Facebook Pixel
VITAKIDS IMMUNE BOOST

VITAKIDS IMMUNE BOOST

VITAKIDS IMMUNE BOOST

274,73 kr

90 gummies

 

HVAD ER IMMUNE BOOSTER?

VITAKIDS IMMUNE BOOSTER er en velsmagende NATURLIG vitamingummi med C-vitamin, zink og hyldebærsaft, udviklet til børn i alderen 2-12 år. (OBS: På produktets label står der 4 år, men det korrekte er fra 2 år) De bløde gummies er baseret på naturlige smagsstoffer og naturlige farver - altså er der INGEN kunstige tilsætningsstoffer eller sødemidler.

STØTTER IMMUNFORSVARET

IMMUNE BOOSTER er med sit høje niveau af C-vitamin (fra hyldebærsaft og ascorbinsyre) og zink, formuleret til at støtte op om barnets immunforsvar. C-vitamin og zink spiller begge essentielle roller i mange af kroppens funktioner, herunder især:

 • - C-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion
 • - C-vitamin bidrager til nervesystemets normale funktion
 • - C-vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress
 • - C-vitamin bidrager til reduktion af træthed
 • - C-vitamin øger optagelsen af jern
 • - C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse til hudens normale funktion
 • - Zink bidrager til immunsystemets normale funktion
 • - Zink bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress

Vi mennesker kan ikke selv producere C-vitamin, hvilket betyder, at vi skal have det via vores kost. Vi får det typisk fra grøntsager og frugt - herunder især citrusfrugter og mørkegrønne blad-grøntsager.

Læs mere om "IMMUNE BOOSTER" nedenfor under "Beskrivelse".

VITAKIDS IMMUNE BOOSTER er en velsmagende NATURLIG vitamingummy med C-vitamin, zink og hyldebærsaft, udviklet til børn i alderen 2-12 år. (OBS: På produktets label står der 4 år, men det korrekte er fra 2 år) De bløde gummies er baseret på naturlige smagsstoffer og naturlige farver - altså er der INGEN kunstige tilsætningsstoffer eller sødemidler.

VITAKIDS IMMUNE BOOSTER er med sit høje niveau af C-vitamin (fra hyldebærsaft og ascorbinsyre) og zink, formuleret til at støtte op om barnets immunforsvar. C-vitamin og zink spiller begge essentielle roller i mange af kroppens funktioner, herunder især:

 • C-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion
 • C-vitamin bidrager til nervesystemets normale funktion
 • C-vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress
 • C-vitamin bidrager til reduktion af træthed
 • C-vitamin øger optagelsen af jern
 • C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse til hudens normale funktion
 • Zink bidrager til immunsystemets normale funktion
 • Zink bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress

Vi mennesker kan ikke selv producere C-vitamin, hvilket betyder, at vi skal have det via vores kost. Vi får det typisk fra grøntsager og frugt - herunder især citrusfrugter og mørkegrønne blad-grøntsager.

Hvornår anbefaler vi KIDS IMMUNE BOOSTER?

Dette kosttilskud er fantastisk til dine børn i overgangen fra efterår til vinter og hele vinteren igennem - eller når du føler at dit barn har brug for ekstra støtte. 

Daglig dosis: 1 gummy 

BONUS INFO! Indeholder INGEN kunstige tilsætningsstoffer og sødemidler. Glutenfri. Gelatinefri. MSG-fri. Fri for gær. Fri for bestråling (non-irradiated).

 

2 g rørsukker pr. daglig dosis. 

NB! Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. 

Serving Size: 1 gummy a day
1 gummy per dag
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin C (ascorbic acid)
Vitamine C (ascorbinezuur)
90 mg
Zinc (citrate)
Zink (citraat)
7,5 mg
Sodium
Natrium
25 mg
Elderberry Fruit (Sambucus nigra)
Vlierbessenvrucht (Sambucus nigra)
100 mg
Calories
Calorieën
15
Total Carbohydrate
Totaal koolhydraat
4
Sugars
Suikers
2
Other ingredients: Organic tapioca syrup, raw cane sugar, water, pectin, sodium citrate, natural flavors, citric acid, coconut oil and carnauba wax.
Overige ingrediënten: Biologische tapiocasiroop, ruwe rietsuiker, water, pectine, natriumcitraat, natuurlijke smaakstoffen, citroenzuur, kokosolie en carnaubawas.
ALLERGEN WARNING: CONTAINS TREE NUTS (COCONUT OIL).
ALLERGIE WAARSCHUWING: BEVAT BOOMNOTEN (KOKOSOLIE).
*NRV = Nutrient Reference Value
* NRV = voedingsreferentiewaarde
** No NRV established
** Geen NRV vastgesteld
Suggested use: 1 gummy a day
Aanbevolen: 1 gummy per dag. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed recommended dose. Individuals with a known medical condition should consult a physician prior to use. CONTAINS TREE NUTS (COCONUT OIL).
Waarschuwing: Personen met een bekende medische aandoening dienen voor gebruik een arts te raadplegen. BEVAT BOOMNOTEN (KOKOSOLIE). Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

Min personlige anbefaling er klart vitamingummierne til børn. Min søn har ikke været syg, siden de blev introduceret.

Maja, Kunde 2021

 

★★★★★

Jeg vil give et kæmpe headsup for Vitakids Immune Boost. Vores datter har brugt det de sidste to år, og har klaret sig så godt igennem de sidste to vintre, og bliver 7-9-13 ikke rigtig syg. Hun er frisk og er klar til hver dag - også husker hun selv på at hun skal have piller, da det er lidt en sjov måde at modtage vitaminpiller på - så aldrig noget brok fra hendes side af.

Pernille, Kunde 2021

★★★★★

Elsker jeres produkter til børn - har tre unger og det er guf for dem at tage pillerne og gør bare at jeg er tryg, fordi de er fyldt med gode ting, der gør deres immunforsvar super stærkt, win win.

Julie, Kunde 2021