Facebook Pixel
Brug for en Sommer Cleanse?
Post Summer Cleanse?

Har du nydt sommeren til det fulde i form af god og lækker grillmad, vaffel-is på stranden, kolde drinks og hvad der ellers hører sommerens lækkerier til, så trænger dit system måske til en naturlig "sommerrengøring"? 

I perioder hvor fordøjelsen og tarmen har været på overarbejde grundet en rig diæt og mere alkohol, kan en naturlig udrensning være enorm effektiv. Især hvis man døjer med oppustethed og/eller forstoppelse.

E-BOGEN?
Vi har igennem tiden fået en del spørgsmål angående optimal kost og levevis, når man er på hhv. 7 eller 15 Day Cleanse. For at du får den bedst mulige oplevelse og effekt af vores cleanse produkter, har vi samlet vores bedste tips, opskrifter og information i en bog.

De 23 lette og antiinflammatoriske opskrifter er lavet af en professionel ernæringsekspert for at hjælpe din fordøjelse og tarm gennem forløbet, bedst muligt.

UDRENSNINGEN?
Både 15 og 7 Day Cleanse er baseret på en række naturlige ingredienser, såsom senna-blade, cascara sagrada, psylliumskaller, lacidophilus, aloe vera, hørfrø mm. Disse er valgt omhyggeligt for, at stimulere dine tarme, hvilket kan være gavnligt, hvis du fx er generet af oppustethed eller uregelmæssige toiletbesøg. 

HVAD SKAL JEG VÆLGE - 7 eller 15?
Godt spørgsmål! Vi anbefaler altid 15 Day Cleanse første gang du udrenser, fordi 7 Day Cleanse er mere intens. Hvis du har udrenset før, er valget op til dig og det er ofte et spørgsmål om tidspræference.

EFTER UDRENSNINGEN?
For at give dig den bedst mulige overgang til din normale diæt og livsstil, anbefaler vi altid, at du tager Maintenance Cleanse efter 15 eller 7 Day Cleanse. Dette produkt er en mild stimulerende udrensning, som holder din tarm aktiv efter den intense kur. Du tager Maintenance Cleanse i 1 måned efter.

Gå direkte til webshoppen!