Facebook Pixel
Collagen Booster - helt ny formel (marine collagen)

Collagen Booster - helt ny formel (marine collagen)

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Hydrolyseret kollagen pulver i kapselform

Collagen Booster - helt ny formel (marine collagen)

399,51 kr
Hydrolyseret / 120 kapsler
399,51 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  Pris pr. daglig dosis 3,50 kr.

  HVAD ER COLLAGEN BOOSTER?

  Vores COLLAGEN BOOSTER er et kollagentilskud baseret på ren hydrolyseret kollagen-peptider fra fisk (udvundet af fiskeskind) type I og II, på kapsler.

  HVAD ER KOLLAGEN?

  Kollagen er det største og mest brugte protein i kroppen. Det danner bindevævet i din hud, hår, negle, knogler og led. Tænk på det som limen, der holder din krop sammen. Fra 30-års alderen begynder vores egen naturlige produktion af kollagen at falde, hvorfor du oplever fine linjer i din hud og eventuel tab af spændstighed etc.

  Kollagen er et komplekst protein lavet af tre kæder af aminosyrer - faktisk det protein, som du har mest af i kroppen - kollagen udgør mere end en tredjedel af dit samlede protein. Det består bla. af “glycin”, “prolin” og “hydroxyprolin” - alle 3 aminosyrer, der hjælper din krop med at fremstille nyt kollagen.

  Vil du støtte op om din egen naturlige kollagenproduktion, kan du indtage kollagen som tilskud.

  HYDROLYSERET KOLLAGEN?

  Når kollagen er hydrolyseret, betyder det, at kollagenen er nedbrudt i små kæder, som gør det nemmere for kroppen at optage og derfor mere effektivt. Dette kalder man også kollagen-peptider.

  Type I kollagen er især ideel til huden. Fiskekollagen er også et af de mest biotilgængelige kollagenproteiner blandt de andre typer, og har derfor den hurtigste absorptionshastighed.

  ANBEFALET DAGLIG DOSIS:

  Een kapsel indeholder 500 mg kollagen og vi anbefaler op til 4 kapsler, som giver dig 2000 mg ren kollagen. Det giver til 30 dages forbrug pr. COLLAGEN BOOSTER. Du kan også tage mindre dagsdoser og dermed have til op til 4 måneders forbrug pr bøtte.

  KAPSEL VS PULVER?

  Vi har valgt at producere vores kollagenpulver i kapsler, mens andre sælger det som løst pulver. Det er en smagssag, hvad man bedst kan lide. Hvis du ikke lige får lavet den daglige smoothie eller ikke kan lide at komme pulveret i kaffen/vand, så er kapsler super praktiske.

  De er også nemme at have med på farten eller rejse med. Du kan også altid åbne kapslen og hælde indholdet i en smoothie, hvis du ønsker det.

  Vi anbefaler 4 kapsler på daglig basis, hvilket giver dig 2000 mg hydrolyzeret kollagen (marinebaseret).

  TYPE & OPRINDELSE?

  Kollagen er ikke bare kollagen - vi har valgt at benytte kollagen fra fisk,  (type I & II), som de skønhedseksperter vi arbejder sammen med oftest anbefaler. Kollagenet i vores Collagan Booster er udvundet af hydroliseret fiskeskind.

  Type I kollagen er især ideel til huden. Fiskekollagen er også et af de mest biotilgængelige kollagenproteiner blandt de andre typer, og har derfor den hurtigste absorptionshastighed. Kollagen fra fisk har den mindste partikelstørrelse, hvilket gør det meget nemmere at nedbryde og komme ind i blodbanerne.

  Bonusinfo - det, der endvidere gør det faktum, at fiskekollagen kommer fra fisk, så specielt, er den utrolige overflod af marine kilder. Det anslås, at 60 % af fiskebiproduktet smides ud som affald. Fiskeskind, som er rig på kollagen, er typisk en stor del af dette. Kollagen kan også udvindes fra ikke kun fiskens hud (selvom det primært er taget herfra), men også skæl, finner og knogler. Så alt i alt en mere bæredygtig kilde.

  ER DER EN BESTEMT ALDER, MAN BØR STARTE FRA?

  Kroppens egen kollagen-produktion begynder at falde langsomt omkring 25-30 års alderen. Det er også her de fleste oplever, at se begyndende fine linjer i huden og mærker de første “alderdomstegn”. Derfor er det også heromkring, at det giver mening at tage et tilskud af kollagen, hvis man ønsker det. Det er klart at effekten vil variere fra person til person - vi optager alle forskelligt. Nogle vil mærke markante ændringer og andre ikke. Sådan er det også med hudplejeprodukter og andre tilskud.

  KUN RELEVANT FOR HUDEN?

  Absolut ikke! Kollagen-tilskud er i høj grad anvendt inden for skønhedsbranchen, men kollagen er meget mere end hud. Kollagen indgår i mange essentielle funktioner i kroppen, hvorfor der også er lavet meget spændende forskning indenfor led, knogler og fordøjelse.

  KAN MAN SUPPLERE KOLLAGENTILSKUD MED ANDET FOR BEDRE VIRKNING?

  Vi anbefaler, at kombinere dette kollagen-tilskud med C-vitamin. C-vitamin støtter op om kroppens egen produktion af kollagen. COLLAGEN BOOSTER er ikke formuleret med C-vitamin, hvorfor du kan supplere det med fx Vitamin C Booster eller vores VITAMAX Multivitamin, da den også indeholder C-vitamin.

  NB! Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år. Konsulter altid din læge før du starter med et nyt kosttilskud.

  Serving Size: 4 kapsler
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Marine Collagen (hydrolized type I & II)
  Marin kollagen (hydrolyserad typ I & II)
  2000 mg
  **
  Ingredients: Marine collagen, HPMC (hydroxypropyl methylcellulose)
  Ingredienser: Marin kollagen, HPMC (hydroxipropylmetylcellulosa)
  *NRV = Daily Nutrient reference Value ** No NRV
  Suggested use: As a dietary supplement take four (4) capsules with meal. Do not exceed the recommended dosage instructions. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
  Rekommenderad: Som kosttilskud, tag fire (4) kapsler, helst sammen med et måltid. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis.
  Advarsel: Keep out of reach of small children. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process soy, fish and crustacean shellfish.
  Varning: Opbevares utilgængeligt for børn. Denne produkt fremstilles og pakkes i en facilitet, der også kan håndtere soja, fisk og skaldyr.

  Andre har sagt om...

  ★★★★★

  Jeg har taget Collagen Booster i en måned nu og netop købt bøtte nummer to fordi jeg er så begejstret! Det har virkelig gjort underværker for min hud!  Jeg synes Collagen Boosteren har gjort min hud mere fast (og det er ikke kun i ansigtet, men fx også på mine arme og ben), og den føles mere modstandsdygtig mod vind og vejr og diverse ansigtsprodukter. Jeg er KÆMPE fan!

  Camilla, Kunde, 2021

  ★★★★★

  Endelig noget der virker. Jeg smører dagligt min krop ind i kokosolie og bruger dampbad. Men har hele livet kæmpet med tør hud. Nu tager jeg kokosolie og Collagen Booster og alle fortæller mig, hvor flot min hud er blevet.

  Marie Louise, Kunde, 2021

   

  ★★★★★

  Jeg kan se store forandringer på min hud efter at jeg er begyndt at tage Collagen Booster. Og det er ikke kun huden i mit ansigt. Jeg kan også se en forskel på mine ben. Huden er blevet mere ensartet og mine karsprængninger mindre tydelige.

  Annette, Kunde, 2021