Facebook Pixel
Amalie Reedtz-Thott
Amalie Reedtz-Thott

Vi er glade for at kunne byde vores nye skønne ambassadør, Amalie Reedtz-Thott velkommen i VITAVIVA familien.

Amalie er 25 år gammel og er netop blevet mor for første gang. Vi har stillet hende nogle spørgsmål, om livet som nybagt mor, og hendes tilgang til en sund livsstil.

Om Amalie
Fortæl om dig selv. 
Jeg hedder Amalie, og jeg arbejder som sygeplejerske på en psykiatrisk afdeling i København. Men vigtigere er, at jeg mor til min lille nyfødte pige, Bobbie. Jeg er helt klart den udendørstype, og jeg bruger meget af min tid i vores hus på landet med min hest og min deltidshunde.

Sund livsstil
Hvad er din tilgang til en sund livsstil?
Sund livsstil for mig, er at have det godt med mig selv. For mig er det at holde min krop og sind i form med Yoga, Pilates og lange vandreture i skoven, samt at spise masser af varme måltider og urtedrikke. Og jeg husker altid min obligatoriske grønne smoothie og vitaminer hver morgen!

Kosttilskud
Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?
Jeg begyndte at tage graviditets kosttilskud fra VITAVIVA, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid. De er så bekvemme, fordi de er færdigpakket, og hver pakke indeholder alle vitaminer, mineraler, probiotika og Omega 3 olie, du har brug for. De er nemme at tage med dig på farten, og derfor også nemme at huske at tage.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, du har taget? Hvis ja, hvorfor? 
Først og fremmest elsker jeg VITAVIVA på grund af den høje kvalitet, som produkterne har. Jeg har prøvet mange forskellige former for prænatal vitaminer, men VITADAILY er den eneste, der ikke får mig til at blive syg.. :-)

  

Velkommen til VITAVIVA familien, Amalie.

VITAVIVA Teamet