Facebook Pixel
WATER AWAY

WATER AWAY

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Kosttilskud med vanddrivende effekt

WATER AWAY

Tilbudspris 153,66 kr Normalpris 307,31 kr
Complex / 60 kapsler

OBS: PRODUKTET ER SAT NED MED 50% PGA. BEDST FØR DATO 31/1-2023.

HVAD ER WATER AWAY?

Water Away Complex indeholder vitaminer, mineraler, urter og grønt som har en naturlig vanddrivende effekt heriblandt; mælkebøtte, grøn te, cranberry, enebær, bucchu blade, æbleeddike og vandmelon.

Vitamin B6 bidrager til normal energibringende stofskifte, normal cysteinsyntese, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed, regulering af hormonaktivitet.

Kalium (potassium) bidrager til normal funktion af nervesystemet, normal muskelfunktion og til opretholdelse af normalt blodtryk.

RELEVANT FOR DIG?

Døjer du med overskydende vand i kroppen (ben, fingre, ansigt etc), kunne dette produkt være en løsning for dig. 

RELEVANT FOR DIG?

For meget væske i kroppen skyldes, at vand fra vener eller lymfekar er trængt igennem årevæggene og har samlet sig under huden. Man oplever som oftest ekstra vand i kroppen i hænder, fødder og ben og det mærkes ved, at disse lemmer er hævet, spændte og/eller ømme. Det ses især, når man er på ferie i varme temperaturer eller på en længere flyvetur hvor man i længere tid har siddet foroverbøjet.

Det er vigtigt at få gang i blodcirkulationen – det kan man bl.a. gøre ved at hoppe en tur i havet eller under den kolde bruser og ved hjælp af tørbørstning. Man bør holde sig fra kulhydrater med meget stivelse bl.a. hvidt mel, ris og pasta, da disse netop holder på vandet i kroppen. 

HVAD ER I WATER AWAY?

Æblecidereddike er et populært hjemmemiddel. Folk har brugt det i århundreder i madlavning og medicin. Æblecidereddike har forskellige sundhedsmæssige egenskaber, herunder antimikrobielle og antioxidantvirkninger. 

Vandmelon er en lækker og forfriskende frugt. Den indeholder meget C-vitamin, A-vitamin og mange sunde planteforbindelser. Vandmelon indeholder 92% vand. Drikkevand er en vigtig måde at holde din krop hydreret på og udskille affaldsstoffer. At spise fødevarer, der har et højt vandindhold, kan imidlertid også hjælpe. Derudover er et højt vandindhold en af grundene til, at frugt og grøntsager hjælper dig med at føle dig mæt.

Mælkebøtte (Dandelion) er en familie af blomstrende planter, der vokser i mange dele af verden. De er også kendt som Taraxacum. I traditionel urtemedicinsk praksis er mælkebøtte værdsat for deres brede vifte af medicinske egenskaber. I århundreder har de været brugt til at behandle et utal af fysiske lidelser.

Grøn te går for at være en af ​​de sundeste drikkevarer. Det er fyldt med antioxidanter, der har mange sundhedsmæssige fordele. Grøn te er mere end bare en fugtgivende drik. Den grønne teplante indeholder en række sunde forbindelser, da den er rig på polyfenoler. Grøn te indeholder en catechin kaldet epigallocatechin-3-gallate (EGCG). Catechins er naturlige antioxidanter, der hjælper med at forhindre celleskade og giver andre fordele. Disse stoffer kan reducere dannelsen af ​​frie radikaler i kroppen og beskytte celler og molekyler mod skader. Disse frie radikaler spiller en rolle i aldring og mange typer sygdomme. EGCG er en af ​​de mest kraftfulde forbindelser i grøn te. Grøn te indeholder også små mængder mineraler.

Enebærtræet (enebær = juniper berry), Juniperus communis, er en stedsegrøn busk, der vokser i mange dele af verden, herunder Nordamerika, Europa og Asien. Det producerer kerner, der ofte er kendt som enebær. Selvom bærernes farve varierer, er de fleste dybt blå. Deres aroma beskrives ofte som træagtig eller krydret. De har en tær, fyrret-lignende smag og bruges ofte i små mængder som krydderi eller smagsstof. Disse små bær er blevet brugt til kulinariske og medicinske formål siden oldtiden.

Dosis: 1 - 2 kapsler om dagen sammen med vand.

Produktet indeholder 60 kapsler (til 30 dages forbrug)

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Advarsel Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre, børn under 18 år eller personer, der tager receptpligtig medicin. Personer med en kendt medicinsk tilstand bør konsultere en læge, før de bruger et kosttilskud.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin B-6 (as pyridoxine hydrochloride)
Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)
25 mg
1250%
Potassium (chloride)
Kaliumchloride
25 mg
<1%
Dandelion (4:1 concentrate)
Paardebloem (4: 1 concentraat)
225 mg
*
Green Tea (50% extract)
Groene thee (50% extract)
100 mg
*
Cranberry (30% extract)
75 mg
*
Juniper Berry (4:1 concentrate)
Jeneverbes (4: 1 concentraat)
50 mg
*
Buchu Leaves (4:1 concentrate)
Buchu-bladeren (4: 1 concentraat)
50 mg
*
Apple Cider Vinegar (35% extract)
Appelciderazijn (35% extract)
50 mg
*
Corn Silk (herb powder)
Corn Silk (kruidenpoeder)
25 mg
*
Paprika (herb powder)
Paprika (kruidenpoeder)
25 mg
*
Watermelon (herb powder)
Watermeloen (kruidenpoeder)
25 mg
*
Other ingredients: Gelatin, magnesium stearate and silicon dioxide.
Overige ingrediënten: Gelatine, magnesiumstearaat en siliciumdioxide.
* No Daily Nutrient Reference Value (NRV) established
* Geen dagelijkse voedingsreferentiewaarde (NRV) vastgesteld
Suggested use: As a dietary supplement, take one (1) to two (2) capsules daily.
Aanbevolen: Als voedingssupplement, neem dagelijks één (1) tot twee (2) capsules. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed recommended dose.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

Jeg har en tendens til vand i kroppen, især i mine ben. Jeg dyrker motion og benytter mig af infrarød sauna, men det giver lige det ekstra at tage min daglige pille også. Og drikke en masse vand.

Maria, DJ og yogalærer 2020

★★★★★

Jeg er utrolig glad for WATER AWAY - det er et effektivt produkt mod væskeophobninger og jeg bruger det glad hver dag med 1 pille til morgenmad.

Gitte, Kunde 2021

★★★★★