Facebook Pixel
VITAKIDS Omega 3

VITAKIDS Omega 3

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Omega 3 til børn

VITAKIDS OMEGA 3 is tasty NATURAL gummies

311,98 kr
Kids / 90 gummies

Pris pr. daglig dosis 7 kr. 

HVAD ER VITAKIDS OMEGA 3?

VITAKIDS OMEGA 3 er en velsmagende naturlig gummy, som indeholder omega 3, omega 6, omega 9 og vitamin C for børn i alderen 2-12. Den er formuleret med kokosolie of canuba wax, naturlige citrus-smagsaromaer og naturlige farver fra gurkemeje og annatto.  

Den er vegansk, hvilket betyder, at kilden til Omega 3, 6 og 9 kommer fra alger og chiafrø.

HVORFOR OMEGA 3 TIL BØRN?

Vi har lavet dette produkt, da det er enormt vigtigt at børn i alle aldre får omega 3. Omega 3 ( DHA) bidrager til normalt udvikling af hjernen, synet og blodtrykket, samt normal funktion af hjertet. Vi ved også at ikke alle børn kan lide at spise fisk, hvorfor vi har lavet dette produkt, så barnet dagligt kan få en dosis omega 3.

BONUS INFO!

Indeholder INGEN kunstige tilsætningsstoffer, INGEN kunstige sødemidler, INGEN gelatine, INGEN GMO, INGEN MSG.

HELT GENERELT?

Vitaminer, mineraler og olier til børn er et omdiskuteret emne. Hos VITAVIVA mener vi, at alle børn - udover en sund kost og livsstil samt daglig motion – har gavn af et vitamin- og mineraltilskud og omega 3 olie af høj kvalitet baseret på naturlige ingredienser, så man sikre sig, at børnene får de næringsstoffer de har brug for.  Vi er meget glade for at kunne introducere vores nye VITAKIDS linie, som vi mener, opfylder forældres krav om, at kun det bedste er godt nok til det dyrebareste, vi har – vores børn. Der er tale om en serie af vitaminer, mineraler og olie baseret på naturlige ingredienser, uden kunstige tilsætningsstoffer og gluten.

OMEGA 3?

Det er typisk svært, at få nok fisk i børn. Derudover kan man diskuterer kvaliteten af vores fisk i dag. Derfor kan det være godt med et tilskud af omega 3, 6 og 9. 

Vi får typisk Omega 3 fra fed fisk, altså sidder Omega 3 i fedtet på fisken, hvorfor omega 3 ofte findes som tilskud i form af fiskeolie. Vi har valgt at producere vores Omega 3 i en vegansk version, så også veganere og vegetarer kan benytte sig af den. Vi anbefaler stadig, at du tilbyder dit barn fisk, da dette tilskud ikke skal erstatte barnets kost.  

Omega 3, 6 og 9 fra dette produkt kommer fra alger og chiafrø, som naturligt også er rige på omega'erne.

Omega 3 ( DHA) bidrager til normalt udvikling af hjernen, synet og blodtrykket, samt normal funktion af hjertet. Det er altså en rigtig god ting for dit barns udvikling af få Omega 3 igennem kosten.

SMAG?

Vores OMEGA 3 kommer i lækre dråbeformede gummies, som har smag af citron og appelsin - vi har endnu ikke hørt om nogen, der ikke kan lide dem:)

Indeholder INGEN kunstige tilsætningsstoffer, INGEN kunstige sødemidler, INGEN gelatine, INGEN GMO, INGEN MSG.

Daglig anbefalet dosis? 2 stk

Den anbefalede dosis bør ikke overskrides og bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Vitakids Omega 3 indeholder 1,5 g sukker pr. gummi..

NB! Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. 

Serving Size: 2-3 GUMMIES
Amount Per Serving
% Daily Value
Amount per
Bedrag per
% NRV *
3 gummies
2-10 years
Calories 30
Calorieën 30
Total carbohydrates
Totaal koolhydraten
7 g
**
Sugars
Suikers
4 g
**
Vitamin C (ascorbic acid)
Vitamine C (ascorbinezuur)
20 mg
32.5%*
Sodium
Natrium
20 mg
**
Total Omega Oil (Chia oil & DHA)
Totaal Omega-olie (Chia-olie en DHA)
275mg
**
Typically providing:
Meestal voorzien:
Omega 3 (Alpha Linolenic Acid)
Omega 3 (alfa-linoleenzuur)
130 mg
**
Omega 6 (Linoleic Acid)
Omega 6 (linolzuur)
65 mg
**
Omega 9 (Oleic Acid)
Omega 9 (oliezuur)
30 mg
**
DHA (life's DHA from algea)
DHA (levens-DHA uit algen)
50 mg
**
*NRV = Nutrient Reference Value
* NRV = voedingsreferentiewaarde
** No NRV established
** Geen NRV vastgesteld
Other ingredients: Glucose syrup, sugar, glucose, corn starch modified, water, malic acid, natural flavors, sodium citrate, natural colors (annatto and turmeric), coconut oil and carnuba wax.
Overige ingrediënten: Glucosestroop, suiker, glucose, gemodificeerd maïszetmeel, water, appelzuur, natuurlijke aroma's, natriumcitraat, natuurlijke kleurstoffen (annatto en kurkuma), kokosolie en carnaubawas.
Suggested use: 2-3 gummies daily or as directed by a healthcare professional.
Aanbevolen: 2-3 gummies per dag of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed 3 gummies daily. This product is not intended for children under 2 years of age due to the risk og choking. Product should be fully chewed under adult supervision.
Waarschuwing: Gebruik niet meer dan 3 gummies per dag. Dit product is niet bedoeld voor kinderen onder de 2 jaar vanwege het risico op verstikking. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★
 

Jeg har købt Vitavivas børnemultivitaminer samt deres omega 3 vitaminer til mine to drenge. Min ældste dreng ville ikke længere spise de alm. vitamintabletter og Vitavivas gummivitaminer er blevet et kæmpe hit herhjemme.

Vitaminerne ryger altid ned nu. Det skal ikke diskuteres mere. En skøn og naturlig frugtsmag.

Anne, Kunde 2021

 

 

 

★★★★★

Vi elsker gummy multivitamin og omega 3 til børnene! De er vilde med dem:)

Lucca bliver ved med at sige “mere, mere”, så vi er nødt til at have daglige rationer på dem… absolut den bedste del af hendes morgenrutine.

Laura Lawaetz, Livsstils influencer

★★★★★
 

Jeg har flere gange, siden min datter var 3-4 år, købt Omega3 fra Vitaviva.
Jeg har primært været glad for produktet fordi min datter har kunne lide smagen (hvilket ellers har været svært for os at finde et produkt hun synes om) og derudover har jeg sammenlignet med vores tidligere produkt og erfaret, at der ingen kunstige sødemiddel eller kunstige tilsætningsstoffer er i i modsætning til vores gamle produkt. Min zoneterapeut, har også slået et slag for produktets optagelighed, da hun var sød at sammenligne mine produkter for tid tilbage.

Mia, kunde 2022