Facebook Pixel
MØD HANNI GOHR
MØD HANNI GOHR
Hanni Gohr er ambassadør hos VITAVIVA. Vi har taget en snak med hende om beauty-ritualer, og hvordan hun føler sig bedst tilpas!
 
Hanni arbejder som model, laver collager og er kreativ på Instagram.
Hun er vokset op i en lille by nord for Esbjerg og har taget mange værdier med sig fra barndommen - bl.a. omtanke for miljøet, gode råvarer i madlavningen samt vigtigheden af kosttilskud.
 
Siden hun flyttede fra barndomshjemmet, har hun har boet i udlandet i 10 år, men bor nu i en lejlighed i København med kæresten, Rune Glifberg.
 
 

Morgenritualer
Hanni vågner tidligt; om vinteren med alarm og om sommeren med solen. De sidste 20 år har et vigtigt morgenritual for Hanni været at starte dagen ud med en kande grøn te. Ritualet omkring at lave en kande grøn te og vågne langsomt op, skaber en ro som er afgørende for, hvordan dagen kommer til at se ud.

Udover den grønne te, får Hanni også træning ind i sin morgenrutine mindst 3 gange om ugen: "Jeg er en morgentræner, og det kan være alt fra yoga og reformer til løb, og det prøver jeg at gøre minimum 3 gange i ugen - allerhelst mere".

 
Skønhedstips
Blandt Hannis skønhedtips ligger søvn og solcreme øverst på listen. Men Hanni er også overbevist om, at "skønhed kommer indefra, og tilskuddene Stress B with C og Amino 2 gram har haft en stor betydning for min hud."
 
Hanni vil gerne være den bedste version af sig selv og går op i at styrke immunforsvaret. For at føle sig stærk, er det vigtigt for Hanni at spise god og sund mad, dyrke motion samt spise daglige kosttilskud. Men det er også vigtigt mentalt, at nyde vin, kager og chokolade.
 
"Kosttilskud er noget jeg er opvokset med, og VITAVIVA’s tilskud er bygget op omkring eksperter og moderne måder at tænke tilskud på. Det tiltaler mig, at man kan vælge ud og bygge et univers af tilskud op omkring, hvad kroppen har behov for."