Facebook Pixel
VITATEEN

VITATEEN

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Kosttilskud multivitamin for Teens

VITATEEN

311,98 kr
Vitaminer til teens / 90 gummies
311,97 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  VITATEEN MULTIVITAMIN er en velsmagende naturlig vitamin- og mineralgummi, som indeholder de mest essentielle vitaminer og mineraler til teenagers i alderen 13-18 år. Med kokosolie, naturlige smagsstoffer og naturlige farver fra bla. vindrue og hyldeblomstjuice. 

  HVAD INDEHOLDER TEEN MULTIVITAMINEN?

  Denne multivitamin til teeenagers indeholder:

  • A-vitamin - understøtter et normalt syn, normal hud og immunfunktion
  • C-vitamin - bidrager til immunsystemets normale funktion
  • D-vitamin - understøtter normal immunfunktion, normal knogle- og tandsundhed mm
  • E-vitamin - bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress
  • B5-, B6-, B8-, B9- og B12-vitamin
  • Jod - bidrager til den normale vækst hos børn
  • Zink - bidrager til et normal immunsystem, knoglesundhed og normalt syn

  BONUS INFO!

  Indeholder ingen kunstige tilsætningstoffer, ingen kunstige farvestoffer.

  GENERELT...

  Vi er meget glade for at kunne introducere vores nye VITATEEN multivitamin. Der er tale om en kombination af vitaminer og mineraler baseret på naturlige ingredienser, uden kunstige tilsætningsstoffer og gluten.

  ESSENTIELLE VITAMINER

  Dette multivitamin indeholder følgende essentielle vitaminer, som støtter kroppen på nedenstående vis:

  A-vitamin: Bidrager til opretholdelse af normal hud, normalt opretholdelse af normalt syn, normal funktion af immunsystemet, opretholdelse af normale slimhinder, normal jernmetabolisme. A-vitamin spiller en rolle i processen med cellespecialisering.

  C-vitamin: C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

  B5-vitamin (Pantothensyre): bidrager til normal energibringende stofskifte, normal mental ydeevne, normal syntese og omsætning af steroidhormoner, vitamin D og nogle neurotransmittere, reduktion af træthed og udbrændthed.

  B6-vitamin: bidrager til normal energibringende stofskifte, normal cysteinsyntese, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed, regulering af hormonaktivitet.

  B8 (biotin): bidrager til vedligeholdelse af hår og hud, normal energibringende stofskifte, nervesystemets funktion, normal omstning af makronæringsstoffer, normal psykologisk funktion, normale slimhinder og blodkoagulation.

  B9 (folinsyre): bidrager til normal aminosyresyntese, normal bloddannelse, normal homecysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet. Det bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed og det har en rolle i celledeling.

  B12: bidrager til normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed. Vitamin B12 har en rolle i processen med celledeling.

  ESSENTIELLE MINERALER

  Iod: Bidrager til den normale kognitive funktion, bidrager til et normalt-fungerende nervesystem, bidrager til opretholdelse af normal hud og hår, bidrager til normal funktion af stofskiftet. 

  Zink: bidrager til en normal DNA syntese, bidrager til en normal syre/base omsætning, bisrager til normal kognitiv funktion, bidrager til normal opretholdelse af knogler, bidrager til normal opretholdelse af hud, hår og nogle, bidrager til et normalt syn, bidrager til et normalt immunforsvar, bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativt stress.

  Smag? De små gummies smager dejligt og friskt af citrus, hyldeblomst og - faktisk har vi aldrig hørt om nogen der ikke kan lide dem:)

   

  Daglig dosis? Den daglig anbefalede dosis er 2 stk. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides og bør ikke træde i stedet for varieret kost.

   

  INDEHOLDER SUKKER...ja men..

  Indholdet af sukker i vores VITATEEN multivitamin gummy er på absolut minimum af, hvad der er muligt, når man skal lave vingummier som vitaminer. Alternativet ville være at bruge kunstige sødemidler, som vi bestemt ikke ønsker. En del af sukkeret - ca 1 gram kommer fra de naturlige frugter, der indgår og de resterende ca 2 gram kommer fra glucose sirup, som også er af naturlig oprindelse, dvs uden syntetisk tilsætning.

  Hvis man sammenligner med andre vitamingummies på markedet, så indeholder disse faktisk ofte 4-8 gram pr anbefalet dagsdosis (2-4 tabletter). 

  Man kan også sammenligne med sukkerniveauet i frugt:

  Jordbær: 7,4 gram sukker pr. 100 gram

  Æble: 7,9 gram sukker pr. 100 gram

  Kirsebær: 11,7 gram sukker pr. 100 gram

  Banan: 13,5 gram sukker pr. 100 gram

   

  Serving Size: 2 gummies
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Vitamin C (ascorbic acid)
  Vitamin C (askorbinsyra)
  60 mg
  75%*
  Vitamin E (dl-Alpha tocopheryl acetate)
  Vitamin E (dl-alfa-tokoferylacetat)
  18 mg
  300%*
  Vitamin B-6 (pyridoxine HCI)
  Vitamin B-6 (pyridoxin HCl)
  2 mg
  142%*
  Vitamin A (retinyl acetate)
  Vitamin A (retinylacetat)
  1200 mcg
  150%*
  Biotin
  150 mcg
  300%*
  Folate (400 mcg folic acid)
  Folat (400 mikrogram folsyra)
  670 mcg
  200%*
  Iodine (potassium iodide)
  Jod (kaliumjodid)
  80 mcg
  53%*
  Vitamin D (cholecalciferol)
  Vitamin D (kolekalciferol)
  10 mcg
  200%*
  Vitamin B12 (cyanocobalamin)
  Vitamin B12 (cyanokobalamin)
  8 mcg
  320%*
  Pantothenic Acid (calcium d-pantothenate)
  Pantotensyra (kalcium D-pantotenat)
  10 mg
  167%*
  Zinc (citrate)
  Zink (citrat)
  5 mg
  50%*
  Sodium
  Natrium
  15 mg
  <1%*
  Calories 15
  Kalorier 15
  15
  Total carbohydrates
  Totalt kolhydrater
  4 g
  **
  Sugars
  Socker
  3 g
  **
  *NRV = Nutrient Reference Value
  * NRV = Näringsreferensvärde
  ** No NRV established
  ** Ingen NRV fastställd
  Ingredients: Vitamin C, D, A, B6, B12, E, folic acid, pantothenic acid, iodine, biotin, zinc, sodium, glucose syrup, sugar, water, pectin, citric acid, sodium citrate, natural flavors, natural colors,
  (annatto, turmeric, and elderberry juice), coconut oil, and carnauba wax.
  Ingredienser: Vitamin C, D, A, B6, B12, E, folsyra, pantotensyra, jod, biotin, zink, natrium, Glukossirap, socker, vatten, pektin, citronsyra, natriumcitrat, naturliga smaker,
  naturliga färger (annatto, gurkmeja och fläderbärsjuice), kokosolja och karnaubavax.
  Suggested use: As a dietary supplement take two (2) gummies with meal. Do not exceed the recommended dosage instructions. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
  Rekommenderad: Som kosttilskud, tag to (2) gummier, helst sammen med et måltid. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis.
  Advarsel: Keep out of reach of small children. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process soy, fish and crustacean shellfish.
  Varning: Opbevares utilgængeligt for børn. Denne produkt fremstilles og pakkes i en facilitet, der også kan håndtere soja, fisk og skaldyr.