Facebook Pixel

THE GLOW TEST

 

GLOW header

.

 

Resultatet af en test på 10 kvinders hud 

over 3 måneder! 


Vi er stolte over kunne afsløre resultaterne af et testforløb, vi har haft på 10 kvinder, som har taget VITAGLOW over 3 måneder. Dette testforløb er vurderet og analyseret af prisvindende hudterapeut Line Friis, grundlægger af Dare To Care.

.

Nysgerrig? Det er vi også...!

.

 

OM TESTEN

 

formål

.

 

vitaglow

 

Det er selvfølgelig essentielt at forklare, hvad VITAGLOW er. Dette tilskud er en unik sammensætning af vitaminer, mineraler, kollagen, hyaluronsyre, antioxidanter og økologisk kokosolie, som alle har til formål at støtte op om en sund og smuk hud. VITAGLOW kan bruges i alle aldre, men er især et produkt , som vi anbefaler til en moden hud (30+), da kroppens egen naturlige kollagenproduktionen naturligt begynder at falde herefter.

VITAGLOW er pakket i praktiske dagsdoser, som nemt kan tages med på farten. Hver dagsdosis indeholder:

  • 2 x HYDROLYZED COLLAGEN kapsler
  • 2 x WRINKLES AWAY kapsler
  • 1 x Q10 kapsel
  • 1 x ORGANIC COCONUT OIL kapsel

 

HYDROLYZED COLLAGEN, også kaldet kollagenpeptider eller kollagenpulver. Kollagen er det største og mest brugte protein i kroppen. Det danner bindevæv i din hud, hår, negle, knogler og led. Med tiden falder kroppens egen naturlige produktion af kollagen, hvilket er én af hovedårsagerne til, at huden mister sin fasthed. Dit eget kollageniveau spiller en stor rolle mht udseendet, overfladen og gløden i din hud. VITAVIVAS Hydrolyseret Kollagen er lavet på græsfodret kvæg (bovine) og indeholder 1650 mg type I og III kollagen pr. daglig dosering i VITAGLOW.

WRINKLES AWAY er en unik kombination af næringsstoffer og fantastiske antioxidanter. Den er formuleret med A,-, C- og E-vitamin, som alle bidrager til at opretholde en sund hud. Dertil  inderholder produktet kendte antioxidanter og naturlige ingredienser som; Niacinamid (B3), Alpha Lipoic Acid, Green Tea, Grape Seed Extract, L-glutathione og Resveratrol.

Q10 har været knyttet til skønhedsindustrien i mange år. Q10 kaldes også Coenzyme Q10 eller CoQ10 og produceres naturligt i din krop, men med tiden falder din egen produktion.

ORGANIC COCONUT OIL er lavet på 100% økologisk kokosolie. Gode fedtstoffer i din kost støtter op om en sund og fugtmættet hud. Vi har valgt kokosolie grundet dens sundhedsfremmende egenskaber.

RESULTATET? Til sammen giver VITAGLOW dig et unikt produkt, som du ikke finder andre steder. Det er skræddersyet til at støtte din hud!

.

line friis

.

KORT OM LINE FRIIS

Line Friis er med hendes 18 år i skønhedsbranchen blandt Danmarks førende kosmetologer. Hun driver til hverdag klinikken Dare to Care som er en holistisk skønhedsklinik centralt på østerbro.  

Line Friis har vundet priser for sin særlige holistiske tilgang til skønhed og hendes behandlinger var nomineret og vandt Danish Beauty Award i 2013, 2016 og 2019. Ligeledes har Line udviklet signaturbehandlinger for danske Rudolph Care og Karmameju.  

i 2017 & 2018 var Line en del af dommerpanelet ved Danish Beauty Awards. 

 

HVILKEN TYPE SCANNING BRUGER LINE FRIIS - OG HVORFOR?

"Vi anvender Reveal Imager Scannings apparat. Vi bruger den, fordi den giver et præcist billede af alle lag af huden", udtaler Line Friis. Fra overfladen til dybt nede i huden. Vi kan se blodkar, pigmenteringer, dybe rynker, skader i huden og alt faktisk. Apparatet angiver ikke tal, men målinger og præcise billeder af hudens lag i detaljer.  Faglig ekspertise bruges til at vurdere udviklingen i huden og det viser os gang på gang, at være langt mere pålideligt end tal, som kan skifte fra dag til dag og endda time til time, fx afhængig af, om man lige har drukket en masse vand eller påført creme i ansigtet  

 

HVAD KIGGER LINE FRIIS EFTER?
 
"Jeg kigger på alt i huden; fugt, sarthed, immunforsvar, tørhed, fedtproduktion, rynker, skader, tilstopninger, bakterievækst osv. "

Resultaterne af denne test vurderes ud fra Line Friis' ekspertise og erfaring.


.
 
line comments
 
.
 
.
 
LINE FRIIS FREMHÆVER
3 GODE EKSEMPLER
 
.
 
 
lone comment
 
.
Lones egen kommentar til forløbet:
.
"Jeg oplever en meget bedre smidighed i min hud. Huden er mættet og mine linjer er mindsket. Tilskuddet giver tryghed i at min hud altid er pæn og ikke bære præg af tørhed - speciel tydelig forbedringer på min hals. Jeg vil fremadrettet tage dette tilskud ca hver 3.dag og så et kur forløb hver halve år."
 
.
.
merete comments
 
Meretes egen kommentar til forløbet:
.
"At skønhed kommer indefra, det ved vi jo, men at 3 måneders indtag af VitaGlow, som er kollagenpulver i skøn forening med vitaminer og gode fedtsyrer, skulle give dette resultat er jo helt magisk. Og lidt af en øjenåbner på flere måder. Min scanning hos Line efter 3 måneder viste overraskende resultater. Min hud omkring øjnene var blevet mindre hængende, især det venstre havde fået et løft. Huden var blevet mere jævn og flere pigmentpletter helt forsvundet. Og så viste scanningen, at talgproduktionen var blevet mindre og huden mere jævn. Jeg er super glad for resultatet, og glæder mig til at fortsætte med VitaGlow i yderligere 3 måneder. Kan næsten ikke vente, til jeg bliver scannet igen."
 
.
 
Dorte comments
 
 
.
Dortes egen kommentar til forløbet:
.
“Der findes ingen quick fixes, heller ikke når det kommer til hudpleje! Jeg må bare sande, at min hud kræver arbejde, og derfor har jeg også valgt at fortsætte med VitaGlow efter denne testperiode. Min scanning efter 3 mdr viser mere glød, friskhed, velvære, balance og vigtigst for mig - mere fugt og blødhed. Men f.eks. viste min rødme og urenheder sig at være den samme, så jeg er virkelig spændt på at se, hvordan min hud ser ud om endnu 3 mdr - og jeg har høje forventninger! Det giver rigtig god mening for mig at supplere min daglige hudplejerutine med tilskud til huden inde fra. For på den måde kan de to processer støtte hinanden og jeg får mest muligt ud af produkterne. Jeg vil anbefale alle kvinder at gøre det samme."
 
.
boxes
 
 
TEST-PERSONERNES EGNE REAKTIONER...
.

 
Ud over Lines Friis' profesionelle vurdering af scanningsbillederne, har vi naturligvis også spurgt test-personerne selv, om deres egen oplevelse af VITAGLOW. 
 
 
.
Vi er selvfølgelig utroligt stolte over de positive reaktioner og har valgt, at fremhæve en række kommentarer, som test-personerne afgav under det opfølgende interview, der blev lavet efter de 3 mdr. Én ting er selvfølgelig hvad scanningerne viser, en anden væsentlig ting er, hvad test-personerne selv har oplevet.
 
.
.
 
Lone, 52 år: 
"Jeg har fået mere liv og kulør i min hud - den er blødere og mere smidig - især på halsen, hvor jeg normalt oplever tørhed”


Ditte,  42 år
“Jeg har fået rigtig fin hud, min tørhed er minimeret og jeg har fået færre urenheder”


Gitte, 54 år:
“Helt klart en forskel, da min hud er mere fugtmættet. Jeg behøver ikke at smøre mig ind på samme måde som før”


Pernille, 55 år
“Ja, jeg syntes faktisk, at min hud er blevet mere klar”


Dorte, 38 år
“Ja! Oplever mere mæthed og glød i min hud”


Merete, 62 år
“Det er absolut et produkt, jeg vil anbefale - især i forhold til mit arbejde, som hudterapeaut”


Pernille, 45 år
“Det har været fint og sjovt at prøve og jeg har faktisk fået mere glød”


Rikke, 45 år
“Det er både praktisk og hygienisk, at det er pakket i dagsposer”
 
.
.
 
glow girl
 
 
.
.
 
VIRKER DET PÅ ALLE?

Vi er naturligvis stolte af resultaterne fra denne test, men understreger også, at effekten af VITAGLOW i høj grad også afhænger af den enkeltes livsstil og balance. Kosttilskud og deres effekt varierer fra person til person, hvilket også tydeligt ses på testens resultater. Nogle oplever større ændringer end andre, hvilket er helt naturligt. Vi er alle forskellige, vores eventuelle mangler i kroppen er forskellige og den biokemiske reaktion på produktet, vil altid være forskellig fra person til person. Dog er det glædeligt, at test-personerne generelt oplevede en positiv ændring og forbedring af deres hud. 

VITAGLOW er baseret på ingredienser, som i mange år har været, og stadigvæk er, koblet til skønhedsindustrien - herunder især Kollagen-peptider, Hyaluronsyre, Antioxidanter, Aloe Vera, A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, Niacinamide (B3), Kokosolie mm.  Der findes mange overbevisende undersøgelser på disse ingredienser.
.
 
Vi er stolte af VITAGLOW, da der ikke findes et lignende produkt på markedet!
 
.
.
 
psst....
.
 
Husk at vi har FRI FRAGT for ordre over DKK 500 og du kan få 10% på din første ordre, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
 
 
.