Facebook Pixel
New Collagen Booster Pack
Booster pack

Vi har sammensat vores Collagen Booster & Vitamin C Booster i én pakke, hvor du sparer 20% på begge produkter. Denne duo vil optimere og støtte din kollagenproduktion hele sommeren igennem:)

SHOP COLLAGEN BOOSTER PACK

HVAD ER COLLAGEN BOOSTER PACK?

Formålet med denne duo af kosttilskud, er at optimere og støtte din egen kollagenproduktion. Pakken består af hydrolyseret kollagen peptider og en stærk C-vitamin.

Du sparer 20% på produkterne ved køb af denne pakke.

HVORFOR SKAL JEG TAGE DEN NU?

Solens stærke UV-stråler kan medføre nedbrydning af både kollagen og øget risiko for oxidativt stress (frie radikaler) på celleniveau. Derfor er kombinationen af de stærke antioxidanter fra C-vitamin og de rene kollagenpeptider super vigtige for, at holde din hud sund, fast og glad hele sommeren.
 

HVAD ER KOLLAGEN?

Kollagen danner bindevævet i din hud, hår, negle, knogler og led. Tænk på det som limen, der holder din krop sammen. Fra 30-års alderen begynder vores egen naturlige produktion af kollagen at falde, hvorfor du oplever fine linjer i din hud og eventuel tab af spændstighed etc.

Det er fra denne alder, vi anbefaler at du støtter op om din egen kollagenproduktion med de rigtig mikronæringstoffer.
 

HVORFOR DENNE KOMBINATION?

Det er videnskabeligt dokumenteret, at C-vitamin støtter op om kroppens kollagen-syntese. Derudover er C-vitamin også en stærk antioxidant, hvilket gør, at den bidrager til kroppens kamp mod oxidativt stress, hvilket holder dine celler sunde og raske. Vi anbefaler kombinationen af disse to produkter, da de arbejder rigtig godt sammen, når det kommer til din hud.

SHOP COLLAGEN BOOSTER PACK