Facebook Pixel
GREEN DETOX

GREEN DETOX

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Kosttilskud med æblecidereddike

GREEN DETOX

353,88 kr
Alkalizing / 90 kapsler

 

HVAD ER GREEN DETOX?

GREEN DETOX er en potent kombination af æblecidereddike, B6, kelp, spirulina, bromelain, æblepectin, lecithin, kalium m.m. Dette tilskud har til formål at støtte et normal og velfungerende stofskifte.

ÆBLECIDEREDDIKE?

Æblecidereddike er et enormt kendt og alment naturmiddel i hjemmet. Det har været brugt til madlavning og naturlig medicin i tusinder af år. Æblecidereddike fremstilles ved at fermentere sukkeret fra æbler, som omdanner det til eddikesyre. Det er en den mest aktive del af æblecidereddiken og anses for at være ansvarlig for dens sundhedsmæssige fordele.

Mange mennesker tager æblecidereddike med en ske om morgenen for at udnytte dets egenskaber, men det kan være skadeligt for tænderne grundet den stærke syre. Derfor har vi vores æblecidereddike i pulverform. Du får 350 mg pr. kapsel i Green Detox.

ANDRE GRØNNE INGREDIENSER?

GREEN DETOX indeholder også de populære alger; spirulina og kelp. Kelp er en stor, brun tangplante, der vokser i koldt vand langs stenede kyster. Kelp er enormt rig på det essentielle mineral, Iod og støtter din normale forbrædning og skjoldbrugskirtelfunktion.

Derudover indeholder GREEN DETOX æblepektin, lecithiner og bromelain fra ananas (enzym).

VITAMINER & MINERALER?

Vitamin B6 bidrager til normal energibringende stofskifte, normal cysteinsyntese, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed, regulering af hormonaktivitet.

Kalium (potassium) bidrager til normal funktion af nervesystemet, normal muskelfunktion og til opretholdelse af normalt blodtryk.

RELEVANT FOR DIG?

Dette produkt er relevant for dig, hvis du ønsker, at støtte op om din forbræning og fordøjelse på daglig basis.

 

Kelp er en type stor, brun tang, der vokser i lavt, næringsrigt saltvand nær kystfronter rundt om i verden. Fordi det absorberer næringsstoffer fra det omgivende havmiljø, er kelp rig på vitaminer, mineraler og sporstoffer. Det har et højt indhold af jod. Jod er et grundstof, som i menneskets krop indgår i et hormon i skjoldbruskkirtlen.

Spirulina er en organisme, der vokser i både fersk- og saltvand. Det er en type cyanobakterier, som er en familie af encellede mikrober, der ofte omtales som blågrønne alger. Ligesom planter kan cyanobakterier producere energi fra sollys via en proces, der kaldes fotosyntesen. Spirulina har et højt indhold af B vitaminer og mineraler.

Bromelain er en proteinbearbejdende enzymblanding, der stammer fra ananasplantens stilk, frugt og juice. Det har en århundrede lang historie med at blive brugt til behandling af medicinske lidelser, primært i hele Mellem- og Sydamerika.

 

Dosis: Anbefaligt Dagligt Tilskud: 1 kapsel 1 - 3 gange dagligt i forbindelse med et måltid

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin B6 (as pyridoxine hydrochloride)
Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)
25 mg
1250%
Iodine (from Kelp)
400 mcg
225%
Potassium (chloride)
Kaliumchloride
25 mg
<1%
Apple Cider Vinegar (powder)
Appelciderazijn (poeder)
350 mg
*
Spirulina
100 mg
*
Lecithin
Lecithine
100 mg
*
Kelp
100 mg
*
Apple Pectin
Appelpectine
25 mg
*
Bromelain (2500 GDU)
Bromelaïne (2500 GDU)
25 mg
*
Other ingredients: Gelatin, Magnesium Stearate, and Stearic Acid. ALLERGEN WARNING: CONTAINS SOY (LECITHIN)
Overige ingrediënten: Gelatine, magnesiumstearaat en stearinezuur. ALLERGEN WAARSCHUWING: BEVAT SOJA (LECITHINE)
* No Daily Nutrient Reference Value (NRV) established
* Geen dagelijkse voedingsreferentiewaarde (NRV) vastgesteld
Suggested use: 1 capsule taken 1-3 times daily preferably with meals or as directed by a healthcare professional
Aanbevolen: 1 capsule 1-3 maal daags, bij voorkeur bij de maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed recommended dose.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

Jeg har hele mit liv døjet med en meget uregelmæssig fordøjelse. Jeg har lidt meget under det og prøvet alverdens produkter - både naturlige og medicinske. Intet har hjulpet i længden.

Jeg fik anbefalet at prøve Green Detox i kombination med Colon Cleanse og det har gjort underværker for mig. Mine fordøjelsesproblemer er væk. Jeg oplever kun problemer, når jeg glemmer at tage dem.

Christian, Kunde 2016

★★★★★

Green Detox holder min fordøjelse i gang. Det er tydeligt at mærke, at den skaber balance i kroppen. Derudover har den også en god effekt på min hud.

Mia, Kunde 2018

★★★★★

Jeg tager mange forskellige kosttilskud og har dagligt fokus på min fordøjelse. Min helt klare favorit kombination er Green Detox og Colon Cleanse.

Når jeg tager disse to produkter, fungerer min fordøjelse optimalt. En velfungerende fordøjelse giver en velfungerende krop. Vores tarmsundhed er meget vigtig.

Bianca, Vitaviva 2014