Facebook Pixel
10 Day Cleanse pack with Cleanse Guide

10 Day Cleanse pack with Cleanse Guide

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Detox pakke

10 Day Cleanse pack with Cleanse Guide

Fra 736,15 kr Normalpris 866,06 kr

Including Cleanse E-Book

 

HVAD ER 15 DAY DETOX PACK?

Vi har igennem tiden fået en del spørgsmål angående optimal kost og levevis, når man er på hhv. 7 eller 10 Day Cleanse. For at du får den bedst mulige oplevelse og effekt af vores cleanse produkter, har vi samlet vores bedste tips, opskrifter og information i en bog.

INSPIRATION?

Bogens hovedsaglige formål er, at give dig inspiration og vejledning til din kost igennem dit udrensningsforløb. Du finder derfor opskrifter til dagens 3 hovedmåltider i 7 dage. 

I denne pakke får du 10 Day Cleanse, Maintenance Cleanse og CLEANSE GUIDE bogen.

FØR DU BEGYNDER DIN CLEANSE?

Vi anbefaler altid, at du læser denne vejledning før du begynder din cleanse: VEJLEDNING

HVORFOR SKAL JEG UDRENSE?

Sunde og velfungerende tarme er en væsentlig faktor for velbehag og sundhed i resten af kroppen. Dog kan en tarm i ubalance medføre gener såsom oppustethed og ubehag.

Vores cleanse produkter er baseret på effektive naturlige afførende urter og fibre, som hjælper tarmkanalen med at rense ud. Formlen indeholder bla.artiskok, brændnælde, mælkebøtte, oregano ekstrakt, turmeric, vild timian, birkelblade, bentonit.

HVORFOR CLEANSE GUIDE?

Vi har valgt at lave denne bog, som guide til vores 2 meget populære cleanses - 7 Day Cleanse & 10 Day Cleanse. Vi har igennem tiden fået en del spørgsmål angående optimal kost og levevis, når man er på hhv. 7 eller 10 Day Cleanse. For at du får den bedst mulige oplevelse og effekt af vores produkter, har vi samlet vores bedste tips, opskrifter og information.

Bogens hovedsaglige formål er, at give dig inspiration til din kost igennem dit udrensningsforløb. Du finder derfor opskrifter til dagens 3 hovedmåltider i 7 dage.

For at optimere din 10 Days Cleanse, skal du spise efter en kostplan, hvor du minimerer dit indtag af animalske produkter og derved udrenser hurtigere. Vores kostplan er skruet sammen således, at du udrenser hurtigere, men samtidig også passer på dine tarme.

HVAD HJÆLPER PAKKEN MED?

Sunde og velfungerende tarme er en forudsætning for sundhed i resten af kroppen. Dog kan en tarm i ubalance medføre gener såsom oppustethed og ubehag.

Vores cleanse produkter er baseret på effektive naturlige afførende urter og fibre, som hjælper tarmkanalen med at rense ud. Formlen indeholder bla. artiskok, brændnælde, mælkebøtte, oregano ekstrakt, turmeric, vild timian, birkelblade, bentonit.

Daglig dosis:

10 Day Cleanse: 2 kapsler 3 gange dagligt med masser af vand.

Maintenance Cleanse: 2-3 kapsler dagligt i forbindelse med måltid.

Find information om de individuelle produkter på deres produktsider

Vi anbefaler på det kraftigste, altid at du følger dit cleanse forløb op med Maintanence Cleanse, da det giver en bedre overgang fra udrensningsforløbet til din normale kost og livsstil. 

 

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis.

Serving Size:
Suggested use: The suggested use of each supplement in this expert package is found on their product page.
Aanbevolen: Het voorgestelde gebruik van elk supplement in dit expertpakket is te vinden op hun productpagina. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: The warnings for each supplement in this expert package are found on their product page.
Waarschuwing: De waarschuwingen voor elk supplement in dit expertpakket zijn te vinden op hun productpagina. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Tilpas 10 Day Cleanse pack with Cleanse Guide

* Påkrævede felter

Din tilpasning
10 Day Cleanse pack with Cleanse Guide
10 Day Cleanse pack with Cleanse Guide

På lager

736,15 kr

Oversigt

  Andre har sagt om...

   

  Jeg elsker 15 Day Cleanse, fordi du bare føler dig fantastisk og stærk bagefter uden store ændringer i din diæt under udrensningen.

  Olivia Cooney, grundlægger af PopUp Fitness

  ★★★★★

  Jeg har irriteret tyktarm og kæmper dagligt med mavepine, oppustethed og forstoppelse. Jeg har prøvet utallige ting, for at få en mere afbalanceret tarm, men meget lidt virker. 15 Day Cleanse gav mig en utroligt god oplevelse. Selv efter 1-2 dage følte jeg bedring og min oppustethed var forsvundet. Jeg har allerede planlagt min nr 2 cleanse - kæmpe anbefaling herfra.

  Lisa, kunde 2017

  ★★★★★

  Jeg vil gerne anbefale jeres 15 Day Cleanse

  Den er absolut fantastisk, og gør virkelig en forskel på min krop. Jeg kan se og mærke tydelig forskel på min krop både under min cleanse, men også efter -  især når det kommer til oppustethed og min hud. Jeg får markant mindre urenheder i tiden efter min cleanse. Det bliver altså tydeligt på min hud, at min krop bliver renset ud for affaldsstoffer - dét er fantastisk! Derudover er mit energiniveau langt større, jeg er mindre træt, og har bare mere overskud.

  Det er tredje gang jeg er på 15 Day Cleanse. Jeg blev anbefalet jeres den for noget tid siden, og har virkelig aldrig fortrudt mit køb! Jeg vælger at gøre det ca. hver 10 uge, hvilket fungerer super godt for min krop

  Louise, kunde, 2020

  ★★★★★

  15 days cleanse er den bedste cleanse for kroppen! Fjerner oppustethed, giver pænere hud og en krop i balance

  Lea, kunde 2020

  ★★★★★

  Min personlige anbefaling er 15 day cleanse

  Det er min absolut yndlings, når jeg har brug for at føle mig let og ren indvendigt

  Emilie, kunde, 2020

  ★★★★★

  Jeg vil gerne anbefale 15 Days Cleanse, som jeg har prøvet 3 gange nu!  Jeg kan tydeligt mærke effekten af pillerne ved at jeg hurtigt bliver meget mindre oppustet, og derfor føler mig meget bedre tilpas i min krop. Derudover får jeg helt klart mere energi af at være på denne udrensningskur.Kan varmt anbefale produktet!

  Helene, kunde 2020

  ★★★★★

  Jeg vil bestemt anbefale VitaViva og deres 15 Day Cleanse. Jeg har prøvet udrensningen et par gange i de sidste par år, og hver gang føler jeg mig så meget lettere og sundere, og det hjælper mig virkelig med at starte en mere sund livsstil.

  Christine, kunde, 2020

  ★★★★★

  Jeg har nu prøvet en del forskellige produkter hos jer. Jeg er virkelig vild med 15 Day cleanse! Føler mig meget mere frisk og det har sænket min sukkertræng markant.

  Ellen, kunde 2020

  ★★★★★

  Jeg tog i september 15 days cleanse efter anbefaling fra Bianca. 

  Her er hvad jeg oplevede:

  først opblussen af gamle symptomer, hovedpine, smerter, svedeture og diarré
  dernæst tabte jeg mig et par kilo
  overflødig væske forsvandt
  min mave blev fladere
  røde knopper/bumser på armene gik væk

  Jeg følte virkelig at der blev ryddet op i mit system og kan på der varmeste anbefale det produkt. Jeg ved også at jeg tager en omgang mere om nogle mdr.

  Nynne, kunde 2020

  ★★★★★