Facebook Pixel
Tid til en sommer cleanse?
Summer_Cleanse

Har du nydt sommeren til det fulde i form af god og lækker grillmad, vaffel-is på stranden, kolde drinks og hvad der ellers hører sommerens lækkerier til, da trænger dit system måske til en naturlig "sommerrengøring"? 

I perioder hvor fordøjelsen og tarmen har været på overarbejde grundet en rig diæt og mere alkohol, kan en naturlig udrensning være enorm effektiv. især hvis man døjer med oppustethed og/eller forstoppelse.

 

UDRENSENDE EFFEKT? 

Begge produkter er baseret på flere naturlige og effektive afføringsmidler, såsom senna blade, cascara sagrada, psyllium skaller, l.acidophilus, aloe vera, hørfrø og mere. Det er ikke "slanke-produkter", men formuleret til at rense din tarm, som kan være fordelagtigt, hvis du fx er generet af oppustethed eller uregelmæssig afføring.  

Naturlige afføringsmidler fungerer på forskellige måder. De kan opdeles i følgende kategorier: Stimulerende afføringsmidler, Mekaniske afføringsmidler og Osmotiske afføringsmidler.
 
HVORDAN VIRKER UDRENSNINGEN?

Stimulerende afføringsmidler kaldes rensemidler, der betragtes som stimulanser, fordi de fungerer på tarmmusklerne og har visse komponenter, der også påvirker tyktarmen for at stimulere tarmbevægelser. De arbejder også på dine tarmvægge og øger produktionen af ​​mineraler og væsker og mindsker tarmens evne til at absorbere natrium og klor.

Mekaniske afføringsmidler er fiberrige afføringsmidler, der tilføjer volumen til din afføring, fastholder vand og fugter tarmvæggene og hjælper på den mest naturlige måde med at fremme tarmmuskelbevægelser for at hjælpe dig med at gå på toilettet. Disse inkluderer opløselige og uopløselige fibre.
 
 
EFTER DIN CLEANSE?

Maintenance Cleanse er en god opfølgning på 15 Day Cleanse og 7 Day Cleanse for at opretholde en let udrensning og for en sund tarm.

Når du gennemfører vores 7 eller 15 Day Cleanse, da kan tarmen godt gå lidt i stå, når du er færdig, hvorfor Maintanence Cleanse anbefales for at holde tarmen igang og give dig en god overgang til din normale kost og livsstil. Dertil tilføjer den probiotika, som støtter tarmens egen tarmflora.

Vi anbefaler altid at følge op med Maintanence Cleanse, så du sikres det bedste resultat.