: Bidrager til normal leverfunktion, bidrager til normal nedbrydning af lipide celler (fx fedt til energi), bidrager til normal homocystein omsætning.

  Inostol: Inositol er et simpelt kulhydrat, der naturligt findes i kroppen.

   

  Smag? De små bjørneformede gummies smager dejligt og friskt af citrus, hyldeblomst og - faktisk har vi aldrig hørt om nogen der ikke kan lide dem:)

   

  Daglig dosis? Den daglig anbefalede dosis for børn er 2 stk. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides og bør ikke træde i stedet for varieret kost.

   

  INDEHOLDER SUKKER...ja men..

  Indholdet af sukker i vores VITAKIDS produkter er på absolut minimum af, hvad der er muligt, når man skal lave vingummier som vitaminer. Alternativet ville være at bruge kunstige sødemidler, som vi bestemt ikke ønsker. En del af sukkeret - ca 1 gram kommer fra de naturlige frugter, der indgår og de resterende ca 2 gram kommer fra glucose sirup, som også er af naturlig oprindelse, dvs uden syntetisk tilsætning.

  Hvis man sammenligner med andre vitamingummies på markedet målrettet børn, så indeholder disse faktisk 4-8 gram pr anbefalet dagsdosis (2-4 tabletter). 

  Sammenlignet med sukkerniveauet i frugt:

  Jordbær: 7,4 gram sukker pr. 100 gram

  Æble: 7,9 gram sukker pr. 100 gram

  Kirsebær: 11,7 gram sukker pr. 100 gram

  Banan: 13,5 gram sukker pr. 100 gram

   

   

  Serving Size: 2 gummies
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Serving size: 2 gummies
  Grootte van een portie: 2 gummies
  % NRV*
  Servings per container: 45
  Porties per verpakking: 45
  2-10 years
  Calories 15
  Calorieën 15
  Total carbohydrate
  Totaal koolhydraat
  4 g
  **
  sugars
  suikers
  3 g
  **
  Vitamin A (palmitate)
  Vitamine A (palmitaat)
  630 mcg
  173%
  Vitamin C (ascorbic acid)
  Vitamine C (ascorbinezuur)
  20 mg
  50%
  Vitamin D (cholecalciferol)
  Vitamine D (cholecalciferol)
  10 mcg
  100%
  Vitamin E (dl-Alpha tocopheryl acetate)
  Vitamine E (dl-alfa-tocoferylacetaat)
  14.9 mg
  298%
  Vitamin B-6 (pyridoxine HCI)
  Vitamine B6 (pyridoxine HCI)
  2 mg
  250%
  Folic Acid
  Foliumzuur
  260 mcg
  347%
  Vitamin B12 (cyanocobalamin)
  Vitamine B12 (cyanocobalamine)
  6 mcg
  600%
  Biotin
  Biotine
  60 mcg
  759%
  Pantothenic Acid (calcium d-pantothenate)
  Pantotheenzuur (calcium-d-pantothenaat)
  5.2 mg
  250%
  Iodine (potassium iodide)
  Jodium (kaliumjodide)
  42 mcg
  60%
  Zinc (citrate)
  Zink (citraat)
  2.7 mg
  54%
  Choline (choline bitartrate)
  Choline (choline bitartraat)
  40 mcg
  **
  Inositol
  40 mcg
  **
  ALLERGEN WARNING : contains TREE NUTS (coconut oil)
  ALLERGEN WAARSCHUWING: bevat BOOMNOTEN (kokosolie)
  Other ingredients: Glucose syrup, sugar, water, pectin, citric acid, sodium citrate, natural flavors, natural colors (annatto, turmeric and elderberry juice), coconut oil and carnuba wax.
  Overige ingrediënten: Glucosestroop, suiker, water, pectine, citroenzuur, natriumcitraat, natuurlijke aroma's, natuurlijke kleurstoffen (annatto, kurkuma en vlierbessensap), kokosolie en carnaubawas.
  * NRV=Nutrient Reference Value
  * NRV = voedingsreferentiewaarde
  ** No NRV established
  ** Geen NRV vastgesteld
  Suggested use: 2 gummies daily or as directed by a healthcare professional. Do not exceed 3 gummies daily.
  Aanbevolen: 2 gummies per dag of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Gebruik niet meer dan 3 dummy's per dag. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
  Advarsel: Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed 3 gummies daily. Contains TREE NUTS
  Waarschuwing: 2 gummies per dag of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat BOOMNOTEN (kokosolie). Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

  Andre har sagt om...

  ★★★★★

  Vi elsker gummy multivitamin og omega 3 til børnene! De er vilde med dem:) Lucca bliver ved med at sige “mere, mere”, så vi er nødt til at have daglige rationer på dem… absolut den bedste del af hendes morgenrutine.

  Laura Lawatez, Livsstils influencer

  ★★★★★

  Jeg har købt VITAKIDS vitaminerne til mine piger. Er fuldstændig vilde med dem. De får dem hver dag: 
  - Vitakids Immune Booster
  - Vitakids Probiotics
  - Vitakids Multivitamin

  Elsker jeres produkter!

  Rikke, Kunde 2020

  ★★★★★

  Elsker jeres produkter til børn - har tre unger og det er guf for dem at tage pillerne og gør bare at jeg er tryg, fordi de er fyldt med gode ting, der støtter op om deres immunforsvar, win win.

  Julie, Kunde 2021