Facebook Pixel

GREEN DETOX

353,88 kr

Green Detox med B6, kelp, kalium, æbleeddike, spirulina, kelp, æblepectin, lecithin m.m.

Vitamin B6 bidrager til normal energibringende stofskifte, normal cysteinsyntese, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed, regulering af hormonaktivitet.

Kalium (potassium) bidrager til normal funktion af nervesystemet, normal muskelfunktion og til opretholdelse af normalt blodtryk.

Æblecidereddike er et populært hjemmemiddel. Folk har brugt det i århundreder i madlavning og medicin. Æblecidereddike menes at have forskellige sundhedsmæssige egenskaber.

Alkalizing / 90 kapsler

Kelp er en type stor, brun tang, der vokser i lavt, næringsrigt saltvand nær kystfronter rundt om i verden. Fordi det absorberer næringsstoffer fra det omgivende havmiljø, er kelp rig på vitaminer, mineraler og sporstoffer. Det har et højt indhold af jod. Jod er et grundstof, som i menneskets krop indgår i et hormon i skjoldbruskkirtlen.

Spirulina er en organisme, der vokser i både fersk- og saltvand. Det er en type cyanobakterier, som er en familie af encellede mikrober, der ofte omtales som blågrønne alger. Ligesom planter kan cyanobakterier producere energi fra sollys via en proces, der kaldes fotosyntesen. Spirulina har et højt indhold af B vitaminer og mineraler.

Bromelain er en proteinbearbejdende enzymblanding, der stammer fra ananasplantens stilk, frugt og juice. Det har en århundrede lang historie med at blive brugt til behandling af medicinske lidelser, primært i hele Mellem- og Sydamerika.

Dosis

Anbefaligt Dagligt Tilskud: 1 kapsel 1 - 3 gange dagligt i forbindelse med et måltid

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin B-6 (as pyridoxine hydrochloride)
25 mg
1250%
Potassium (chloride)
25 mg
<1%
Apple Cider Vinegar (powder)
350 mg
*
Spirulina
100 mg
*
Lecithin
100 mg
*
Kelp
100 mg
*
Apple Pectin
25 mg
*
Bromelain (2500 GDU)
25 mg
*
Other ingredients: Gelatin, vegetable magnesium stearate, maltodextrin, dextrose, silicon dioxide, sodium citrate, tricalcium phophate. ALLERGEN WARNING: CONTAINS SOY (LECITHIN)
Suggested use: Som et kosttilskud, tag to (2) kapsler to (2) gange dagligt.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

Green Detox holder min fordøjelse i gang. Det er tydeligt at mærke, at den skaber balance i kroppen. Derudover har den opså en god effekt på min hud.

Mia, kunde 2018

Måske du også vil synes om…