Facebook Pixel

Robert Petersen

Robert Petersen

Robert er uddannet psykoterapeut og kropsterapeut ved Body-SDS instituttet. Desuden har han igennem de sidste 18 år deltaget i en række kurser, der alle er målrettet krop og psyke. 

Robert er anset for at være en af de førende behandlere indenfor hans felt og har et klientel som spænder vidt - og inkludere alt fra store internationale stjerner til helt ’almindelige’ danskere. Robert har følt på sin egen krop hvad det vil sige at gennemgå en total nedtur, og i dag har han om nogen genvundet livsglæden og taget kontrol over sit eget liv. Et af hans mest værdifulde budskaber er, at tro og tillid kan flytte selv de største bjerge.

Hvad er din professionelle titel og baggrund?

Uddannede Psykoterapeut, NLP Practitioner, Zoneterapeut, Kranio Sakral Terapeut, Body SDS Terapeut.

Hvilket område er du specialiseret i, og hvor mange års erfaring har du?

Jeg har arbejdet med mennesker de sidste 20 år. Først med mentale mønstre siden den fysiske del (kroppen) og i dag er jeg meget bevidst om at det at skabe balance imellem det fysiske og psykiske er hvad jeg mestre bedst.

Jeg laver personlig træning med udgangspunkt i balancen imellem det fysiske og psykiske.

Fortæl om lidt omkring dig selv?

Jeg er 50 år og brugt hele mit liv på at arbejde med min krop på alle mulige tænkelige måder. Jeg har altid udfordret mig selv og gået lidt for langt for at se hvad der kunne ske. Jeg har lært meget og er ivrig på at blive ved med at lære hvad menneskets krop kan fortælle mig. Det er om noget den mest fantastiske skabning der findes, synes jeg. Det er en livsuddannelse som aldrig stopper, no matter..

Løbende aktiviteter og tidligere bedrifter, som vi bør vide om?

Jeg underviser b.la. på en kropterapeutisk uddannelse

Laver kurser i b.la. balancen imellem fysiken vs. psyken, frigørelse af kroppen, træning med hoved i kroppen.

Sparingsforløb for erhvervsledere individuelt eller som gruppe. 

Hvad er din opfattelse af VITAVIVA, og hvorfor anbefaler du VITAVIVA?

Jeg har igennem rigtig mange år haft et beriget samarbejde med Vitaviva som jeg værdsætter meget.

Da jeg arbejder med at skabe balancen imellem det fysiske/psykiske ved mennesker har jeg meget gavn af mange produkter fra Vitaviva.

Vitavivas produkt sortiment er aldeles velrepræsenteret og af højeste kvalitet, hvilket er en afgørende faktor når jeg repræsenterer en 3. part. Jeg kan altid med 100% sige god for Vitavivas sortiment.

Vitavivas produkter skaber resultater, hvilket gør at vi kan skabe hele mennesker. 

 1. Vitamin C Booster 1000 mg / 100 tabletter

   

  HVAD ER VITAMIN C BOOSTER?

  Vitamin C Booster er en stærk C-vitamin på 1000 mg tilført bioflavonoider, og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C anses for at være en stærk antioxidant.

  C-vitamin er et af vores favorit vitaminer! C-Vitamin er sandsynligvis et af de mest udforskede vitaminer gennem tiden og har en række sundhedsanprisninger knyttet til dig:

  • C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion.
  • C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder.
  • C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.
  • C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E.
  • C-vitamin øger optagelsen af jern.

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamin C Booster er især relevant for dig, hvis du ønsker at støtte dit immunforsvar i perioder eller støtte op om din kollagen-syntese.

  Dette produkt er VEGANSK og dermed velegnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  409,75 kr
 2. Maintenance Cleanse Fordøjelse / 90 kapsler

   

  HVAD ER MAINTENANCE CLEANSE?

  Maintenance Cleanse er en blanding af ingredienser: havreklid pulver, sveskepulver, psylliumskaller, aloe vera pulver, l. acidophilus, bentonit ler, sort valnøds pulver, hørfrøpulver, æblepektinpulver og glucomannan pulver.

  OPFØLGNING TIL 7 eller 15 DAY CLEANSE?

  Maintenance Cleanse er en god opfølgning på 15 Day Cleanse og 7 Day Cleanse for at opretholde en let udrensning og en god overgang fra selve udresningen til din normale hverdag.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du ønsker en mild stimulering af tarmen eller netop har gennemført 15/ Day Cleanse udresningen.

  I produktet finder du 90 kapsler - du tager 2-3 kapsler om dagen.

   

  Læs mere
  353,88 kr
 3. 15 Day Cleanse Tarm udrensning / 30 kapsler

   

  HVAD ER 15 DAY CLEANSE?

  15 Day Cleanse er en potent sammensætning af naturlige urter og frø med afførende effekt. Du finder bla. senna blade, cascara sagrada, psyllium skaller, l.acidophilus, aloe vera, hørfrø og mere

  NATURLIGE INGREDIENSER?

  Naturlige afføringsmidler er fødevarer eller urter, der kan hjælpe med at udrense din tarm. Naturlige afføringsmidler fungerer på forskellige måder. De kan opdeles i følgende kategorier: Stimulerende afføringsmidler, Mekaniske afføringsmidler og Osmotiske afføringsmidler.

  Stimulerende afføringsmidler kaldes rensemidler, der betragtes som stimulanser, fordi de fungerer på tarmmusklerne og har visse komponenter, der også påvirker tyktarmen for at stimulere tarmbevægelser. De arbejder også på dine tarmvægge og øger produktionen af ​​mineraler og væsker og mindsker tarmens evne til at absorbere natrium og klor. Mekaniske afføringsmidler er fiberrige afføringsmidler, der tilføjer volumen til din afføring, fastholder vand og fugter tarmvæggene og hjælper på den mest naturlige måde med at fremme tarmmuskelbevægelser for at hjælpe dig med at gå på toilettet. Disse inkluderer opløselige og uopløselige fibre.

  OPFØLGNING?

  15 Day Cleanse kan bruges lejlighedsvis eller som et 15 dages cleanseprogram. Vi anbefaler, at følge op med Maintenance Cleanse for det bedste og mest holdbare resultat.

  FØR DU STARTER DIN CLEANSE!

  Vi anbefaler, at du læser følgende vejledning, før du starter din cleanse: VEJLEDNING

  SKAL JEG VÆLGE 15 DAY CLEANSE ELLER 7 DAY CLEANSE?

  Vi får ofte spørgsmålet; "Skal jeg tage 15 eller 7 Day Cleanse?". Formålet med begge produkter er som sådan det samme - at lave en naturlig udrensning af din tarm. Det er intensiteten, som er forskellig for de to produkter. Vi anbefaler altid 15 Day Cleanse til "førstegangs-cleansere". 7 Day Cleanse skal gøre det samme job, men på den halve tid, hvorfor den er mere intens. Hvis du allerede har prøvet 15 Day Cleanse, så vil din krop og tarm være kendt med fornemmelsen og ingredienserne, hvorfor du derefter kan begive dig ud i 7 Day Cleanse næste gang. 

  Læs mere
  409,75 kr
 4. Coenzyme Q10 120 mg / 60 kapsler

   

  HVAD ER COENZYME q10?

  Co-enzyme Q10 co-enzym, som indgår i cellernes energiproduktion. Q10 anses også som en stærk antioxidant, hvorfor det også ofte kædes sammen med cellesundhed.

  Mennesker kan selv danne Q10, men får også Q10 fra kosten. Typiske naturlige kilder til Q10 er; lever, nyre, mørkt kød, fed fisk, bønner, spinat og blomkål.

  NATURLIG PRODUKTION FALDER?

  Din krops egen produktion af Co-enzym Q10 falder naturligt med alderen - især i epidermis (huden). Det gør den allerede fra at du er 30 år gammel.

  RELEVANT FOR DIG?

  Vi har blandt andet inkluderet Co-enzym Q10 i vores VITAGLOW dagspakke, som har til formål at støtte og styrke huden indefra. Co-enzym Q10 er ofte relateret til "anti-age" produkter i skønhedsindustrien grundet dets effekt på cellernes sundhed og vedligeholdelse.

  Vores Q10 giver dig 120 mg Q10 pr kapsel - 60 kapsler til 60 dage.

  Læs mere
  293,35 kr