Facebook Pixel
L-Glutathione

L-Glutathione

L-Glutathione

598,33 kr

109 ml

OBS: Produktet er sat ned med 50% pga "bedst før dato" 30-09-2021, men kan trygt indtages op til et år efter denne dato.

HVAD ER L-GLUTATHIONE?

L-Glutathion er et af de kraftigste antioxidanter og kaldes derfor antioxidanternes dronning.

FLYDENDE?

L-Glutathion "Perfect Health Solutions Liposomal" er flydende og den bedste måde at tage glutathion på, da det optages bedst via mundhulen og derfor ikke nedbrydes så let som almindelige l-glutathion.

109 ml / 3,66 ml pr servering

Dette produkt er fra Perfect Health Solutions.

Antioxidanternes dronning. Liposomal glutathion er en flydende glutathion indpakket i små kugler af lecithin og glycerin. Denne form af glutathion er den bedste måde at tage glutathion, da det ikke nedbrydes så let som almindelige L-glutathion. 

Vejledning: Ryst først flasken. Tag 1 teskefuld (= 420 mg glutathion) på tom mave, f.eks. om morgenen. Det kan også mikses med eksempelvis juice, men tages ikke sammen med proteinholdig drik eller mad.

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 3.66 ml/day
Amount Per Serving
% Daily Value
L-glutathione reduced (GSH)
L-glutathion gereduceerd (GSH)
151 mg
**
Phosphatidylcholine
Fosfatidylcholine
11,10 mg
**
Other ingredients: Ascorbic acid, glycerol, water.
Overige ingrediënten: Ascorbinezuur, glycerol, water.
** No Daily NRV (Nutrient Reference Value)
** Geen NRV vastgesteld (NRV = Nutriëntenreferentiewaarde)
Suggested use: 2 pumps daily at the same time or as suggested by your healthcare professional. Shake before use. Keep the bottle in the refrigerator after opening.
Aanbevolen: 2 pompjes per dag of zoals aanbevolen door uw arts. Schudden voor gebruik. Bewaar na opening in de koelkast. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN.
Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Udsolgt

Andre har sagt om...

★★★★★

Efter indtag af maks dosis gluthatione gennem nogle måneder, begyndte jeg at kunne læse, uden at blive så ME syg, som jeg havde været de seneste 7 år efter en operation med narkose. Forskellen var stor og det var derfor meget tydeligt, at det var mit indtag af Glutathione, der havde hjulpet mig. Før operationen hvilede jeg mig ved at læse, ofte i timevis i træk, nu kan jeg igen tåle at læse i længere tid i træk. Dog ikke på samme niveau som før operationen, men helt klart meget meget bedre end i de 7 år.

Susan, Kunde 2018

★★★★★