Facebook Pixel
Trine Kjær
Trine Kjær

Vi er glade for at kunne byde vores nye über cool ambassadør, Trine Kjær velkommen i VITAVIVA familien.

Trine er 30 år gammel, founder af bloggen Trines Wardrobe, der nu lægger navn til hendes fantastiske beauty serie. Vi har stillet Trine nogle spørgsmål, om hverdagen og hendes tilgang til en sund livsstil.

Fortæl lidt om dig selv.
Jeg hedder Trine Kjær, bor på Frederiksberg C med min mand og vores datter Roberta på 1,5 år. For 10 år siden startede jeg bloggen Trine’s Wardrobe, og det er siden hen blevet min levevej, nu under navnet @trinekjaer_ og Trine’s Wardrobe repræsenterer i stedet min beauty-serie, der bliver solgt i 250 butikker i hele Danmark. Derudover er jeg stylist og kreativ konsulent.

Hvad er din daglige rutine?
Før jeg blev mor var hver morgen forskellig. Jeg startede ofte morgenerne med at træne eller holde tidlige møder. Nu starter de fleste morgener på samme måde, nemlig med, at jeg kysser min mand og Roberta ,g  derefter spiser vi alle 3 morgenmad – vi tager os god tid. Så gør vi os klar – jeg bruger 5 min, for det vigtigste er at få Roberta klar, og så afsted i vuggestue, og så er jeg på kontoret ved 9.30 tiden.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?
Det betyder meget. Jeg prøver at træne 3 gange om ugen – yoga, kondition og styrke, og så spiser vi generelt ret sundt derhjemme. Populært sagt er jeg nok 80/20 typen. 80% af, hvad jeg putter i munden er ret sundt – jeg elsker grøntsager og hjemmelavet mad, og resten af de 20% bruger jeg fx på at spise ude – det elsker jeg, og så bestiller jeg lige hvad jeg har lyst til og et glas vin eller to.

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?
Efter jeg havde født, kunne jeg mærke, at min krop virkelig havde brug for et boost. Jeg har prøvet en del forskellige slags vitaminer, men dem der fungerer bedst for mig er VITADAILY, der er en sammenpak, og som er super nem at tage med når jeg rejser – Jeg har en delrejsedage.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, du har taget? Hvis ja, hvorfor?
Ja det synes jeg. Jeg elsker udvalget, kvaliteten og jeg elsker at de er nemme at gå til og at man hurtigt mærker en forskel.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?
7 Day Cleanse er helt vildt god og effektiv. Jeg er vild med den antiinflammatoriske Organic Turmeric og VITADAILY.

  

Velkommen til VITAVIVA familien, Trine.

VITAVIVA Teamet